“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΦΡΟΥΡΙΟ Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΑΠΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ!!!

Eντολή Αρχηγού ΓΕΕΘΑ...Άμεσα για Βολή οι S-300

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΣΤΗΝ 126 ΣΜ ...
Σκοπός της επίσκεψης, ήταν η ενημέρωση επί επιχειρησιακών θεμάτων που αφορούν στο Α/Α πυραυλικό σύστημα S-300, η παροχή κατευθύνσεων και οδηγιών στο πλαίσιο της επιχειρησιακής ετοιμότητας...Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση, η εντολή του Αρχηγού ήταν σαφής : Βολή για τους S-300 άμεσα !

trikalagr

Η κρίση οδηγεί…τους Ελληνες πιο κοντά στο Θεό

Οι Έλληνες  χαρακτηρίζονται ως ο πιο «πιστός» λαός της γηραιάς ηπείρου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πανευρωπαϊκής έρευνας. Οι Έλληνες εμφανίζουν σταθερά δείκτη θρησκευτικότητας υψηλότερο από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Το ποσοστό των πολιτών της ΕΕ που δηλώνουν ότι πιστεύουν στον Θεό είναι 52% ενώ στην Ελλάδα ανέρχεται στο 81%. Επίσης οι Έλληνες δηλώνουν ότι προσεύχονται σε υψηλότερο ποσοστό από… τους άλλους Ευρωπαίους ενώ 56% δηλώνουν ότι σκέφτονται συχνά για το νόημα και τον σκοπό της ζωής σε σχέση με 35% στην υπόλοιπη ΕΕ. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως τα δύο τελευταία χρόνια η θρησκευτικότητα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξητική τάση και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ερευνητών είναι αποτέλεσμα της καταρράκωσης πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεσμών από τους οποίους αισθάνονται προδομένοι και απογοητευμένοι. Σε εθνικό επίπεδο τα ποσοστά θρησκευτικότητας εμφανίζονται σε κάποιες έρευνες υψηλότερα στις μεγαλύτερες ηλικίες και στις γυναίκες, όπως επίσης στον πληθυσμό με κατώτερο μορφωτικό επίπεδο και στις αγροτικές περιοχές.

prionokordela

Βενιζέλος: Ήμουν κατά της προσφυγής στο ΔΝΤ!

Τα τρία μεγάλα θέματα είναι πώς διαχειριζόμαστε το Μνημόνιο, πώς διαχειριζόμαστε όλα τα μεγάλα θέματα πέραν του Μνημονίου και πώς θα κυβερνηθεί η χώρα, είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega. Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι η χώρα οδηγήθηκε στο πρώτο Μνημόνιο κατ’ ανάγκηενώ δήλωσε πως ο ίδιος δεν γνωρίζει τι έγινε στις διαπραγματεύσεις τότε, και πρόσθεσε ότι ήταν κατά της προσφυγής στο ΔΝΤ. Παράλληλα, υποστήριξε ότι στο διάστημα εκείνο η ΕΕ δεν καταλάβαινε, ενώ χαρακτήρισε τον τότε πρόεδρο της ΕΚΤ, Ζαν Κλωντ Τρισέ, «συντηρητικό». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τραγωδία το γεγονός ότι στο ΔΝΤ έχει προσφύγει η ευρωζώνη, ενώ χαρακτήρισε το πρώτο Μνημόνιο ελλιπές, καθώς βασίστηκε στο ότι το χρέος της χώρας θα καθίστατο βιώσιμο χωρίς μείωση, «κούρεμα» και PSI.

Αγαπητοί ψηφοφόροι η παράσταση … αρχίζει !!!

Ανώτερη Δύναμη ματαίωσε την εκτόξευση του πυραύλου της Β. Κορέας; Δείτε το Βίντεο:

Εκλογές χωρίς exit poll – Μαγειρεύουν κάτι;

