“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

Οι Ρώσοι εκκενώνουν από το μη μάχιμο προσωπικό, την βάση στην Ταρτούς της Συρίας
Ανώτεροι αξιωματούχοι του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, με δηλώσεις τους προς το πρακτορείο Ιντερφάξ δίνουν μια εικόνα πολεμικής προετοιμασίας της ναυτικής βάσης στην Ταρτούς της Συρίας δηλώνοντας ότι "Τουλάχιστον ένα πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου επιστρέφει στη μόνιμη βάση του, τη Σεβαστούπολη μαζί με 80 ειδικούς στον ηλεκτρονικό πόλεμο Ρώσους τεχνικούς. Επτά μήνες στην αποστολή του  και είναι ένα από τρία πλοία του ρωσικού στόλου που παρέχουν  τεχνολογική - επαγγελματική υποστήριξη". Οι εφημερίδες Vzglad και Izvestia ανέφεραν ότι "Αναμένεται η εντολή που θα έρθει προσωπικά από τον πρόεδρο της Ρωσίας", Βλαντίμιρ Πούτιν.

Νέες απειλές της Άγκυρας για τις έρευνες στην ΑΟΖ της Κύπρου

Έκκληση στις διεθνείς εταιρείες πετρελαίου να μην πάρουν μέρος στις έρευνες στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, απευθύνει εκ νέου η Άγκυρα, απειλώντας τις εταιρείες και τις σχετικές χώρες με αποκλεισμό από τα ενεργειακά έργα στην Τουρκία. Σε ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών γίνεται λόγος για «συνομιλίες με διεθνείς εταιρείες σχετικά με οικόπεδα στη δήθεν ΑΟΖ της Ελληνοκυπριακής Διοίκησης Νότιας Κύπρου» στο πλαίσιο «του δεύτερο διαγωνισμού που έχει προκηρυχθεί παραβλέποντας τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων».

Ἡ ἀποχώρηση τῆς εἰκόνας τῆς Παναγίας «Ἄξιoν ἐστί»

Σήμερα μετὰ τὸ πέρας τῆς Θείας Λειτουργίας, ἀποχώρησε ἡ εἰκόνα τῆς Παναγίας «Ἄξιόν ἐστι» ἀπὸ τὴν πόλη τῆς Θεσσαλονίκης καὶ τὸν ἱερὸ ναὸ τοῦ Ἁγίου Δημητρίου.. Πλῆθος κλήρου καὶ λαοῦ προσῆλθαν γιὰ νὰ τὴν προσκυνήσουν.  Δεῖτε φωτογραφίες και βίντεο…

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

"Με το δάχτυλο στην σκανδάλη" οι πάντες από το Αιγαίο μέχρι τον Κόλπο - Aντίστροφη μέτρηση !!!
Η αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση στην Συρία έχει ξεκινήσει, και μπορεί να συμπαρασύρει και το Ιράν σε μια πιθανή προσπάθεια της Δύσης να καθαρίσει δύο "εκκρεμότητες" σε ένα με μια γιαγντιαία πολεμική επιχείρηση όσο και αν το Ιράν είναι τελείως διαφορετικό μέγεθος από την Συρία. Οι εκτιμήσεις του γνωστού για τις επαφές του με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, ιστότοπου DEBKA συμπίπτουν απόλυτα με αυτά που δημοσίευσε χθές το defencenet.gr περί άμεσης έναρξης επιχειρήσεων μετά τις αμερικανικές εκλογές, και πάντως όχι πέραν του Νοεμβρίου. Οι πληροφορίες που έρχονται από όλα τα μέτωπα δείχνου αυξημένη πολεμική προπαρασκευή:

Διαμαρτυρίες «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κατά της Ρεπούση στα Χανιά

Με φωνές και διαμαρτυρίες πολιτευτές και στελέχη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στα Χανιά, μαζί με μεμονωμένους πολίτες, διέκοψαν την παρουσίαση βιβλίου της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ και καθηγήτριας ιστορίας στο ΑΠΘ κας Μαρίας Ρεπούση. Η παρουσίαση του βιβλίου «Τα Μαρασλειακά 1925-1297» έγινε χθες το βράδυ στην αίθουσα του ΤΕΕ/ΤΔΚ και όλα ξεκίνησαν ομαλά. Όμως ξαφνικά, πριν αρχίσει η εκδήλωση, πολιτευτές και στελέχη του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», μαζί με άλλους πολίτες που ήταν καθισμένοι στην αίθουσα, σηκώθηκαν και άρχισαν να «επιτίθενται» λεκτικά στην κα Μαρία Ρεπούση φωνάζοντας για τις γνωστές αναφορές της σε άλλα βιβλία της ιστορίας, οι οποίες είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και αμφισβητήσεων.

Πακιστανική ασυδοσία: Κατέβασαν τη Ελληνική και ανήρτησαν Πακιστανική στο κάστρο των Ιωαννίνων

Έγινε κι αυτό! Το πρωί της περασμένης Κυριακής στην ιστορική κεντρική πύλη του κάστρου των Ιωαννίνων, Πακιστανοί κατέβασαν την Ελληνική σημαία και ανήρτησαν… Πακιστανική.
Εδω και λίγες μέρες η δημοτική αρχή Ιωαννίνων είχε τοποθετήσει στην κεντρική πύλη του κάστρου την Ελληνική σημαία… αφού 8 μήνες τώρα και κατόπιν δεκάδων παραινέσεων απο κατοίκους του κάστρου και οχι μόνο, δεν είχε ενδιαφερθεί απολύτως κανείς να ανεβάσει στην κεντρική πύλη του κάστρου την Ελληνική σημαία. Κάτοικοι του κάστρου καταγγέλλουν οτι εκείνο το πρωι οι τρείς τελικά πακιστανοί που κατέβασαν την Ελληνική σημαία και ανάρτησαν την πακιστανική δεν την άφησαν στο ιστό πάνω απο 10 λεπτά της ώρας αφού με το άκουσμα των κατακραυγών πολλών κατοίκων αλλά και με την εμφάνιση περιπολικού της αστυνομίας οι πακιστανοί τράπηκαν σε φυγή προς την ανατολική πλευρά του κάστρου όπου και εκει κατοικούν δεκάδες μέσα σε μια μονοκατοικία όπως λένε οι κάτοικοι.

“Όποιος μπορεί να πεί την Αλήθεια και δεν το κάνει, θα κατακριθεί από τον Θεό”

Δείτε ένα συγκλονιστικό άρθρο περί Ελληνισμού και Ορθοδοξίας.
"Ο Έλλην είναι πλασμένος φιλόσοφος, είναι και πλασμένος Χριστιανός, είναι πλασμένος να γνωρίζει την Αλήθεια και να την διαδίδει εις τα άλλα Έθνη. Ναι ο Έλλην εγεννήθη κατά την Θεία Πρόνοια διδάσκαλος της ανθρωπότητας.  Τα εξουσιαστικά ιερατεία που υπογείως κινούν τα νήματα του κόσμου και κατευθύνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την Γνώση προσπαθούν εδώ και πολλούς αιώνες, πλαστογραφώντας τις  (Διαβάστε το συγκλονιστικό άρθρο )...πηγές ή αποκρύπτωντας τες, να φέρουν σε σύγκρουση τον Ελληνισμό και τον Χριστιανισμό. Ξέρουν ότι η "σύνδεση" αυτών των δυό δυνάμεων είναι το ισχυρότερο εμπόδιο για την υλοποίηση των υποχθόνιων σχεδίων τους.