“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Bild:"Αν δεν είχατε τα λεφτά μας, θα είχατε το ελεύθερο να ψηφίσετε κάθε καραγκιόζη" !!!

Μία ημέρα μετά την πρωτοφανή «σύσταση προς τους ψηφοφόρους» των Financial Times Deutschland και η γερμανική ταμπλόιντ Bild απευθύνει επιστολή προς τους Έλληνες. Γραμμένη στα ελληνικά και στα γερμανικά, η επιστολή προειδοποιεί σε ιδιαίτερα οξύ τόνο ότι «εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε» και σημειώνει ότι στις αυριανές εκλογές η επιλογή είναι μόνο ανάμεσα στην «επίπονη σύνεση» και στην «ολοκληρωτική καταστροφή». Η επιστολή, με τίτλο «Αγαπητοί Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος» και υπέρτιτλο «Μια επιστολή της Bild από ανησυχία για την Ευρώπη», συνοδεύεται από εισαγωγικό σημείωμα, στο οποίο αναφέρεται ότι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου «κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ ή το εάν η κρίση θα κορυφωθεί δραματικά σε όλη την Ευρώπη»

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Η απάντηση της Τράπεζας της Ελλάδος στους “Ανεξάρτητους Έλληνες”! Που είναι η BlackRock;

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση της Τράπεζας της Ελλάδος στην συνέχεια..

Ρωσικά πολεμικά πλοία έτοιμα να σαλπάρουν για τις ακτές της Συρίας !!!

Πολεμικά πλοία του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας είναι έτοιμα να σαλπάρουν με προορισμό τις ακτές της Συρίας, αναφέρει το πρακτορείο Itar Tass, επικαλούμενο το Γενικό Επιτελείο του Ρωσικού Στρατού. «Η Μεσόγειος εμπίπτει στην ευθύνη του στόλου της Μαύρης Θάλασσας και είναι η πιο αποτελεσματική προσέγγιση για να πλεύσουν τα ρωσικά πλοία σε περίπτωση ανάγκης για τη Συρία. Ο στόχος είναι να εξασφαλιστούν τα σημεία για την υλικοτεχνική υποστήριξη του Πολεμικού Ναυτικού στην Ταρτούς, μέρος του λιμανιού το οποίο είναι μισθωμένο στη Ρωσία», δήλωσε η πηγή. Σημειώνεται ότι πολλά πλοία είναι έτοιμα να πλεύσουν προς την ακτή της Συρίας.

Η Ντόρα εισάγει νέα ήθη στην πολιτική..!!!

Προχθές στην Έλλη Στάη και στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ ήταν καλεσμένοι :Ντ. Μπακογιάννη, Δ. Παπαδημούλης και Μ. Χρυσοχοϊδης..
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε σε ένα σημείο, η κα Μπακογιάννη απευθυνόμενη στον κ. Παπαδημούλη... 

exomatiakaivlepo

Σύμβουλος Μέρκελ: Αν ψηφίσετε αριστερά φεύγετε από το ευρώ !!!

Οι Γερμανοί γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι επίδραση έχουν στην Ελλαδα τέτοιου είδους δημοσιεύματα, που συνιστούν άμεση και προκλητική παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας. Παρ' όλα αυτά συνεχίζουν με απώτερο σκοπό να ωθήσουν στα άκρα την κατάσταση στην Ελλάδα. Όπως εκτιμούν αναλυτές, κύριος στόχος των ξένων που μας θέλουν εκτός ευρώ δεν είναι, με τέτοιους τίτλους, να φοβίσουν τους ψηφοφόρους για τον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ, ούτε να πριμοδοτήσουν τη Ν.Δ που έρχεται σε δύσκολη και άβολη θέση. Ο πρόεδρος της Επιτροπής εσωτερικών υποθέσεων στη γερμανική Κάτω βουλή, εκ των στενών συνεργατών της καγκελαρίου Μέρκελ ο Βόλφγκανγκ Μπόσμπασχ, εκτίμησε με συνέντευξή του που δημοσιεύει αύριο Κυριακή η «Frankfurter Allgemeine Zeitung» ότι, εάν η ριζοσπαστική αριστερά αναδειχθεί το πρώτο κόμμα στις βουλευτικές εκλογές αύριο Κυριακή στην Ελλάδα, «τότε η ελληνική έξοδος απ το ευρώ θα είναι, μόνον, θέμα χρόνου». «Εάν η ριζοσπαστική αριστερά επιμείνει να δηλώνει ότι εύχεται να έχει τις βοήθειες από τα άλλα κράτη της ευρωζώνης στο ακέραιο, αλλά δεν θέλει να συνεισφέρει τα ανταλλάγματα, τότε θα είναι θέμα χρόνου, πριν η Ελλάδα να φύγει από το ευρώ», εκτίμησε ο Γερμανός αξιωματούχος.