Για πρώτη φορά φαίνεται οτι δεν θα υπάρξει κανένα exit poll το βράδυ των εκλογών! Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών και των εταιρειών δημοσκοπήσεων… για την διενέργεια...κοινού exit poll τη βραδιά των εκλογών της 6ης Μαϊου δεν έχει φέρει κάποιο αποτέλεσμα εξαιτίας του υψηλού κόστους του εγχειρήματος λένε τα κανάλια και οι εταιρείες. Οι κακές οι γλώσσες όμως άλλα λένε στους διαδρόμους τόσο των καναλιών όσο και των εταιρειών δημοσκοπήσεων. Αυτό που μπορούμε να πούμε προς το παρόν είναι οτι η ΜΗ διενέργεια exit poll θα μπορούσε να ευνοήσει όσους θέλουν να “μαγειρέψουν” αποτελέσματα. Ποιοί θα μπορούσαν να μαγειρέψουν αποτελέσματα, κοινώς να κάνουν νοθεία; Όσοι έχουν το Υπουργείο Εσωτερικών; Ποιοι έχουν το Υπουργείο Εσωτερικών; Ο κ. Γιαννίτσης της Κυβέρνησης Παπαδήμου ο οποίος τυγχάνει στήριξης και απο το ΠΑΣΟΚ και απο την ΝΔ… Αλλά τι λέμε τώρα… τέτοια πράγματα δεν γίνονται στην Ελλάδα! Οχι τουλάχιστον όσο υπάρχουν παράνομες Ελληνοποιήσεις, αλλοδαποί και λαθρομετανάστες…

tro-ma-ktiko

ΣΟΚ στον Κυνίδαρο Νάξου: Αυτοκτόνησε 23χρονος με καραμπίνα

Τέλος  στη ζωή του αποφάσισε να δώσει με όπλο 23χρονος φοιτητής στον Κυνίδαρο της Νάξου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 23χρονος βρέθηκε νεκρός πίσω από το νηπιαγωγείο του Κυνιδάρου στις 11:00 το βράδυ της Τετάρτης 18 Απριλίου, όταν συγγενείς του τον εντόπισαν, μέσα σε μια λίμνη αίματος, και ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία Φιλοτίου. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του naxosnow.gr, ο 23χρονος νεαρός, έφυγε από το σπίτι του στον Κυνίδαρο – όπου είχε έλθει για τις ημέρες του Πάσχα από την Κρήτη όπου σπούδαζε – απροειδοποίητα στις 3:00 το μεσημέρι. Η οικογένειά του τον αναζητούσε, χωρις όμως αποτέλεσμα… Όπως φαίνεται ο νεαρός είχε πάρει ένα δίκανο όπλο, με το οποίο έδωσε πρόωρα τέλος στη ζωή του. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που οδήγησαν το νεαρό στην αυτοκτονία. Το γεγονός έχει βυθίσει στο πένθος τη μικρή κοινωνία του Κυνιδάρου αλλά και ολόκληρη τη Νάξο…

naxosnow

Το απόλυτο θράσος!!! Τα νέα τζάκια που κατέστρεψαν τη χώρα ζητάνε ξανά τη ψήφο μας.

Του Λάζαρου Ελευθεριάδη
Αυτό το πολιτικό σύστημα, που έστησε νέα και καινούργια “κρατικοδίαιτα” οικονομικά τζάκια, εξοντώνοντας τα παλιά, με ένα δίκτυο κρατικοδίαιτων ΜΜΕ και κρατικοδίαιτης πνευματικής “ελίτ”, μετά από την κατάντια στην οποία μας οδήγησε ζητά και πάλι την ψήφο μας!!!
Είναι το απόλυτο θράσος, να διεκδικούν να μας κυβερνήσουν εκ νέου -ακόμα και ως συγκυβέρνηση-, δεν τούς ενδιαφέρει το σχήμα(!), αρκεί να διαχειριστούν ξανά την εξουσία, να συνεχίσουν την αθλιότητα του πελατειακού κράτους, τα σκάνδαλα, την διάλυση του κράτους, να ξαναδιαχειριστούν τόν “ιδρώτα” των Ελλήνων φορολογουμένων, και κυρίως, να μας "ξανασώσουν" από τη χρεοκοπία, ξαναδανειζόμενοι και χρεόνωντας για πολλοστή φορά τούς Έλληνες πολίτες. Η σπατάλη και η “ρεμούλα” τόσα χρόνια απο τα δύο καθεστωτικά κόμματα της υποτέλειας, και της “αντιπαροχής”, την Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ, επεκτάθηκε σε όλους τούς τομείς της δημόσιας ζωής της χώρας, ροκάνισε και υπέσκαψε τούς θεσμούς, απλώθηκε σάν “ανίατη ασθένεια”, σε όλη την χώρα, επηρεάζοντας σημαντικά τον “τρόπο” σκέψης του Έλληνα, υποτιμώντας τίς αξίες του, τα ήθη του, εμπορευματοποιώντας ακόμη και τα έθιμά του. Ο δικομματισμός ήταν η αιχμή της πολιτικής, επί 35 συνεχή χρόνια, το κύριο χαρακτηριστικό του πολιτικού συστήματος της προεδρευόμενης πρωθυπουργοκεντρικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας μας.