“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Τὸ ταρακούνημα στὴν οἰκονομία ... φανέρωσε τὴν ὀλιγοπιστία! Βαρύτατη ἡ εὐθύνη τῆς θρησκευτικῆς μας ἡγεσίας στὴν κατάντια αὐτοῦ τοῦ τόπου!

Ἡ Ἑλλάδα ἀπὸ ἀνεκτίμητη ἀδιαπραγμάτευτη ἀξία ἔγινε προϊὸν ... πρὸς πώληση!
Οἱ δοκιμασίες ποὺ ἐπιτρέπει ὁ καλὸς Θεὸς ἀποβλέπουν πάντα στὴν προσωπικὴ ἀντίδραση καὶ ἐν γένει στὴ διαμόρφωση τῆς στάσης τοῦ κάθε ἀνθρώπου. Καὶ ἀκριβῶς ἡ στάση αὐτή, ὡς διάθεση τῆς καρδιᾶς καθορίζει τὴν πίστη μας, λογιζόμενη ὡς ἐμπιστοσύνη στὸ Θεό. 

“Σήκω Άρη για να δεις…..”

ΤΟΥ Δ. ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Και μετά ήρθε η... φωτιά!

Η χώρα κλονίζεται από την οικονομική και πολιτική κρίση. Η πολιτική ελίτ μέσω του κοινοβουλίου δήλωσε ευθαρσώς την υποταγή της και υπέγραψε την καταδίκη της Ελλάδας σε μία συμφωνία ντροπής και με όρους που λογίζονται ως όροι παράδοσης του νικητή προς τον ηττημένο μετά από πόλεμο.

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος
Οι πολίτες δέχονται καταιγιστικά πυρά ψυχολογικών πιέσεων με τα νέα μέτρα που ανακοινώνονται και αναλύονται κατά ριπάς. Το κατεστημένο της ενημέρωσης (όπως και στην πρώτη εισβολή της Γερμανίας στην Ελλάδα) λειτουργεί υπέρ των κατακτητών και περιγράφει ως αδύνατη την οποιαδήποτε αντίσταση στην επικείμενη φρίκη...

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Αυτό που ζουν σήμερα οι Έλληνες, το ζει εδώ και χρόνια η πλειοψηφία των Αμερικανών πολιτών που έχουν καταδικαστεί σε μια ανεπανάληπτη μιζέρια από την παγκόσμια ελίτ. Η τραγωδία πoυ ζει σήμερα ο ελληνικός λαός, αύριο θα την ζήσουν και πολλοί άλλοι λαοί καθώς το σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ είναι οι λαοί να φτωχοποιηθούν ακόμα περισσότερο και να καταντήσουν άβουλα όντα χωρίς καμία δύναμη αντίστασης στα καταχθόνια σχέδια τους.

Στο ευρώ η χώρα, στον αέρα ο Τσίπρας

Στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας καταγράφεται μια πρωτόγνωρη κατάσταση. 
Δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα της 15ης Ιουλίου 2015, η πλειοψηφία της Βουλής έδωσε στους Ευρωπαίους το πρώτο σήμα παραμονής της χώρας στο ευρώ και, ταυτόχρονα, μια ισχυρή μειοψηφία έστειλε σήμα στον πρωθυπουργό ότι η κυβέρνησή του είναι μετέωρη. Είναι η πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά της Μεταπολίτευσης που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τρία κόμματα της αντιπολίτευσης (ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ) ψήφισαν χωρίς καμιά απώλεια τα πρώτα νομοσχέδια της συμφωνίας που έφερε η κυβέρνηση, τα οποία όμως καταψηφίστηκαν από 39 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.