Νέο κατάπτυστο άρθρο από το Focus: “Η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο πορνείο” !!!

Μετά το δημοσίευμα στην γερμανική έκδοση των Financial Times και μάλιστα στα ελληνικά που προκάλεσε πολιτικό σεισμό στην Ελλάδα και καταδικάστηκε από όλα σχεδόν τα κόμματα έρχεται άλλο ένα δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού Focus που δείχνει τελικά πως οι Γερμανοί έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.  Και αυτά τα όρια τα έχουν ξεπεράσει καιρό τώρα προσβάλλοντας με τον πιο χυδαίο τρόπο την Ελλάδα, εξοργίζοντας τους πολίτες που πλέον δεν βλέπουν τη Γερμανία ως αλληλέγγυο ευρωπαίο εταίρο γιατί όπως αποδεικνύεται ουδέποτε υπήρξε. Το πρώτο δημοσίευμα στους γερμανικούς Financial Times αποτελεί μία κατάπτυστη παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας, αφού κάνει συστάσεις στους έλληνες ψηφοφόρους για το τι θα πρέπει να ψηφίσουν και κυρίως ποιους να αποφύγουν.  Και πριν κοπάσει ο τεράστιος αυτός θόρυβος έρχεται η γερμανική έκδοση του περιοδικού Focus το οποίο έχει τίτλο "Η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο πορνείο".

Η μπαλάντα του κυρ Μέντιου ...(αλληγορικό) !!!


Θηβαίος Πολίτης

Μήνυμα Κίνας σε Μέρκελ: Όλη η Ευρώπη βρίσκεται στο ίδιο πλοίο...

Έστειλαν μήνυμα στην Μέρκελ και στην ΕΕ οι Κινέζοι, που με πάνω από 500 δισ. δολάρια σε ευρωπαϊκά ομόλογα, θυμίζουν ότι όλοι οι Ευρωπαίοι είναι στο ίδιο πλοίο και κανείς δεν θα την γλιτώσει, αν συμβεί ατύχημα... Οι χώρες της ευρωζώνης που βρίσκονται αντιμέτωπες με την κρίση χρέους, «πρέπει να έχουν περισσότερο κατά νου ότι βρίσκονται στο ίδιο πλοίο», μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, λίγο πριν από τις κρίσιμες εκλογές στην Ελλάδα και τη σύνοδο κορυφής της G20 στο Μεξικό. «Εάν συγκρίνουμε την ευρωζώνη με ένα γιγαντιαίο πλοίο, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι κανένας δεν θα βγει σώος και αβλαβής εάν το πλοίο αυτό βουλιάξει σε μια μεγάλη οικονομική θύελλα. Οι χώρες πάνω στο πλοίο πρέπει να τείνουν χείρα βοηθείας», αναφέρει στο σχόλιό του το Νέα Κίνα.

Nigel Farage: “Όταν φύγει η Ελλάδα από το Ευρώ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα διαλυθεί” !!!

«Πράσινη» ενέργεια χάρις σε ανακάλυψη του Θεόφραστου

Μία ιδιότητα που ανακάλυψε ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Θεόφραστος, στοχεύουν να αξιοποιήσουν επιστήμονες από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Georgia. Σκοπός τους να αναπτύξουν μία «νανογεννήτρια» που θα παράγει «καθαρή» ηλεκτρική ενέργεια από τα τεράστια ποσά άχρηστης θερμότητας που εκλύουν σχεδόν όλα τα μηχανήματα. Η ιδιότητα αυτή, που ονομάζεται πυροηλεκτρισμός, εμφανίζεται σε μία σειρά από υλικά όπως ο τουρμαλίνης, ένα ορυκτό που απαντάται σε πολλές ποικιλίες και αποχρώσεις, και περιγράφηκε για πρώτη φορά από τον Θεόφραστο, συνεχιστή του έργου του Αριστοτέλη τον οποίο διαδέχτηκε στη διεύθυνση της Περιπατητικής σχολής. Ο Θεόφραστος το 314 π.Χ. ανέφερε πως, όταν ο τουρμαλίνης θερμαίνεται, μπορεί να έλκει άχυρα και μικρά κομμάτια ξύλου.

Πόλεμος !!!

