“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΚ: ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΑ GRAMMY 2014 (VIDEO)

Η "ΜΕΓΑΛΗ" καλλιτέχνιδα Katy Perry, αποδεικνύει, γι άλλη μια φορά ότι πραγματικά πούλησε την ψυχή της στον Σατανά. Καμαρώστε το "πρότυπο" της νεολαίας, το όργανο του Μπαφομέτ... ixthis-12.blogspot.gr

Το μεγάλο παζάρι των ελληνικών πετρελαίων

1.000 εταιρείες θα δουν τα ευρήματα των υδρογονανθράκων
 Η μάχη του πετρελαίου θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα στο Χιούστον του Τέξας, με την Ελλάδα να παρουσιάζει σε χιλιάδες στελέχη κολοσσών του είδους τα ευρήματα από τις έρευνες που έγιναν σε Ιόνιο και Νότια Κρήτη.

Die Welt: Ο φόβος των Ελλήνων ότι η κυβέρνηση θα βάλει χέρι στις καταθέσεις τους

Μπορεί μετά την τραυματική εμπειρία με το κούρεμα καταθέσεων στην Κύπρο όλοι οι αξιωματούχοι να καθησυχάζουν πως το μέτρο αυτό δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ξανά, ωστόσο, το εν λόγω ζήτημα ανακύπτει συνεχώς σε διάφορες συζητήσεις με αρκετούς να εκτιμούν ότι από τη στιγμή που πέρυσι «άνοιξε η πόρτα» δεν αποκλείεται να συμβεί εκ νέου.

Ο ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ 1999

Νί­κου Χει­λα­δά­κη
Δη­μο­σι­ο­γρά­φου-Τουρ­κο­λό­γου
Τὸν Δε­κέμ­βριο τοῦ 1998, ­κτὼ μῆ­νες πε­ρί­που πρὶν ­πὸ τὸν με­γά­λο καὶ αἱ­μα­τη­ρὸ σει­σμὸ τῆς Τουρ­κί­ας, Πα­ναγία τῶν Ὀρ­θο­δό­ξων μὲ ­να ἐν­τυ­πω­σια­κὸ τρό­πο προ­ει­δο­ποι­οῦ­σε γιὰ τὴν κα­τα­στρο­φὴ ποὺ θὰ βύ­θι­ζε στὸ πέν­θος δε­κά­δες χι­λιά­δες Τούρ­κους. Τὸ ἐκ­πλη­κτι­κὸ εἶ­ναι ­τι αὐ­τὴ συγ­κλο­νι­στι­κὴ προ­ει­δο­ποί­η­σή της πέ­ρα­σε στοὺς ­διους τούς Τούρ­κους μου­σουλ­μά­νους, οἱ ­ποῖ­οι τα­ρά­χτη­καν ­πὸ τὸ γε­γο­νὸς αὐ­τῆς τῆς κα­τα­πλη­κτι­κῆς ἐκ­δή­λω­σης τῆς Πα­να­γίας.
Τὸ γε­γο­νὸς ἑρ­μη­νεύ­τη­κε σὰν ­να ­σχα­το­λο­γι­κὸ μή­νυ­μα γιὰ κά­ποι­ο με­γά­λο κα­κὸ ποὺ ἔρ­χον­ταν ἐξ αἰ­τί­ας τῆς ­πο­στα­σί­ας καὶ τῶν ἀν­θρω­πί­νων ­μαρ­τι­ῶν. Ἡ θαυ­μα­τουρ­γι­κὴ αὐ­τὴ πα­ρου­σί­α τῆς Πα­να­γί­ας σὰν ἕ­να ση­μά­δι ἐ­πι­κείμενης με­γά­λης συμ­φο­ρᾶς, δι­α­δρα­μα­τί­στη­κε σὲ ἕ­να Ἑλ­λη­νορ­θό­δο­ξο να­ὸ ἀ­πὸ τοὺς λί­γους ποὺ ἀ­πο­μεί­να­νε νὰ λει­τουρ­γοῦν ἔ­στω καὶ μὲ ἐ­λά­χι­στους πι­στοὺς στὴν ση­με­ρι­νὴ μου­σουλ­μα­νι­κὴ Τουρ­κί­α, ἕ­να στοι­χεῖ­ο ποὺ προ­κα­λεῖ ἀ­κό­μα καὶ τύ­ψεις στοὺς ση­με­ρι­νοὺς ἰ­δι­ο­κτῆ­τες τῆς πε­ρι­ο­χῆς. 

Ο Βλαδίμηρος και... ο "Δύσμοιρος" !

Σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου

Γέροντας Βασίλειος Γοντικάκης: περί Παιδείας

Ο Γέροντας Βασίλειος Γοντικάκης προηγούμενος της Ιεράς Μονής Ιβήρων του Αγίου Όρους την ημέρα του σχολικού εορτασμού των Τριών Ιεραρχών μίλησε στους μαθητές και καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Δράμας (Τρίτη 29-1-2013). Στο δεύτερο video απαντά σε ερωτήσεις των μαθητών.

Απολυτίκιο Τριών Ιεραρχών

ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Γιορτάζουμε σήμερα 30 Ιανουαρίου, ημέρα μνήμης των Αγίων Τριών Ιεραρχών.
Η αιτία για την εισαγωγή της εορτής των Τριών Ιεραρχών στην Εκκλησία είναι το εξής γεγονός: Κατά τους χρόνους της βασιλείας του Αλεξίου του Κομνηνού (1081 - 1118 μ.Χ.), ο οποίος διαδέχθηκε στη βασιλική εξουσία τον Νικηφόρο Γ’ τον Βοτενειάτη (1078 - 1081 μ.Χ.), έγινε στην Κωνσταντινούπολη φιλονικία ανάμεσα σε λόγιους και ενάρετους άνδρες. Άλλοι θεωρούσαν ανώτερο τον Μέγα Βασίλειο, χαρακτηρίζοντάς τον μεγαλοφυΐα και υπέροχη φυσιογνωμία.

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο: Η τραγική κατάσταση στα Ίμια του 2014 !

Τα αποτελέσματα της ελληνικής υποχωρητικότητας στην Ελληνοτουρκική κρίση του 1996 στα Ίμια
Το βίντεο είναι από κινητά Ελλήνων ψαράδων που δίνουν μάχες καθημερινά με τους τούρκους εισβολείς στα Ίμια και προβλήθηκε στην εκπομπή "ΑΥΤΟΨΙΑ" στον ALPHA.
"Έλληνες ψαράδες βρίσκεστε σε τουρκικά ύδατα,φύγετε από τα τουρκικά ύδατα"φωνάζουν οι τούρκοι στους Έλληνες ψαράδες στα Ίμια!