“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ο...πατριωτισμός της "Χρυσής Αυγής" και οι "εξ αίματος" Τούρκοι συγγενείς τους !!!

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα  όταν  είδα   τα  ιδεολογικά "πρωτοξάδερφα"  του  Κασιδιάρη και του Μιχαλολιάκου  στην Τουρκία, ήταν  που θα πήγαινε  για τσάρκα  ο  "πατριωτισμός" τους  και που  η  "εξ αίματος"  ιδεολογική  τους  συγγένεια. Αν λοιπόν  οι  νταήδες με τα μαύρα   καλούντο  να αντιμετωπίσουν  ένοπλους Τούρκους και όχι   λαθρομετανάστες  στην Πάτρα και  γυναίκες  σε τηλεοπτικά κανάλια, τι θα έκαναν έχοντας απέναντί  τα  "πρωτοξάδερφά τους"; Θα άρχιζαν  να αλληλοχαιρετιώνται  με υψωμένες  τις χούφτες;

Στέλεχος ΝΔ: "Να μας ψηφίσουν αυτοί που βολέψαμε" !!!

Ενδεικτική για το πώς αντιμετωπίζουν ακόμα και σήμερα τα κόμματα εξουσίας τους ψηφοφόρους, είναι η συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στο Κιλκίς παρουσία μάλιστα του έκπτωτου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη. Στη συγκέντρωση, ο ομιλητής αφού προχωρά σε ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος, δίνει εντολές ώστε στις εκλογές της 17ης Ιουνίου να διασφαλιστεί η επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας. "Επίσης καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ...", αναφέρει ο ομιλητής και συνεχίζει:

Οι Έλληνες πήραν τα όπλα!...Αυξάνονται οι περιπτώσεις αυτοδικίας…

Οι Έλληνες πήραν τα όπλα! Πώς αλλιώς θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή στη χώρα μας κυκλοφορούν πάνω από 1.000.000 όπλα; Φυσικά, δεν πρόκειται για κυνηγούς, καθώς οι δηλωμένοι κυνηγοί ανέρχονται σε κάτι παραπάνω από 200.000 και συνεπώς παραμένει ένα μεγάλο ερώτημα γιατί το κράτος χορηγεί σε όλους άδεια κατοχής όπλου και για ποιον λόγο οι πολίτες τα αγοράζουν και τα κρατούν σπίτια τους…«Η έξαρση της εγκληματικότητας και ο φόβος των πολιτών ότι μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι με ένα καλάσνικοφ τους κάνει να καταφεύγουν στη λύση της καραμπίνας», αποκαλύπτει στο protothema.gr πηγή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και προσθέτει «Από τα στατιστικά στοιχεία προκύπτει ότι τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί αλματώδης αύξηση στην αγορά κυνηγετικών όπλων, την ώρα που ο αριθμός των δηλωμένων κυνηγών παραμένει σταθερά ο ίδιος».