Του Δημήτρη Μυ
Ας φύγουμε, για λίγο, από τον κόσμο μας, τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, την τρομακτική ευρωπαϊκή κρίση, και ας πάμε λίγο πιο πέρα. Εκεί όπου ο πόλεμος έχει αρχίσει και όσο περνά ο καιρός ολοένα και περισσότερο μοιάζει με τις πρώτες αψιμαχίες μιας τεράστιας παγκόσμιας σύγκρουσης συμφερόντων. Ας ρίξουμε λοιπόν μια διαφωτιστική μια ματιά στη Συρία... Χθες, ακόμη μια φορά, αποκαλύφθηκαν οι πραγματικοί αντίπαλοι, οι οποίοι πολεμούν δι' αντιπροσώπων στη Συρία. Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ υπερασπίστηκε το δικαίωμα της χώρας του να πουλά όπλα στη Συρία και κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι προμηθεύουν με όπλα τους Σύρους αντάρτες προκειμένου να πολεμήσουν κατά της κυβέρνησης του προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Π. Καμμένος: «Την Κυριακή καλούμε όλους τους Έλληνες να σβήσουν τον φόβο»

«Στις 17 Ιουνίου θα κάνουμε την ανατροπή. Οι Έλληνες δεν θα ξαναγεμίσουμε τις φάμπρικες της Γερμανίας. Δεν θα εγκαταλείψουμε την πατρίδα. Θα κάτσουμε εδώ και θα αγωνιστούμε. Θα φτιάξουμε ξανά μια περήφανη Ελλάδα» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Αιγάλεω. «Στις 6 Μαΐου τελειώσαμε την μεταπολίτευση. Στις 18 Ιουνίου θα ελευθερώσουμε την πατρίδα από τους τοκογλύφους οι οποίοι σκλάβωσαν τη χώρα. Θα ενωθούμε για να απελευθερώσουμε την πατρίδα όλοι μαζί» είπε ο κ. Καμμένος. Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες την Κυριακή «να σβήσουν τον φόβο», ενώ τόνισε ότι «δεν μπαίνουν ψευτοδιλήμματα. Είμαστε στο ευρώ και θα παραμείνουμε στο ευρώ. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μας βγάλει». «Την Κυριακή το πρωί θα πάμε σε όλες τις εκκλησιές θα κοιτάξουμε την Παναγιά στα μάτια και θα τους νικήσουμε. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι το χθες, εμείς είμαστε το αύριο του Ελληνικού λαού» είπε.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΝΕΟΥΣ

Ἀνωνύμου
Παιδιά μου, Σᾶς ζητᾶμε συγνώμη γιὰ τὴν ἀνεπάρκειά μας νὰ διαχειριστοῦμε τὸ μέλλον σας. Προδοθήκαμε ἀπὸ τὴν γενιὰ τοῦ Πολυτεχνείου καὶ πιστέψαμε ὅτι τὸ σύνθημα … «ψωμὶ παιδεία ἐλευθερία» μὲ τὴν ὁρμὴ τῆς νεότητας, τὸ ὅραμα θὰ γινόταν πραγματικότητα. Δυστυχῶς οἱ ὁραματιστὲς καὶ γνήσιοι ἀγωνιστὲς ἀποσύρθηκαν ἀπὸ τὴν πολιτικὴ βρωμιὰ καὶ συναλλαγὴ καὶ ἔμειναν οἱ κάποιοι ποὺ ἐξαργύρωσαν τὸν ἀγώνα μὲ θέσεις καὶ χρῆμα. Οἱ γραβάτες ἀντικατέστησαν τὰ ζιβάγκο καὶ τὰ burberry/s καὶ τὰ συνολάκια τὸ casual ντύσιμο. Ἀπὸ τὰ δωράκια τῶν 500.000 δρχ ἄρχισε τὸ μεγάλο φαγοπότι καὶ τρώγοντας ἄνοιξε ἡ ὄρεξη ἀφοῦ κανεὶς δὲν τιμωρήθηκε τότε, οὔτε καὶ τώρα. Σᾶς ἔκαναν νὰ πιστέψετε ὅτι εὐημερεῖτε ἀφοῦ δανειζόμενοι σᾶς ἔδιδαν ἐλάχιστες παροχὲς καὶ μὲ τὰ ὑπόλοιπα ἔφτιαξαν περιουσίες καὶ ὅταν ἦλθε ἡ ὥρα πληρωμῆς τοῦ χρέους, τὸν λογαριασμὸ τὸν ἔστειλαν σὲ ὅλους μας καὶ ὄχι μόνο. Ἔβαλαν ὑποθήκη τὰ σπίτια μας δηλαδὴ τὴν πατρίδα τὴν Ἑλλάδα.

