“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ο Γιωργάκης ξεκίνησε και νέα καριέρα...

Δείτε τον Γιωργάκη σε ρόλο top model: Διαφημίζει βραχιόλια!
Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» δημοσίευσε μια φωτογραφία, η οποία δείχνει τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, Γιώργο Παπανδρέου, μαζί με τη σύζυγό του Άντα, να ποζάρουν φορώντας στους καρπούς τους βραχιολάκια ισορροπίας! Πρόκειται για διαφημιστική φωτογραφία της αγγλικής εταιρίας Band4hope, στης οποίας το κάτω μέρος αναγράφεται η ιδιότητά του ως ο «182ος Έλληνας πρωθυπουργός»! Και ο... καλύτερος συμπληρώνουμε εμείς!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ "ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑΤΙ …ΕΡΩΤΕΥΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ!

Γιατί oι Γερμανοί "ερωτεύθηκαν" την Ελλάδα: "Η έκθεση της Deutsche Bank είναι η αιτία..."
"Μην αναζητάτε εξηγήσεις για τον ξαφνικό έρωτα της Μέρκελ στην Ελλάδα και την χαλάρωση που έχουν επιδείξει στο θέμα του χρέους. Η έκθεση της Deutsche Bank ήταν καθοριστική για να αλλάξει η γερμανική στάση. Και στην επίσκεψής της τουλάχιστον τρεις φορές άνοιξε η ίδια την συζήτηση για τα ενεργειακά κοιτάσματα".

Πληρώνουμε 1 εκατ. ευρώ για τα μάτια της Ανθής Σαλαγκούδη στην ΕΡΤ!

Λεφτά... υπάρχουν! Όταν μιλάμε για την «γαλάζια» παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Ανθή Σαλαγκούδη που επί τρεις μήνες πληρωνόταν για να κάνει πρόβες!
Η «γαλάζια» παρουσιάστρια Ανθή Σαλαγκούδη έκανε τελικά το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην ΕΡΤ μέσα από την εκπομπή με τον ευφάνταστο τίτλο «136». Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» η εκπομπή της όμορφης Ανθής όμως έχει γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο στο Ράδιομέγαρο, μια και στους διαδρόμους κρατάνε την κοιλιά τους όταν, ερμηνεύοντας τι θέλει να πει... ο ποιητής με το «136», αναφέρονται σκωπτικά στον αριθμό των  ημερών που η ωραία - πλην άπειρη - Ανθή περιφέρεται ασκόπως στους μουντούς ορόφους μέχρι να καταφέρει επιτέλους να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα είναι μαθηματικά χρεοκοπημένη

«Είναι κοινό μυστικό ότι η Ελλάδα είναι μαθηματικά χρεοκοπημένη» αναφέρει σε δημοσίευμα της η Süddeutsche Zeitung. Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: ... «Κανένας επικφαλής hedge fund και κανένας επενδυτής ομολόγων δεν πιστεύει σοβαρά ότι η Ελλάδα σώθηκε.  Σε αυτούς τους κύκλους είναι κοινό μυστικό ότι παρά τις όλες ρυθμίσεις η χώρα είναι μαθηματικά χρεοκοπημένη. Και εκεί δεν βοηθάει ούτε η επιτυχημένη επαναγορά ομολόγων, η οποία μειώνει το χρέος κατά 20 δισ. ευρώ και ανοίγει το δρόμο για νέα οικονομική βοήθεια. Με τα λεφτά αυτά θα αποπληρωθούν παλιές απαιτήσεις και τόκοι. Ακόμα και η τρόικα εξέφρασε τις αμφιβολίες της εάν η Ελλάδα θα μπορέσει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις.

Ερντογάν: "Βρέθηκε "κοριός" στο γραφείο μου"

Για πρώτη φορά ο Ερντογάν αποκάλυψε με τον πιο επίσημο τρόπο πως κάποιοι είχαν τοποθετήσει «κοριούς» στο πρωθυπουργικό γραφείο! Η τουρκική εφημερίδα Milliyet με πρωτοσέλιδο της τίτλο «κάτω από το σπίτι μου βρέθηκε μηχάνημα υποκλοπών» παρουσιάζει τις δηλώσεις του Ερντογάν στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV. “Δεν έχουν σταματήσει όλες oι δράσεις υποκλοπών. Ακόμη κι εμένα κρυφάκουγαν κάποιοι. Στο γραφείο εργασίας μου στο σπίτι μου οι αρμόδιες αρχές βρήκαν «κοριό» δηλώνει ο Ερντογά που επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα πως είχαν βρεθεί κοριοί στο σπίτι του και γι’ αυτό είχε απομακρυνθεί άμεσα ο διευθυντής της φρουρά του μαζί με όλους τους άνδρες τις φρουράς του. 

Συνέχεια στὴν περιπέτεια τῶν κοτόπουλων...