Το ευρώ των δούλων

του Γιώργου Δελαστίκ
Υποδουλώνουν τη μια χώρα της ΕΕ μετά την άλλη οι Γερμανοί, με όπλο το ευρώ. Η Ελλάδα έπεσε πρώτη. Ακολούθησαν Ιρλανδία και Πορτογαλία. Έρχεται από στιγμή σε στιγμή η ώρα της Ισπανίας. Μέχρι τέλος του μήνα σχεδιάζουν να έχουν βάλει σε καθεστώς υποτέλειας και την Κύπρο. Με μοναδική εξαίρεση τον Γιώργο Παπανδρέου, το πιο αδίστακτο πολιτικό κάθαρμα που έχει κυβερνήσει αυτή τη χώρα, ο οποίος οδήγησε οικειοθελώς και περιχαρής την Ελλάδα σε καθεστώς Μνημονίου, όλες οι άλλες κυβερνήσεις των υπόδουλων χωρών αντιστάθηκαν ή αντιστέκονται όσο αντέχουν για να αποτρέψουν τη μνημονιακή κατοχή των κρατών τους από το Τέταρτο Γερμανικό Ράιχ. Χαμένος κόπος. Όσο μια χώρα παραμένει μέσα στο ευρώ, δεν υπάρχει καμιά ελπίδα υλικής ευημερίας για τον λαό της. Οι Γερμανοί δεν είναι ηλίθιοι. Δεν έφτιαξαν το ευρώ έτσι όπως το έφτιαξαν με στόχο να ...πλουτίσουν οι άλλοι Ευρωπαίοι και μέσα στην ευημερία τους να αγοράζουν και περισσότερα γερμανικά προϊόντα και έτσι να κερδίζει κάτι παραπάνω και η Γερμανία. Το Βερολίνο έφτιαξε το ευρώ για να εξισωθούν λίγο - πολύ οι τιμές όλων σχεδόν των προϊόντων καθημερινής χρήσης σε ολόκληρη την ευρωζώνη, έτσι ώστε η Γερμανία να κυριαρχήσει στις αγορές όλων των κρατών του ευρώ, εκτοπίζοντας σε μεγάλο βαθμό τα εγχώρια ανταγωνιστικά προϊόντα. Από μηχανήματα, αυτοκίνητα, εργαλεία, ηλεκτρικές συσκευές που μας πουλούσαν παραδοσιακά οι Γερμανοί, φτάσαμε στο σημείο σήμερα να μας πουλάνε μέχρι ...χαρτί υγείας, σοκολάτες και ειδικού τύπου ψωμί! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν συρρικνωθεί η αγορά της Ελλάδας, Ισπανίας κ.λπ. λόγω κρίσης, πρώτα θα κλείσουν οι ...ντόπιες(!) βιομηχανίες και στα ράφια των καταστημάτων θα παραμείνουν τα γερμανικά ανταγωνιστικά προϊόντα.

Δίστομο 1944 - Στη μνήμη όσων άδικα χάθηκαν από τη λύσσα των "Ευρωπαίων"....

Θηβαίος Πολίτης

Για το αύριο ...

Ζούμε το χειρότερο, αυτό μην το ξεχνάς. Κάθε μέρα που περνά γινόμαστε μάρτυρες αφόρητης κατάθλιψης, κάθε μέρα αποχαιρετάμε κι έναν Έλληνα που δεν αντέχει να ζήσει το παρακάτω, κάθε λεπτό αγωνιούμε για τους οικείους μας αν θα είναι υγιείς, κάθε στιγμή παρακολουθούμε τις ειδήσεις σαν να διαβάζουμε μια λίστα που θα έχει το δικό μας όνομα ως μελλοντικού καταδικασμένου, κάθε μέρα ζούμε το αφόρητο. Όλα μας φαίνονται ένας ανήφορος που δεν σταματά πουθενά. Κι όμως, επιβιώνουμε μέσα σε αυτό που μέχρι πριν δύο χρόνια το απευχόμασταν. Ο καθένας από μονάχος του βλέπει τον τοίχο να ορθώνεται μπροστά του και είναι εκατομμύρια οι στιγμές που δεν έχεις τα κουράγια πλέον να σκαρφαλώσεις ούτε ένα χιλιοστό πάνω από το έδαφος. Είναι στιγμές που θέλεις το έδαφος να καταρρεύσει , να τελειώνει αυτή η ιστορία, αυτός ο εφιάλτης που σε έβαλαν να διανύσεις.

Το νέο εθνικό δόγμα "Σφάξε με πασά μου ν' αγιάσω" και ο πατριωτικός εκφυλισμός των Ελλήνων...

Οι ξένοι παρατηρητές παρακολουθούν την άσκηση 
κατάληψης ελληνικού νησιού από τους Τούρκους

Του Σάββα Καλεντερίδη
Από τις 30 Απριλίου μέχρι τις 26 Μαΐου 2012, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, στην παραθαλάσσια περιοχή του Ντογάνμπεϋ, που βρίσκεται δυτικά της Σμύρνης, κοντά στην κωμόπολη Σεφερίχισαρ, ακριβώς απέναντι από τη Σάμο και τη Χίο, διεξήχθη η Προγραμματισμένη Διακλαδική Άσκηση μετά Πυρών «Εφές 2012», από τη Διοίκηση της Ειδικής Διακλαδικής Δύναμης Αιγαίου. Πάλι σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, στην άσκηση συμμετείχαν 8000 προσωπικό, 52 αεροσκάφη, 33 ελικόπτερα, 45 πλοία, 656 τεθωρακισμένα και τροχοφόρα οχήματα και 40 βάρκες εφόδου, που ανήκουν σε τμήματα και Σχηματισμούς του Γενικού Επιτελείου, των Διοικήσεων Στρατού Ξηράς, Πολεμικού Ναυτικού, Πολεμικής Αεροπορίας, Ακτοφυλακής και Ειδικών Δυνάμεων.

