“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Γέρων Γαβριήλ - Η διαφορά του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου από τους δυο προηγούμενους

Αναρτήθηκε από PROSKINITIS

Μικρασιατική καταστροφή - Συγκλονιστική μαρτυρία: «Οι Τούρκοι κατεβαίναν και σφάζαν τους Έλληνες»

Οι αναμνήσεις της Ελένης Καραντώνη από το Μπουνάρμπασι, έντεκα χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Σμύρνης. Μια από τις πολλές αυθεντικές μαρτυρίες τις οποίες συγκέντρωσε το Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών.

9χρονο κορίτσι σε δημοπρασία στο Αφγανιστάν! Η φωτογραφία που συγκλονίζει

Η φωτογραφία από το Αφγανιστάν συγκλονίζει. Το κοριτσάκι μόλις εννέα χρονών έχει κρύψει το πρόσωπό του με τα χέρια του από ντροπή. Είναι η η φωτογραφία από την “δημοπρασία” του! Η φωτογραφία προέρχεται από το facebook .

Γ.ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗ «ΠΩΣ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ;»

ΔΙΗΓΕΊΤΑΙ Ο Π. ΣΑΒΒΑΣ (Βίντεο)
Ο πατήρ Σάββας Αγιορείτης μιλάει για τις εμπειρίες του ως μοναχός και ως πνευματικό παιδί του γέροντα Εφραίμ του φιλοθείτη  τι είδε και έζησε στο Άγιον Όρος . Μας διηγείται Αληθινές Ιστορίες που έζησε κόντα στον γέροντα του, για τις καταστάσεις τα βιώματα και τις αποκαλύψεις Γερόντων του Αγίου Όρους που επισκεπτόταν συχνά, όπως  ο Γέροντας Παίσιος και ο Γέροντας Εφραίμ κατουνακιώτης, μας μιλάει για τα μάγια και πως ο δαίμονας βλέπει τις αμαρτίες μας, τις οποίες δεν έχουμε εξομολογηθεί. 
Δείτε το βίντεο:

Θα χτυπήσουν οι σειρήνες την Τετάρτη

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013, κατά την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-2013», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, όπως παρακάτω :

Η Επανάσταση του Ευαγγελίου

Είναι ολοφάνερο ότι η πατρίδα μας διατρέχει τον έσχατο κίνδυνο. Και είναι άμεση ανάγκη αντίδρασης και αντίστασης στην πλημμυρίδα και χιονοστιβάδα των μέτρων προδοσίας και καταστροφής της Ελλάδας και εξανδραποδισμού του λαού μας. Πρώτη, που θα έπρεπε να υψώσει το λάβαρο της αντίστασης, είναι η Εκκλησία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΕΣΠΙΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!

Είναι εικόνες που διαδραματίζονται σχεδόν καθημερινά στην Ισπανία. Ολόκληρες οικογένειες αναγκάζονται να....φύγουν από το σπίτι τους ύστερα από την εντολή αναγκαστικής έξωσης. Αυτό συνέβη και στην οικογένεια της 45χρονης Μαρία Ισαμπέλ Ροντρίγκες Ρομέρο.

QUIZ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ «ΚΛΩΤΣΑΕΙ» ΤΟ G3A3 ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Απομακρύνεται η Τουρκία από την Δύση; Δηλώσεις αξιωματούχων και εκτιμήσεις αναλυτών

Των Dorian Jones και Jamie Dettmer – (Επιμέλεια: Δημήτρης Μανής)
Την έντονη αποστροφή τους για την Ευρωπαϊκή Ενωση εκφράζουν δημοσίως τις τελευταίες ημέρες ανώτεροι αξιωματούχοι της τουρκικής κυβέρνησης με ορισμένους, μάλιστα, να υποστηρίζουν ότι η Τουρκία θα πρέπει να εγκαταλείψει την προοπτική ένταξης στο ευρωπαϊκό μπλοκ.

Μην στενοχωρείσαι κ. Ομπάμα, υπάρχει κάτι που θα καλύψει το κενό της Αμερικανικής Φούσκας!!!

