“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός"

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ολίγες μέρες και παίρνει τέλος το κακό το σημερινό

Φωτο: το εκκλησάκι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην κορυφή του  Άθωνα
Ελλάδα μας  είσαι ένα κερί που θέλουν να το σβήσουν… αλλά στο τέλος θα καούν
Φωνές από τον χώρο της οικονομίας… ¨Ο ρόλος των πολιτικών είναι να διαμορφώνουν κλίμα εμπιστοσύνης και δυστυχώς η κυβέρνηση νομίζει ψευδεπίγραφα ότι με τη νέα συμφωνία των 83-86 δισεκ. θα χτίσει σχέση εμπιστοσύνης με τις αγορές.

Ένα... γέμισμα! (Αληθινή ιστορία)

Θά σοΰ τό πώ, παιδί μου, γιά νά ένισχυθεΐς στήν πίστη ότι ό Κύριος δέν έγκαταλείπει τούς δικούς του, όταν αύτοί μέ απόλυτη έμπιστοσύνη στή στοργική Πρόνοιά Του άφήνουν τούς έαυτούς τους καί τις οίκογένειές τους στά χέρια Του...
Μέ τούτα τά λόγια άρχισε ό πατήρ 'Ιωάννης νά διηγείται σέ πνευματικό του παιδί τό περιστατικό έκεΐνο άπό τήν ιερατική του ζωή καί διακονία, όταν νέος άκόμα άρχιμανδρίτης γυρνοϋσε τά χωριά τού θεσσαλικοϋ κάμπου ώς ιεροκήρυκας τής Μητροπόλεως.

Θα πουλήσουμε όλες τις μαρίνες μας σε Τούρκους; Πολύ πιθανό!

'Aλλες δυο μαρίνες στην Ελλάδα στο στόχαστρο τουρκικής επιχείρησης που ήδη διαθέτει και άλλη στην χώρα μας. Ο λόγος για την τουρκική εταιρία Setur που είχε ιδρύσει ο Φεχμί Κοτςπριν από 50 χρόνια και η οποία κατέχει συνολικά 11 μαρίνες στην Ευρώπη.

ΣΕ ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΙΡΑΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Οξύνονται οι σχέσεις Τουρκίας Ιράν ένεκα των τελευταίων κινήσεων της τούρκικης πλευράς να αρχίσει βομβαρδισμούς μέσα στην Συρία και κατά των Κούρδων στο βόρειο Ιράκ.
Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά πρακτορεία ειδήσεων, το Ιράν προχώρησε στο κλείσιμο των συνόρων του με την Τουρκία προκαλώντας μεγάλο χάος στα τουρκικά φορτηγά που κατευθύνονταν στην κεντρική Ασία και όχι μόνο, μεταφέροντας τις τουρκικέ εξαγωγές, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα γέρο χτύπημα στην τουρκική οικονομία.

Άμεση αντίδραση της Ρωσίας στο "τελεσίγραφο" των ΗΠΑ: «Ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις είναι έτοιμες να αναχωρήσουν για Συρία»

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
Άμεση ήταν η αντίδραση της Ρωσίας στην αμερικανική απόφαση για βομβαρδισμό οποιουδήποτε θα επιχειρούσε να επιτεθεί εναντίον των ανταρτών που μάχονται την ISIS και έχουν εκπαιδευτεί στις ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν βομβαρδισμούς κατά των συριακών Ενόπλων Δυνάμεων

ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Μ.ΑΣΑΝΤ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
Eντολή για βομβαρδισμό των συριακών Ενόπλων Δυνάμεων έδωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μ.Ομπάμα εμπλέκοντας έτσι επισήμως τις ΗΠΑ στη συριακή σύγκρουση στο πλευρό των περιβόητων "αντικαθεστωτικών ανταρτών", οι οποίοι εκπαιδεύονται από Αμερικανούς στρατιωτικούς.