“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Ευχή εις την Υπεραγίαν Θεοτόκον

Παναγία Δέσποινα Θεοτόκε, του κόσμου Κυρία, το καύχημα μου, η ελπίς μου, η καταφυγή μου, η προστασία μου, η σκέπη, η παραμυθία, το αγαλλίαμα μου, κυριευθέντα με υπο πολλών πταισμάτων, ελέησον και δείξον τα φιλάνθρωπα Σου σπλάγχνα εις εμέ τον αμαρτωλόν και παμβέβηλον. Η το Φώς το αληθινόν τεκούσα, φώτισον τους νοητούς οφθαλμούς της καρδίας μου. Η την πηγήν της αθανασίας κυήσασα, ζωοποίησόν με τον τεθανατωμένον τη αμαρτία. Η αγαθή του αγαθού, η φιλάνθρωπος του φιλανθρώπου, η ελεήμων του ελεήμονος και πανοικτίρμονος Θεού Μήτηρ, δος κατάνυξην και συντριβήν εν τη καρδία μου και ανάκλησιν εν ταις αιχμαλωσίαις των διαλογισμών μου.

“Η φωνή του Θεού είναι ο πιο σιωπηλός ήχος στο σύμπαν”

Η φωνή του Θεού είναι ο πιο σιωπηλός ήχος στο σύμπαν. Για να το ακούσεις, πρέπει να έχεις μια τεράστια εσωτερική σιωπή. Και αυτή την  σιωπή "μέσα μας" πρέπει να την ψάξουμε.
Για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να καταλάβουμε ότι ένα άτομο δεν μπορεί να αντιδράσει στο άγχος, τη φροντίδα και την μέριμνα.  Ό, τι κι αν είναι, τα συναισθήματά του θα βράζουν.

ΚΑΛΑ δεν βλέπετε: όταν λένε οι τούρκοι θα έχουμε πόλεμο με το ΝΑΤΟ εννοούν με την ΕΛΛΑΔΑ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Αυτό δεν είναι απλώς παροξυσμός της στιγμής, είναι τύμπανα πολέμου και μάλιστα λίγες μέρες πριν την προαναγγελθείσα επίσκεψη του κ. Ερντογάν στην Αθήνα.
Οι τούρκοι γνωρίζουν ότι όσο θα συνδέονται πιο στενά αυτοί με την Ρωσία τόσο περισσότερο θα αναβαθμίζεται ο γεωπολιτικός ρόλος και η στρατηγική αξία της Ελλάδος μεσοπρόθεσμα και αυτό θέλουν να το κόψουν μαχαίρι με μια μεθοδευμένη πρόκληση εδώ και τώρα για αυτό και οι πολεμικές ιαχές εναντίον του ΝΑΤΟ.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: “όταν ο κόσμος θα φτάσει στο έπακρον της αρσενοκοιτίας, δηλαδή της ομοφυλοφιλίας, τότε θα έρθει ο Χριστός”

"Μη κρίνετε ίνα μη κριθήτε"

Oι καταθέσεις στον ΟΥΡΑΝΟ δεν έχουν capital control.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Στον ΟΥΡΑΝΟ δεν υφίστανται capital control μόνο control της αμαρτίας.
«Στις ημέρες του Πατριάρχου Aλεξανδρείας Θεοφίλου, το έτος 411μ.χ, έγινε Eπίσκοπος Kυρήνης  ο Συνέσιος ο επονομαζόμενος  Φιλόσοφος, ο οποίος πηγαίνοντας στην επαρχία του, βρήκε εκεί κάποιον φιλόσοφον Eυάγριον ονόματι, ο οποίος ήταν  φίλος του πολλά ηγαπημένος, από τον καιρόν οπού εσπούδαζαν εις τα σχολεία, είχε όμως αυτός  μεγάλη δεισιδαιμονία και τάση εις την ειδωλολατρεία.

Θύματα, θύτες και ατιμώρητοι ηθικοί αυτουργοί και ένοχοι

Γνωρίζουμε όλοι μας ότι εδώ και δεκαετίες ως Λαός ουδέποτε και από κανένα δεν πληροφορηθήκαμε για τα συμβαίνοντα στην χώρα μας.
Διότι, δυστυχώς, αποφεύγουμε την λιτή και απέριττη γλώσσα της αλήθειας, αυτή την υπαρκτότητα μιας κατάστασης ή την πραγματικότητα ενός γεγονότος, προσφεύγοντες στο εύκολο ψέμα, την εξαπάτηση και τις ψευδαισθήσεις. Ο Λένιν είπε για την αλήθεια: «η αλήθεια είναι μία μικροαστική συνήθεια, και πως το επαναλαμβανόμενο ψέμα γίνεται αλήθεια». Ο δε φιλόσοφος Φρίντριχ Νίτσε είπε: «μερικές φορές οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακούσουν την αλήθεια, διότι δεν θέλουν να καταστρέψουν τις ψευδαισθήσεις τους».

Τα ΕΙΣΟΔΙΑ της Ελλάδος στο νέο Γεωπολιτικό γίγνεσθαι.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Το Γεωπολιτικό ψηφιδωτό θέλει μόνο μια ψηφίδα για να συμπληρωθεί και να γίνει το Apocalypse Now.
Δεν το λέμε εμείς το λέει ο Πατριάρχης Πασών των Ρωσιών κ.κ Κύριλλος
«Σοκ έχει προκαλέσει  η ξαφνική και δραματική έκκληση που απεύθυνε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος προς τους Ρώσους Χριστιανούς, λέγοντας ότι ο κόσμος πλησιάζει στο τέλος που περιγράφει η Αποκάλυψη ζητώντας από πολιτικούς και απλούς πολίτες να ενωθούν και να πράξουν το καθήκον τους.