Δεν είναι εδώ η πατρίδα μας. Εδώ είμαστε περαστικοί !!!

Aποφθέγματα του γέροντος Αμβροσίου Λάζαρη.
Δεν είναι εδώ η πατρίδα μας. Εδώ είμαστε περαστικοί. Ήλθαμε, είδαμε και παρήλθαμε. Αλλά πρέπει εδώ να αφήσουμε κάποιο σημάδι στο πέρασμά μας. Όλοι μας! Και ποιό είναι αυτό το σημάδι, παιδιά μου; Είναι η μεταξύ μας αγάπη, η ειλικρίνεια, η πίστη, η αλήθεια και η δικαιοσύνη. Γιατί, βλέπετε, μέσα σ’ αυτό το πέρασμα έχουμε και έναν εχθρό του ανθρωπίνου γένους, που έρχεται και προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να κατακτήσει τη Γη. Η Γη είναι του Ουρανού και του Θεού, αλλά για ένα διάστημα θα κυριαρχήσει κι αυτός, θα περάσει από τη Γη και αλίμονο στους ανθρώπους; που θα βρεθούνε την εποχή εκείνη. Ναι, έρχεται αυτός και μας σερβίρει ένα καινούριο νόμο.

Ο Γ.Μπαλάφας ξαναχτύπησε. "Καλός ο Σημίτης στα Ίμια", είπε στο Ν.Ευαγγελάτο !!!

Έμεινε ...μετεξεταστέος στα εθνικά θέματα ο Γ.Μπαλάφας του ΣΥΡΙΖΑ μ΄ εκείνο το "θα ρισκάρουμε" ,όταν είχε ερωτηθεί πως θα κάνουμε κι άλλες περικοπές στα εξοπλιστικά ενώ η Τουρκία εξοπλίζεται σαν αστακός. Ξαναχτύπησε μέσω ΣΚΑΙ, όπου μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο ούτε λίγο ,ούτε πολύ είπε ότι ο κ.Σημίτης ήταν καλός στο χειρισμό της κρίσης των Ιμίων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
onalert

Το Bloomberg μηνύει την ΕΚΤ γιατί αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα τα αρχεία με τα swaps της Ελλάδας και την Goldman Sachs !!!

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα συνεχίζει να αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα τα αρχεία για τα swaps που σύναψε η Ελλαδα με την Goldman Sachs 
Αυτά τα στοιχεία λέει το Bloomberg, ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκαν από την Ελλάδα για να κρύψει τον δανεισμό της, ενώ η ΕΚΤ υποστηρίζει ότι η δημοσιοποίηση τους θα μπορούσε να αναζωπυρώσει την κρίση, αναφέρει το Bloomberg σε σημερινό του δημοσίευμα. Ετσι, το δίκτυο Bloomberg ανακοίνωσε ότι έχει στραφεί νομικά κατά της ΕΚΤ με στόχο να υποχρεώσει την κεντρική τράπεζα να δώσει τα αρχεία αυτά στο πλαίσιο των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ελευθερία των πληροφοριών. Τα εν λόγω έγγραφα, λέει το Bloomberg, θα μπορούσαν να δείξουν τον ρόλο που έπαιξαν οι ευρωπαϊκές αρχές επιτρέποντας στην Ελλάδα να κρύψει τα ελλείμματα της για σχεδόν μια δεκαετία πριν χρειαστούν τα δημόσια οικονομικά της χώρας το πακέτο διάσωσης των 240 δισ. ευρώ και τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση χρέους στην ιστορία.

Τι έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο Twitter για την έκρηξη

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη πριν λίγη ώρα απέναντι από το σπίτι του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου, στην οδό Ήρας στη Βουλιαγμένη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η βόμβα έσκασε στα χέρια του ενοίκου διαμερίσματος, ο οποίος μετακόμισε στο σπίτι λίγο μετά τη μετακόμιση του κ. Καμμένου στην ίδια γειτονιά. Πολλοί ήταν οι φίλοι και υποστηρικτές του Πάνου Καμμένου που ανησύχησαν. Μάλιστα μια χρήστης του Twitter τον ρώτησε αν είναι αλήθεια η είδηση και ο Πάνος Καμμένος απάντησε ότι είναι αλήθεια, αλλά είναι καλά.
Δείτε την συνομιλία:

Είναι δυνατόν ;;;

anti-ntp