“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ούτε ένα … "Ευχαριστώ" !!!

Του Δημήτρη Χαντζόπουλου 

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΡΟΙΣΟΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Η ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΤΑ 35 ΑΚΙΝΗΤΑ;

Τι σόι πόθεν έσχες είναι αυτό που δηλώνουν το έσχες, αλλά όχι το πόθεν;
Οι δηλώσεις που υπέβαλλαν για το 2011 πρώην και νυν εθνοπατέρες προκαλούν για ακόμη μια φορά το κοινό αίσθημα. Την ώρα που οι Έλληνες βυθίζονται υπό το βάρος της φτώχειας και της εξοντωτικής φορολογίας, νέοι και παλιοί πολιτικοί αποκτούν αμύθητες και... αφορολόγητες περιουσίες, τις οποίες ναι μεν δηλώνουν, αλλά δεν μας λένε πώς τι απέκτησαν.

Οι βουλευτές με τα περισσότερα ακίνητα !!!

Πολιτικοί με real estate-καταθέσεις-μετοχές
Τα πόθεν έσχες συνολικά 508 υπόχρεων πολιτικών αναρτήθηκαν στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής και θα παραμείνουν για έναν μήνα και συγκεκριμένα μέχρι την 11η Ιανουαρίου 2013. Δείτε αναλυτικά:
Πρωταθλήτρια η Άννα Νταλάρα με 59 ακίνητα
Πρόκειται για συνολικά για 59 ακίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι οικίες στις Κυκλάδες και δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία! Αναλυτικά, το σύνολο της ακίνητης περιουσίας της πρώην υπουργού: 7 πάρκινγκ, 4 οικόπεδα, 8 αγροτεμάχια, 4 δασικές εκτάσεις, 4 διαμερισμάτα, 27 οικίες(!), 2 αποθήκες και 3 ακίνητα χαρακτηρισμένα ως «άλλες περιπτώσεις». Μαζί με τον σύζυγο της και την κόρη της η κυρία Νταλάρα κατέχει: Στη Σύρο 7 οικίες, 1 πάρκινγκ, 2 αγροτεμάχιο / 1 αγροτεμάχιο στην Αντίπαρο / 1 οικία και ένα οικόπεδο στην Πάρο / 3 οικίες στη Βορ. Κυνουρία στην Αρκαδία / 4 δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία /4 διαμερίσματα στην Αττική!

Πλησιάζει η ώρα του «μαύρου κύκνου»;

Υπάρχει ένα φαινόμενο του «Μαύρου Κύκνου», που πολλοί αγνοούν και το οποίο υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να συμβεί στην Ε.Ε. Τι σημαίνει αυτό, απλά ότι η Γερμανία θα ανακοινώσει την αποχώρηση της από την Ε.Ε., κάτι το οποίο κανείς δεν περιμένει και κάτι το οποίο φυσικά θα προκαλέσει την κατάρρευση της ευρωζώνης. Το τέλος, λοιπόν της ευρωζώνης, δε θα προκληθεί από κάποιο πρόβλημα χώρας του ευρωπαϊκού νότου, όπως η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ ή την κατάρρευση της Ισπανίας, αλλά από την αποχώρηση της ίδιας της Γερμανίας. Είναι ξεκάθαρο ότι η Γερμανία δε θέλει να πράξει κάτι τέτοιο, αφού απλά σε οικονομικούς όρους δε την συμφέρει. Αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν δε βάλει «νερό στο κρασί της», κυρίως στο ζήτημα της αυστηρής λιτότητας και δημοσιονομικής πειθαρχίας, η οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι χωρίς οικονομική λογική και η οποία απλά ποτέ δεν πρόκειται να λειτουργήσει σε συγκεκριμένες χώρες του Νότου, θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το ευρώ.

Μήπως τελικά είχε δίκιο ο Ταμήλος που είπε ότι «Δεν είναι εδώ πανεπιστήμιο»;

Πείτε μας όμως ΤΙ ΕΙΝΑΙ !!!

Στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες 508 πολιτικών

Θα παραμείνουν στο διαδικτυακό τόπο της Βουλής μέχρι τις 11/01/2013
Τα πόθεν έσχες συνολικά 508 πολιτικών, στους οποίους έγινε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής έλεγχος των δηλώσεων περιουσιακής τους κατάστασης για το 2011, χρήσης του 2010, αναρτήθηκαν στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής και θα παραμείνουν για έναν μήνα και συγκεκριμένα μέχρι την 11η Ιανουαρίου 2013. Σύμφωνα με την Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών των Κομμάτων, σε ορισμένες περιπτώσεις ζητήθηκαν περαιτέρω διευκρινήσεις και δικαιολογητικά. Ο έλεγχος που διενεργήθηκε απέβλεπε στη διακρίβωση του εάν, με βάση τα δηλωθέντα και ελεγχθέντα δεδομένα, η απόκτηση νέων περιουσιακών στοιχείων ή η επαύξηση υφισταμένων, εκ μέρους των υπόχρεων, δικαιολογείται από το ύψος των πάσης φύσεως εσόδων αυτών, σε συνδυασμό και με τις δαπάνες διαβιώσεώς τους.

Νέο ''Ηλεκτροσόκ'': Η ΔΕΗ ζητεί αυξήσεις στα τιμολόγια 25%

Αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού σε τρεις δόσεις, αρχής γενομένης από την 1η Ιανουαρίου ζητάει η ΔΕΗ, σύμφωνα με πληροφορίες, με τα στοιχεία κόστους που υπέβαλε στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Η ΔΕΗ επικαλείται, μεταξύ άλλων, την άνοδο του κόστους αγοράς δικαιωμάτων εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα, την αύξηση του κόστους αγορών ηλεκτρικής ενέργειας από τη χονδρεμπορική αγορά, τις φορολογικές επιβαρύνσεις στην ενέργεια και τη μνημονιακή υποχρέωση, τα τιμολόγια λιανικής να αντανακλούν το κόστος το αργότερο ως την 1η Ιουλίου του 2013 οπότε και απελευθερώνονται.

MEGA ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - MEGΑ ΒΙΑΣΥΝΗ ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ GLOBO !!!

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα του defencenet.gr
ΠΡΟΣ MEGA - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - W.Post: "ΗΠΑ και ΕΕ προς ίδρυση νέας κολοσσιαίας οικονομικής ένωσης"
Ως αντίβαρο στην Ευρασιατική Ένωση, προωθούν κύκλοι εκατέρωθεν του Ατλαντικού, την δημιουργία μιας Αμερικανοευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θα φιλοδοξεί να σταματήσει τη ρωσική επέλαση στις ακτές του Ατλαντικού. Πέραν όμως του αντίβαρου ο επιπλέον λόγος δημιουργίας μιας τέτοιας ένωσης, είναι γιατί και οι Ευρωπαίοι, όπως και οι Αμερικανοί στο πεδίο της οικονομίας τα έχουν κάνει "θάλασσα" με οδυνηρές συνέπειες για την γεωπολιτική τους ισχύ, και επιθυμούν να μηδενίσουν και να ξεκινήσουν από την αρχή.

Ετοιμάζουν ψηφιακό νόμισμα… !!!

Η κατάργηση συναλλαγών με ρευστό προ των πυλών! Εγκρίθηκε ήδη στην Γαλλία!  
Είχαμε γράψει, μεταξύ άλλων, πως πλησιάζει η ώρα που θα προταθεί η επιβολή ενιαίου παγκόσμιου νομίσματος ή ακόμα η κατάργηση των χρηματικών συναλλαγών και η προώθηση των τραπεζικών. Όλα θα «δουλεύουν» με αριθμούς δηλαδή. Πράγματι η υπηρεσία ανταλλαγής Bitcoin-Central, που χρησιμοποιεί το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin, κατάφερε να εξασφαλίσει την επίσημη έγκριση της Γαλλίας για να λειτουργήσει ως τράπεζα. Πρόκειται για να ένα νέο είδος νομίσματος ψηφιακής φύσης που κερδίζει σιγά-σιγά την εμπιστοσύνη μίας… αναπτυγμένης οικονομίας και ίσως στο άμεσο μέλλον να το δούμε και σε άλλες χώρες.