Αφηγήσεις από τη Σφαγή του Διστόμου !!! 10ΙΟΥΝΙΟΥ 1944 !!!

Η Παναγούλα Σκούτα (το γένος Μαλάμου) 13 χρονών τότε, αφηγείται :
«Την ημέρα της σφαγής από το πρωί κουβαλούσαμε σανό με τον πατέρα μου. Οι Γερμανοί με μια μεγάλη φάλαγγα αυτοκινήτων έφτασαν πριν το μεσημέρι. Θυμάμαι πως έπιαναν το δρόμο Λιβαδειάς από λεύκες Καραστάμου (σήμερα αλευρόμυλος) ως το δικό μας σπίτι (μπροστά στο μνημείο της Δημαρχίας). Οι στρατιώτες περιφέρονταν γύρω από τα φορτηγά δίχως να χρησιμοποιούν τα όπλα τους. Ο πατέρας μου με έστειλε με την μικρότερη αδελφή μου Λουκία, εφτά χρονών, για κρεμμύδια σ’ ένα χωράφι μας έξω από το χωριό. Στο γυρισμό βλέπω στο φυλάκιο του λόφου Κούλια τρεις Γερμανούς φρουρούς με τα όπλα προτεταμένα Ακούω να πέφτει μια ριπή δίχως να καταλάβω καλά – καλά και αμέσως δίπλα στο χωματόδρομο που βαδίζαμε σηκώθηκε κουρνιαχτός από το ανεμοβολητό των βλημάτων.

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Ήλιο !!!

Το διαστημικό παρατηρητήριο του Ηλίου το SDOλ, εκτοξεύθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 2010, με σκοπό να μελετήσει την ηλιακή δραστηριότητα και μαζί με αυτή τη μαγνητική και ηλιοσφαιρική του δραστηριότητα και πως αυτή αλληλεπιδρά το γήινο μαγνητικό πεδίο. Παρόλα αυτά το SDO συλλέγει πληροφορίες και για γεγονότα στο ηλιακό μας σύστημα τα οποία σχετίζονται με τον Ήλιο. Ένα από αυτά ήταν και το πέρασμα της Αφροδίτης και η ευθυγράμμισή της με τη Γη και τον Ήλιο. Η παρατήρηση του γεγονότος –το οποίο επαναλαμβάνεται δύο φορές κάθε 8 χρόνια αλλά για να επαναληφθεί μετά από 105 χρόνια πάλι.

Η προφητεία του Αγ. Κοσμά του Αιτωλού περί κασιδιάρη - ο μύθος και η πραγματικότητα !!!

Του Γιώργου Θεοχάρη
Μα είναι δυνατόν να συνδέουμε το προχθεσινό επεισόδιο με τον κ. Κασιδιάρη και την Κανέλλη με την  προφητεία του Αγ. Κοσμά  του Αιτωλού περί ενός Κασιδιάρη που θα προκαλέσει χαλασμό! ''Κι όμως πρόκειται για προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού από αυτές που προκαλούν έκπληξη και θαυμασμό", αναφέρουν  δημοσιεύματα σε δημοφιλή μπλογκ. Προφητείες Κοσμά Αιτωλού:

44. «Θα έρθει καιρός που θα διευθύνουν τον κόσμο τα άλαλα και τα μπάλαλα».
46. «Η αιτία του γενικού πολέμου θά 'ρθει από τη Δαλματία. Πρώτα θα διαμελισθεί η Αυστρία και ύστερα η Τουρκία».
47. «Ο χαλασμός θα γίνει από ένα κασιδιάρη»

Ας ενημερωθούν πρώτα τι σημαίνει ΄΄Κασιδιάρης΄' και στη συνέχεια να εντυπωσιάζουν …