Τὸ θέμα μὲ τὴν σφαγὴ τῶν κοτόπουλων χτύπησε φλέβα! Ἐπιτέλους νὰ κουνηθοῦμε λίγο ἀπὸ τὴν παθητική μας θέση καὶ νὰ ἀρχίσουμε νὰ ψάχνουμε, νὰ ἐνημερωνόμαστε καὶ γιατί ὄχι νὰ ἀντιδρᾶμε μὲ νόμιμους τρόπους. Τὸ θέμα "χαλὰλ" ξεσήκωσε θύελλα ἀντιδράσεων. Ἡ ἐταιρία ἀναγκάστηκε νὰ δημοσιεύσει ἀπάντηση, ἀλλὰ ἡ ἔρευνα συνεχίστηκε καὶ ἀναφέρονται τὰ ἀκόλουθα, ποὺ θὰ διαβάσετε. Εὐχαριστοῦμε τὸν ἀκροατή μας γιὰ ὅλες τὶς πληροφορίες καὶ τὰ στοιχεῖα ποὺ μᾶς ἔστειλε. Ἂν ἡ ἐταιρία λέει ἀλήθεια ἢ ὄχι, δὲν εἴμαστε σὲ θέση νὰ τὸ ἀποδείξουμε. Μὲ καλὴ πίστη καὶ διάθεση νὰ δεχθοῦμε τὴν ἀλήθειά της... Ἀλλὰ τὰ ὅσα θὰ διαβάσετε στὴ συνέχεια ἴσως νὰ δίνουν καὶ μία ἄλλη ἑρμηνεία στὰ γεγονότα. Σὲ καμία περίπτωση δὲν ἔχουμε τίποτα μὲ καμία ἐταιρία. Ἡ ἐνημέρωση καὶ οἱ διευκρινίσεις ὅμως ποτὲ δὲν ζημίωσαν κανέναν. Στὴν ἐποχὴ ποὺ ἡ ἀλήθεια πνίγεται ἂς ἀγωνιστοῦμε γιὰ τὸ δικαίωμά μας στὴν σωστὴ πληροφόρηση καὶ ἐνημέρωση τουλάχιστον γιὰ τὸ τί τρῶμε! Εἶναι καὶ αὐτὸ ἕνα πρῶτο βῆμα. Δεῖτε τὰ ἐπιπλέον στοιχεῖα καὶ ὁ καθένας ἂς τὰ ζυγίσει καὶ ἂς τὰ ἀξιολογήσει ὅπως νομίζει. Προς ενημέρωση σᾶς παραθέτουμε τὰ ἑξῆς στοιχεῖα:...

Σε εξέλιξη Ελληνοτουρκικός πόλεμος ανακοινώσεων μετά από προσβλητικές για τη χώρα μας δηλώσεις του Ερντογάν

“Ελληνοτουρκική σύγκρουση” μέσω δηλώσεων έχει ξεσπάσει, μετά τα όσα προκλητικά είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν για την Ελλάδα. Ο Ερντογάν επιτέθηκε στους οίκους αξιολόγησης υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούν να αναβαθμίζουν την Ελλάδα “που πουλάει τα νησιά της” και να κρατά στάσιμη την Τουρκία…Απάντηση έδωσε ο ΥΠΕΞ Δημήτρης Αβραμόπουλος: «Χαιρέκακες δηλώσεις, που αναπαράγουν ψευδή στερεότυπα και ανακριβή στοιχεία, δεν ταιριάζουν σε ηγέτες και μάλιστα γειτόνων, που λένε ότι επιθυμούν την οικοδόμηση σχέσεων φιλίας και εμπιστοσύνης. Οι οικονομικές κρίσεις είναι σαν τις πανδημίες, δεν γνωρίζουν σύνορα και δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Για αυτό απαιτούνται...μετρημένα λόγια.

Παπαντωνίου: Δεν γνώριζα για τις καταθέσεις της συζύγου μου στην Ελβετία

Τι δήλωσε ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου για τον λογαριασμό της συζύγου του στην HSBC. Γιατί δεν τον συμπεριέλαβε στη δήλωση "Πόθεν Έσχες"
Ο πρώην υπουργός Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννος Παπαντωνίου επιβεβαίωσε την ύπαρξη λογαριασμού της συζύγου του στην HSBC, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ. Σύμφωνα με το "Βήμα της Κυριακής", ο κ. Παπαντωνίου υποστήριξε ότι πρόκειται για λογαριασμό, που άνοιξε η κυρία Σταυρούλα Κουράκου με τον πρώτο της σύζυγο για αποκατάσταση των δύο υιών τους. Ο κ. Παπαντωνίου κατέθεσε γραπτώς στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, ότι ο ίδιος δεν γνώριζε την ύπαρξη λογαριασμού, καθώς δεν περιείχε δικά του περιουσιακά στοιχεία και γι' αυτό δεν τον συμπεριέλαβε στη δήλωση "Πόθεν Έσχες".

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ φοβάται μη βρεθεί σε λακκούβα εξαιτίας όσων λέει για τη Χρυσή Αυγή

Το ερώτημα πού βρίσκει η Χρυσή Αυγή τα λεφτά θέτει η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ ενώ εκπλήσσει δηλώνοντας πως με αυτά που...  λέει φοβάται μήπως βρεθεί σε κανένα χαντάκι.  «Δεν θέλω να πω τίποτα. Δεν θέλω να βρεθώ και σε καμία λακκούβα. Εικασίες υπάρχουν πολλές, αλλά εσείς πρέπει να το βρείτε. Πρέπει να προσέχουμε όλοι γιατί είναι περίεργα κυκλώματα η Χρυσή Αυγή. Προφανώς και φοβάμαι», δηλώνει η υπεύθυνη του ΠΑΣΟΚ για τα social media στην εφημερίδα Real News, ενώ απαντά και στον Ηλία Κασιδιάρη για τις δηλώσεις του περί ρυτίδων… «Με αποστόμωσε πολιτικά το επιχείρημα ότι έχω ρυτίδες. Προς στιγμήν φοβήθηκα ότι θα έχω και κυτταρίτιδα και δεν θα μπορούσα να απαντήσω».