“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Νέες απολύσεις στο Δημόσιο ζητούν οι "αντιβασιλείς" της Τρόϊκα

Ποδαρικό με απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων ετοιμάζουν οι Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ, οι οποίοιεπιστρέφουν στην Αθήνα στις 15 Ιανουαρίου προκειμένου να ελέγξουν το κατά πόσο η ελληνική κυβέρνηση έχει προχωρήσει στην υλοποίηση των όρων του προγράμματος. Σύμφωνα με τη... Real News, μία από τις δεσμεύσεις που είχαν αναληφθεί έναντι των δανειστών, προκειμένου η χώρα να λάβει κανονικά τις επόμενες δόσεις του Ιανουαρίου, του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου, συνολικού ύψους 14,8 δισ ευρώ, ήταν ο καθορισμός του αριθμού των υπαλλήλων που θα αποχωρούν από το Δημόσιο με την εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ: "Να μοιράσουμε με την Τουρκία τον ορυκτό (μας) πλούτο"!

Ο Βουλευτής Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ προτείνει “Κοινοπραξία Ελλάδος – Τουρκίας” για τους υδρογονάνθρακες του Αιγαίου με την δικαιολογία ότι θα είναι πράξη αντίστασης, προς Ευρώπη και Αμερική. Σε πρόσφατες δηλώσεις στον τοπικό Τύπο, ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο από την Ελλάδα και την Τουρκία, χαρακτηρίζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτήν την εξέλιξη ως πράξη αντίστασης εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής που εκμεταλλεύονται όλα αυτά τα χρόνια κυρίως την Ελλάδα, όπως είπε.

Βίντεο – ντοκουμέντο: Όταν ο Λοβέρδος απειλούσε τους εισαγγελείς με μακελειό εάν πειράξουν τον Παπανδρέου.

Ιανουάριος 2012 – Αν κάποιος πειράξει τον Παπανδρέου θα γίνει μακελειό.
Δεκέμβριος 2012 – Η Γερμανία και ορισμένα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου έφεραν το ΔΝΤ. (Λοβέρδος).
Γιατί εμείς δεν ξεχνάμε. Δεν ξεχνάμε ποιοι συνέβαλαν στην ληστεία του λαού και το ξεπούλημα της πατρίδας. Δεν ξεχνάμε πως καταλύθηκε το κοινοβούλιο και η δικαιοσύνη από την συμμορία Παπανδρέου. Έκανε ότι γούσταρε ο Παπακωνσταντίνου χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν και κάτι Λοβέρδοι απειλούσαν ακόμα και τους εισαγγελείς.

Ο παγκόσμια ακήρυχτος πόλεμος εναντίον των Χριστιανών

Η πικρή αλήθεια είναι τα ελληνικά ΜΜΕ αποφεύγουν το θέμα. Μια μελέτη του Pew Forum εκτιμά ότι οι χριστιανοί διώκονται στις 131 από τις 193 χώρες του κόσμου. Οι δολοφονίες, οι βασανισμοί, οι φυλακίσεις και οι διωγμοί εναντίον των χριστιανών είναι το λιγότερο δημοσιοποιημένο γεγονός όχι μόνο της χρονιάς, αλλά όλης της δεκαετίας. Είναι γεγονός πλέον ότι η χριστιανική θρησκεία είναι η - και με διαφορά - περισσότερο διωκόμενη σε όλο τον κόσμο. Κι’ αν νομίζετε ότι αυτό ίσως δεν σημαίνει και πολλά πράγματα, τότε καλό είναι να ξέρετε ότι ο αριθμός των χριστιανών που δολοφονούνται κάθε χρόνο λόγω της θρησκείας τους υπολογίζεται ότι φθάνει τους 105.000 !

Το θέμα της Ανάστασης της Ελλάδος είναι σχετικό με την Ανάσταση του Λαζάρου !!!!

υπό Λεοντίου Μοναχού Διονυσιάτου
«….Από το Ευαγγέλιο, ας θυμηθούμε την θριαμβευτική είσοδο του Κυρίου Ιησού Χριστού στα Ιεροσόλυμα όταν πλήθος πολύ «έλαβον τα βαΐα των φοινίκων και εξήλθον εις υπάντησιν αυτώ, και έκραζον, ωσαννά, ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου, βασιλεύς του Ισραήλ» (Ιω. ΙΒ-13). Αυτό συνέβη λίγο πριν τα σεπτά πάθη και την Ανάσταση του Κυρίου, και το εορτάζομε την Κυριακή των Βαΐων. Αντίστοιχη ένδοξη περίοδος στην ζωή της Εκκλησίας είναι αυτή της αναλαμπής της Ορθοδοξίας, λίγο πριν τη μεγάλη δοκιμασία32 που θα περάσουν οι Χριστιανοί από τον τελικό Αντίχριστο, η οποία θα ακολουθηθεί άμεσα από την 2α Παρουσία. Εκείνο που ιδιαίτερα κίνησε το πλήθος στην μετά βαΐων και κλάδων υποδοχή του Κυρίου στα Ιεροσόλυμα ήταν η προηγηθείσα ανάσταση του Λαζάρου. Αυτήν πραγματοποιεί ο Κύριος με την Θεϊκή του δύναμη για να «διδάξει με έργο τους μαθητευομένους ότι δεν είναι αποτέλεσμα ασθενείας ο Σταυρός και ο θάνατος», όπως λέγει ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, αλλά θα τον υποστεί εκουσίως. Και μάλιστα «εξεπίτηδες αναμένει τον θάνατον» δηλ. επίτηδες καθυστερώντας αφήνει να πεθάνει ο Λάζαρος για να τον αναστήσει όταν πρέπει. (Λόγος εις τον 4ήμερον Λάζαρον).

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ!!!


Ο Λοβέρδος ... καταγγέλλει την πρώην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή τον...εαυτό του!!!!

Τι είπε; Στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου και Γερμανία μας έβαλαν στο ΔΝΤ! Αυτό είπε !!!!
Ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του επισημαίνει ότι για το γεγονός η χώρα μπήκε στο ΔΝΤ ευθύνονται κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και η εμμονή της Γερμανικής κυβέρνησης. Ο ίδιος μάλιστα, όπως αναφέρει μιλώντας στην εφημερίδα «6 Ημέρες», αλλά και κάποιοι άλλοι τότε υπουργοί είχαν διαφωνήσει έντονα με την επιλογή αυτή. Όσον αφορά στην νέα του πολιτική κίνηση υποστήριξε ότι η ΡΙΚΣΣΥ, τονίζοντας ότι «επιχειρεί τη ρήξη με το κρατικοδίαιτο, καταχρεωμένο και ανίκανο κομματικό σύστημα της χώρας. Θα συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός νέου, ευρωπαϊκού, ριζοσπαστικού μεταρρυθμιστικού κόμματος, που η πλειονότητα των πολιτών διαπιστώνει πως έχουμε ανάγκη».