«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΡΙΟ...»

Διηγείται ο Πατήρ Ιάκωβος Τσαλίκης:
Κάποτε μια χριστιανή εξομολογήθηκε σε αυτόν στο παρεκκλησάκι του Αγίου Χαραλάμπους. Μετά την εξομολόγηση, ενώ παρέμειναν οι δικοί της, για να πάρουν σειρά, εκείνη κατέβηκε στον κεντρικό Ναό και μπήκε μέσα να προσκυνήσει.  Ο Ναός ήταν άδειος. Άναψε ένα κεράκι και άρχισε να προσκυνάει τις εικόνες. Και τότε είδε, για μια στιγμή την Ωραία Πύλη ανοικτή και πάνω στην Αγία Τράπεζα να κάθεται ένας ωραίος ξανθός νέος. Μόλις τον είδε, του έβαλε τις φωνές:

Σχόλιο του ΚΚΕ για το βραβείο Νόμπελ στην ΕΕ

Με έναν στίχο του Μπέρτολντ Μπρεχτ σχολιάζει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος τη βράβευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το Νόμπελ Ειρήνης. Η ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρει: "Και σ' αυτούς που το απένειμαν και σ' αυτούς που το παρέλαβαν ταιριάζει απόλυτα ο στίχος του Μπρεχτ: «…είδα το παλιό να πλησιάζει, μα ερχόταν σα Νέο. Σερνόταν πάνω σε καινούργια δεκανίκια που κανένας δεν είχε ξαναδεί και βρωμούσε νέες μυρωδιές σαπίλας που κανείς δεν είχε πριν ξαναμυρίσει»". pelop.gr

Βίντεο: Κοιτάσματα 1,3 τρίς ευρώ Νοτίως της Κρήτης !!!

Κοιτάσματα 1,3 τρίς ευρώ Νοτίως της Κρήτης βλέπουν Πανεπιστημιακοί καθηγητές με βάση τις μελέτες τους που έχουν αποτυπώσει σε έκθεση η οποία βρίσκεται στα χέρια του πρωθυπουργού. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

WASHINGTON POST: "Η οικονομική κρίση και η κυβέρνηση έκαψαν τα τρία παιδιά στην Καβάλα"

Σε μια τραγωδία που σχετίζεται με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε ένα χωριό το Σάββατο, όταν μια πυρκαγιά έκαψε το σπίτι των παππούδων τους, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν μια ξυλόσομπα, επειδή οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι και κάτοικοι. Μύδρους κατά της κυβέρνησης και της απόφασής της να εξισώσει την τιμή του πετρελαίου κίνησης με το πετρέλαιο θέρμανσης εξαπολύει η αμερικανική εφημερίδα Washington Post, θεωρώντας ότι η κυβέρνηση εμμέσως σκότωσε τα τρία παιδάκια στην Καβάλα που κάηκαν  απο ξυλόσομπα, στο χωριό Μεσορόπη του δήμου Παγγαίου. Φαντασθείτε τι θα έσερναν οι εγχώριοι κονδυλοφόροι της τρόϊκας, αν οι εγχώρια ΜΜΕ τολμούσαν να κάνουν έστω νύξη για το θέμα...Διαβάζουμε σχετικά:

Αφοπλίζουν τους κληρικούς !!!

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα
ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ!
Μετά τους Εθνοφρουρούς αφοπλίζονται και τα ράσα...
Εντολή παράδοσης των όπλων που κατέχουν νόμιμα, κυνηγετικών ή σκοπευτικών, καθώς επίσης και τις άδειες θήρας για να μην μπορέσουν στο μέλλον να αποκτήσουν ξανά όπλο, έλαβαν οι κληρικοί της χώρας σε μια εσπευσμένη εφαρμογή σχετικής απόφασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος από το ... 2006! Η διαταγή έφτασε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ τον Σεπτέμβριο σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας και από τον Οκτώβριο μέχρι τώρα έχουν αφαιρεθεί περίπου 350 όπλα κληρικών. Υπολογίζεται ότι κατέχουν νόμιμα όπλα περί τους 1000 κληρικούς σε όλη την Ελλάδα.