Κασιδιάρης, είναι εκείνος που έχει πρόβλημα τριχόπτωσης…

Agioritikovima

Θ.Π: Εγώ σας τα είπα, δε σας τα είπα; Μήπως εκπληρώθηκε κι η προφητεία 44 ;;;

"Τὰ γεγονότα ποὺ θὰ συνταράξουν σύντομα ὁλόκληρο τὸν πλανήτη σύμφωνα μὲ τὶς προφητεῖες τῶν ἁγίων μας καὶ ἡ δική μας προετοιμασία"

Ο κόσμος ήταν αρκετός στην ομιλία του π. Στυλιανού στον Ιερό μας Ναό στον Κοπανό, με θέμα «Τὰ γεγονότα ποὺ θὰ συνταράξουν σύντομα ὁλόκληρο τὸν πλανήτη σύμφωνα μὲ τὶς προφητεῖες τῶν ἁγίων μας καὶ ἡ δική μας προετοιμασία» η οποία μεταδόθηκε και σε απευθείας σύνδεση από τον Ναό μας μέσω της ιστοσελίδας μας.

Το φωτογραφικό άλμπουμ μιας Ελλάδας σε παρακμή !!!

Δέσποινα Δημά
Δείτε συγκλονιστικές εικόνες από το κέντρο της άλλης Αθήνας με την οπτική του αμερικάνικου περιοδικού Foreign Policy
Τα σχόλια για την κατάσταση της Ελλάδας είναι πολυάριθμα και οι οικονομικές αναλύσεις ανά τον κόσμο δημιουργούν ένα αίσθημα ανασφαλειας εντός και εκτός της χώρας. Τα χρώματα με τα οποία περιγράφεται η καθημερινότητα είναι μελανά και τη συγκεκριμένη διαπίστωση έρχεται να επιβεβαιώσει το φωτογραφικό-ασπρόμαυρο- άλμπουμ του Timothy Fadek. Με τον τίτλο ''Κάτι σαπίζει στην Αθήνα'' το φωτογραφικό υλικό από την πρωτεύουσα της χώρας δημοσιεύεται στο αμερικάνικο περιοδικό Foreign Policy και αποτυπώνει γλαφυρά την ελληνική πραγματικότητα με εικόνες από μία οικονομία σε ελεύθερη πτώση. Η ασπρόμαυρη επιλογή δε είναι τυχαία, καθώς με τον τρόπο αυτό δίνεται μεγαλύτερη ένταση στην ασπρόμαυρη ζωή της πλειονότητας των πολιτών του αστικού κέντρου.

Σκηνές Αποκάλυψης στην Ιαπωνία! Τόνοι νεκρών ψαριών σε κόκκινη θάλασσα

Η θάλασσα βάφτηκε με αίμα θα μπορούσε να είναι ο τίτλος μια και στην Ιαπωνία η θάλασσα βάφτηκε κόκκινη, τα ψάρια βγήκαν στη στεριά και σε όλη τη πόλη υπήρχε μια έντονη δυσοσμία, οι επιστήμονες ακόμη ψάχνουν να βρουν τι φταίει για αυτό το φαινόμενο. Οι κάτοικοι της επαρχιακής ιαπωνικής πόλης Οχάρα, στην περιφέρεια της Σίμπα έμειναν έκπληκτοι όταν το πρωί της 3ης Ιουνίου αντίκρισαν χιλιάδες νεκρά ψάρια που είχαν μπει στο λιμάνι ενώ τα νερά της ακτογραμής είχαν αποκτήσει ένα τρομακτικό κόκκινο χρώμα.  Οι επιστήμονες συνέλλεξαν δείγματα νερού και...... νεκρών ψαριών για τις εργαστηριακές τους αναλύσεις και αποφάσισαν να μαζέψουν τα ψάρια για να τα ρίξουν σε ειδικούς χώρους υγειονομικής ταφής προκειμένου να γλιτώσουν από τη δυσοσμία αλλά και από τη τυχόν μετάδοση ασθενειών. Οι επιστήμονες αρχικά ήταν πολύ προβληματισμένοι. Δεν μπορούσαν να αποδώσουν το φαινόμενο σε μόλυνση του ωκεανού επειδή όλα τα ψάρια ήταν σαρδέλες!