“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Μόλις φύγουν οι Ευρωπαίοι τουρίστες από την Μ. Ασία στο Αιγαίο θα σκάσει μεγαλύτερη ατομική «ανθρωπιστική βόμβα»

Φώτο ο ΜΑΝΤΑΜΑΔΙΩΤΗΣ…πάλι αυτός θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο
Το ιστορικό έχει ως εξής…πρίν δύο μήνες πρίν ξεσπάσει  η ανάφλεξη του Κουρδικού οι Τούρκοι μετέφεραν εσπευσμένα από τα τουρκοσυριακά σύνορα στα παράλια της Μικράς Ασίας εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που στοίβαζαν εσκεμμένα όλα αυτά τα χρόνια  και το έκαναν αυτό για τρείς  λόγους στρατηγικούς.

Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το Βαθύ αμερικανικό Κράτος που εκφράζεται από το σιωνιστικό κέντρο, (Ρότσιλντ, Ροκφέλερ κλπ), και από τις πολεμικές βιομηχανίες, έχει σήμερα δυο βασικούς στόχους, (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η αμερικανική εξωτερική πολίτικη ταυτίζεται μαζί του) :
1) την πλήρη επικράτηση στην Μέση Ανατολή και τον απόλυτο έλεγχο των ενεργειακών αγωγών και, 2) την διάσπαση της Ρωσίας και στη συνέχεια την διάσπαση της Κίνας, (αν δεν μπορέσουν να τα βρουν με το Πεκίνο), σε μικρότερα φυλετικοεθνικιστικά κρατίδια πλήρως ελεγχόμενα από την Δύση. Ειδικά για την Ρωσία του Πούτιν αφού τον ανατρέψουν, (σύμφωνα με τις.. «ονειρικές» τους φιλοδοξίες), την προορίζουν για αποθήκη πρώτων υλών και ενέργειας.

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ… «ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ» ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ !!!

Σχόλιο Θ.Π.: ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ… ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
Εκλογές 2015: Θα αντιμετωπίσει τον Γράψα και τη ΝΔ μόνο με τον Τόσκα ο ΣΥΡΙΖΑ;
Ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Δημήτρης Γράψας “πολιορκείται” από τη ΝΔ για να πει το οριστικό “ναι” για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό της. Όπως έγραψε το Onalert.gr είναι πολύ κοντά στο να απαντήσει θετικά. Και θα είναι επιτυχία του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ να έχει τον Γράψα στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Τα σπίτια μας είναι όρθια και τα ερείπια μέσα σε αυτά είμαστε εμείς;

Φώτο: Άγιοι στις στολές των Ενόπλων Δυνάμεων
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ... ΑΥΤΑ... ΟΣΕΣ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ

ΛΟΓΟΙ ΖΩΗΣ ΓΕΡΟΝΤΟΣ
Δεν μάθατε τίποτε ορισμένοι Έλληνες από την ηρωική αντίσταση των ΑΓΙΩΝ προς τα θηρία.

Κανείς δεν θα πνίξει την Ελλάδα αν η Ελλάδα δεν πνιγεί μόνη της.

Η ασέβεια προς την Δημοκρατία και οι συνέπειες

Φωτο: ο κίνδυνος της πυρκαγιάς από τα «σκουπίδια»
- άλλο είναι να λες πολλά λόγια κι άλλο να λες τα κατάλληλα -
Έχει τονισθεί πολλές φορές, ότι η επί δεκαετίες απομάκρυνση και αποξένωση της Ελλάδος από τους Ευρωπαίους και το ευρωπαϊκό γίγνεσθαι είχε ως αποτέλεσμα την ολέθρια καταστροφή της χώρας μας. Το οδυνηρότερο είναι ότι παράλληλα, εκ του λόγου αυτού, καθίσταται τώρα ανέφικτη η οιασδήποτε διαπραγμάτευση και συμφωνία με τους Ευρωπαίους η οποία θα εξυγίανε την μακροχρόνια νοσούσα κατάσταση εις την χώρα μας και θα επανέφερε την Ελλάδα εις την ομαλότητα, την υγιή πορεία και ανάπτυξη.