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ
Εμείς μεγαλώσαμε με το Αμερικανικό όνειρο και εσύ μας μιλάς για αμερικανική φούσκα... Είσαι με τα καλά σου? Εδώ μιλάς για την ίδια την παγκόσμια οικονομία!!
Και τι φταίω εγώ όταν οι ίδιοι οι Αμερικάνοι με επίσημες  ανακοινώσεις αποκαλύπτουν αλήθειες? Το παραμύθι ξεκινάει πάντα «μια φορά και ένα καιρό στον κόσμο της Άγριας Δύσης....» και κοντεύει να τελειώσει «και έζησαν αυτοί άσχημα και ο υπόλοιπος κόσμος χειρότερα».

Τούρκοι σε απαγορευμένη περιοχή στον Έβρο

Δύο Τούρκους, οι οποίοι υποστήριξαν ότι είναι τουρίστες συνέλαβαν αστυνομικοί γιατί κινούνταν σε απαγορευμένη περιοχή του Σουφλίου. Πρόκειται για δύο άτομα 36 και 26 ετών, τα οποία βρίσκονταν σε αυτοκίνητο στη Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως του Σουφλίου. Αρχικά συνοριακοί φύλακες είδαν το αυτοκίνητο και στη συνέχεια προχώρησαν σε εξακρίβωση στοιχείων των επιβατών του.

Ή με το πολύ ψέκασμα τα βλέπουμε διπλά, ή.. !!!

Εντυπωσιακό φαινόμενο το απόγευμα στον ουρανό της Σάμου
Ένας δεύτερος δορυφόρος ήλιος

Η Στοά των Στοών Μπένε Μπερίτ είναι το «Μάτι» του Ισραήλ σ’ όλο τον κόσμο!!!

Η επικίνδυνη, ανθελληνική, εβραιομασονία είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια τι είδους σατανικά έργα απεργάζεται σε βάρος του Έθνους ΜΑΣ!
Για αυτά τα πράγματα έχουνε γραφτεί αμέτρητα κείμενα και βιβλία και έχουνε γίνει πολλές ομιλίες, διαλέξεις κτλ. από πολλούς φορείς. Βασικά από την Εκκλησία μας, που πάντα «κρούει τον κώδωνα» του κινδύνου από τις μηχανορραφίες των καταραμένων συνωμοτών που υπονομεύουνε το μέλλον της Πατρίδας και των παιδιών ΜΑΣ!...

ΤΑΪΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταΐπ Ερντογάν, ο οποίος έχει και πολλούς θαυμαστές εδώ στην Ελλάδα, είναι ο κύριος  προμηθευτής χημικών όπλων στους ισλαμιστές αντάρτες της Συρίας που ευθύνονται για πολλά εγκλήματα κατά της χριστιανικής κοινότητας. Τις πληροφορίες  αυτές τις οποίες δημοσίευσε στην Τουρκία η τουρκική εφημερίδα, Aydınlık, τις έχουν δημοσιοποιήσει Ρώσοι παρατηρητές. Οι Ρώσοι, όπως αναφέρεται, έχουν διεξάγει εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή της Δαμασκού καθώς και σε περιοχές του Χαλεπιού όπου έχει διαπιστωθεί αυξημένη χρήση φονικών χημικών όπλων κατά των Αλεβητών, χριστιανών και άλλων  μη σουνιτών μουσουλμάνων.

Η αμερικανική αυτοκρατορία πέθανε -Ο Ομπάμα το είπε

Μπροστά τους ηγέτες του κόσμου που είχαν συγκεντρωθεί στα Ηνωμένη Εθνη, ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα παρουσίασε τη χώρα του ως μια υπερδύναμη έτοιμη να αντιμετωπίσει τα χημικά του Ιράν και να σκοτώσει τους εχθρούς της αλλά και ως μια χώρα που δεν επιθυμεί πλέον να εμπλέκεται σε ατέλειωτες στρατιωτικές επεμβάσεις, όπως στη Συρία. Και αυτό, όπως είπε, πρέπει να ανησυχήσει τον υπόλοιπο κόσμο.