“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ο φόβος του Θηρίου !!!

Ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ δέχθηκε στο Βατικανό εκπροσώπους από τον κόσμο του τσίρκου. πηγή
ΣΧΟΛΙΟ 1ο: Α... μάλιστα μ' αυτούς  άς κάνει διάλογο...  Ταιριάζουν απόλυτα... 
ΣΧΟΛΙΟ 2ο: Δείτε τι φόβο πήρε το μικρό θηριάκι... μπροστά στο "πραγματικό θηρίο
Χαίρετε εν Κυρίω

Γερ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Ήρθε η ώρα για λαϊκή ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε έκδοση της Ιεράς Μονής Αγίου Αυγουστίνου Ιππωνος και Σεραφείμ του Σαρώφ, ο Γέροντας και Ηγούμενος Νεκτάριος Μουλατσιώτης γράφει το 1997: «Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία – Επαρχία Ελλάδος – Έπαρχος: Κ. Σημίτης ή Κ. Καραμανλής ή….. Πλέον οδηγούμαστε σε μια ενωμένη Ευρώπη για την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να αποποιηθούμε κάθε Εθνικό μας Δίκαιο και συμφέρον. Κατέστησαν δε αυτή την Ένωση δήθεν μονόδρομο, που ο λαός έχει υποχρέωση να τηρεί κάθε κοινοτική οδηγία και συνθήκη χωρίς διαφωνίες.

Το φυσικό αέριο βάζει μπροστά η Ρωσία για να «αποσπάσει» την προσοχή των Τούρκων

Με φυσικό αέριο, το ισχυρότερο διπλωματικό της «όπλο», προσπαθεί η Ρωσία να κάμψει τις προθέσεις τις Τουρκίας να παριστάνει το μαντρόσκυλο του ΝΑΤΟ στην Συρία. Η Μόσχα είναι διατεθειμένη να αυξήσει τις προμήθειες φυσικού αερίου στην γείτονα χώρα, εάν το ζητήσει η Άγκυρα, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Ενεργείας, Αλεξάντρ Νόβακ.
Πολλά θα κριθούν κατά την επίσκεψη Πούτιν στην Άγκυρα. Οι Ρώσοι προσπαθούν να αποτρέψουν με διπλωματικά μέσα την οποιαδήποτε κλιμάκωση που θα οδηγήσει σε σύγκρουση γιγάντων. pygmi.gr

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Θαύμα του Γέροντος Πορφυρίου.

“To ότι δεν με βρήκες δεν σημαίνει ότι δεν είμαι εδώ”
Υπήρχε ένα διάστημα κατά το οποίο ο άνδρας του ζεύγους χ. δεν αισθανόταν καλά, έβλεπε οι δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν καλά αποτελέσματα, έτσι η εισαγωγή στο νοσοκομείο του Αγίου Σάββα ήταν μονόδρομος. Εξετάσεις, διαγνώσεις, συμβούλια το συμπέρασμα έπρεπε να ανακοινωθεί στη σύζυγο. Καθολικός Καρκίνος, λίγες βδομάδες Ζωής...μαθηματικά αποδεδειγμένο. Σοκ η σύζυγος, βγαίνει έξω στο διάδρομο προσπαθώντας να κρύψει τα δάκρυα και την αγωνία. Άλλη ζωή, έπρεπε από τώρα να προετοιμαστεί... και είχε και οικογένεια. Την πλησιάζει μια νοσοκόμα και της λέει: ”Στο Μήλεσι Αττικής υπάρχει ένα μοναστήρι, υπήρχε ένας γέροντας...γίνονται θαύματα, πήγαινε.”

Απίστευτο! Έκλεψαν τη προτομή του Ηλιάκη!

Άγνωστοι έκλεψαν τη προτομή του ηρωϊκού σμηναγού Κώστα Ηλιάκη από τα Χανιά. Πριν από λίγο το ΥΕΘΑ επιβεβαίωσε την απώλεια της προτομής! Την απουσία της προτομής απο το βάθρο αντιλήφθηκε διερχόμενος πολίτης ο οποίος και ενημέρωσε τις αρχές. Αμέσως έσπευσαν αστυνομικοί, ενώ ο αντιδήμαρχος Χανίων κ.Μανούσος Λιονάκης που πήγε στο σημείο μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, έκανε λόγο για "βέβηλη πράξη απο ιερόσυλους οι οποίοι πρέπει να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά". Τα αποκαλυπτήρια της προτομής, στην θέση "μπαλκόνι" επι της οδού Ακρωτηρίου, απ'όπου υπάρχει μια πλήρης θέα της πόλης των Χανίων, είχαν γίνει σε ειδική τελετή, στις 20 Μαΐου 2007.

«Βάζουν επίτηδες ανήκουστα μέτρα που δεν θα αποδώσουν για να υποχρεώσουν την Ελλάδα σε έξοδο»!!

Ποιός βουλευτής από αυτούς που ψήφισαν τα μέτρα θα κάνει μήνυση στην κυρία Αρβελέρ; “ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2013″!!. “Βάζουν επίτηδες ανήκουστα μέτρα που δεν θα αποδώσουν για να υποχρεώσουν την Ελλάδα σε έξοδο”!! Αυτό ακριβώς που γράφαμε όταν αποκαλύπταμε που βασίζονται οι παράλογες απαιτήσεις της Τρόικας και προσωπικά του Τόμσεν… Αυτά και άλλα λέει η κυρία Αρβελέρ. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι… “αποκαλύπτει” την …αποκάλυψη που έχει ήδη κάνει το Ολυμπία από το πρώτο μνημόνιο, όταν τα άθλια παπαγαλάκια μιλούσαν για δραχμή. Μα ήταν το αυτονόητο που οποιοσδήποτε μη στρατευμένος οικονομολόγος γνώριζε: Από την στιγμή που προσυπογράφεις ένα άθλιο, ελεεινό σχέδιο όπως το μνημόνιο, από την επόμενη κι’ όλας ημέρα αυτοί που σε “δανείζουν” θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να σε χρεοκοπήσουν!

Πούτιν: Τα ακυρώνει όλα- εκτός από την Τουρκία

Ο Πούτιν τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην Τουρκία. Ωστόσο σοβαρές συζητήσεις για την υγεία του συνεχίζονται. Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός ακύρωσε την επίσκεψή του στη Μόσχα επικαλούμενος την υγεία του Ρώσου προέδρου, ενώ ο Πούτιν έρχεται στην Τουρκία…Σοβαρές συζητήσεις έχουν γίνει στη Ρωσία για την υγεία του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και συγκεκριμένα για πόνους στην πλάτη και τους τελευταίους δύο μήνες αναγκάστηκε σε ανάπαυση.