“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΠΟΥΤΙΝ : ΜΗΝ «ΠΑΙΖΕΤΕ» ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σαφή προειδοποίηση προς την Τουρκία απεύθυνε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδιμήρ Πούτιν, να μην παίζει επικίνδυνα παιχνίδια επικαλουμένη την συνδρομή του ΝΑΤΟ στην ρωσοτουρκική κρίση που ξέσπασε τη υπαιτιότητα της Τουρκίας, γιατί θα το πληρώσει πολύ ακριβά και το ΝΑΤΟ δεν θα μπορέσει να την προστατέψει από μια ενδεχόμενη ρωσική επίθεση με όλα τα μέσα που διαθέτει η ρωσική πολεμική μηχανή.

Εκείνο το άρωμα κολλά γερά

Γέροντας Χαράλαμπος Διονυσιάτης
Όταν συσταλεί ο νους, επιστρέφει ξανά στην φυσιολογική του κατάσταση.
Όμως, όπως όταν βουτήξεις ένα σφουγγάρι σ’ ένα μυροδοχείο και μετά το στίψεις, εκείνο το άρωμα κολλά γερά και δεν βγαίνει, έτσι και ο νους γεμίζει μέσα του από το θείo μύρο.
Μπορεί την ημέρα να δουλεύεις εργόχειρο, στον κήπο, στα ντουβάρια, ο νους όμως, όπως είναι ποτισμένος βαθιά με τη γλυκύτητα του θείου μύρου και χωρίς να θέλει, εύχεται αδιάλειπτα και συχνά-πυκνά ξεχειλούν γλυκύτατα δάκρυα, από μόνη την ενθύμηση του Χριστού ή της Παναγίας μας. pemptousia.gr

Πρόκληση που "μυρίζει" κρίση! Τουρκικό ελικόπτερο πέταξε πάνω από τη Ζουράφα

Ακόμη μία σοβαρή πρόκληση από τους Τούρκους.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ: Τουρκικό ελικόπτερο S-70, το οποίο εισήλθε στο FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 10:32, πραγματοποίησε υπέρπτηση άνωθεν Ν. Ζουράφας στις 10:40 σε ύψος 600 ποδών. Το ελικόπτερο εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 10:42 και αναγνωρίσθηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.

Ο Ερντογάν δείχνει Ρωσία για την βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη!!!

Θ.Π.: O Ερντογάν δυστυχώς, έτσι όπως πάνε τα πράματα, θα έχει το ίδιο τέλος με τον Τσαουσέσκου… !!!!
Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Άλλη μια ακόμη τρομοκρατική ενέργεια συγκλόνισε χθες την Τουρκία και με μεγάλη επιφύλαξη βλέπουμε τον Ερντογάν να προσπαθεί να ενοχοποιήσει την Ρωσία, προβάλλοντας κάποια στοιχεία που σίγουρα ακόμα είναι ανεπαρκή. Όμως είναι πραγματικά προκλητικό αυτή τη στιγμή που υπάρχει τόσο μεγάλη καχυποψία να είναι τόσο δεικτικός.