“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Παράλογα καί φαιδρότητες τῶν νεοπαγανιστῶν!

ΜΠΟΡΕΙ νὰ γελάσει κάποιος μὲ τὸ ἀκόλουθο σχόλιο, ἀλλὰ πέρα ἀπὸ τὴν κωμική του πλευρά, κρύβει καὶ τὴν τραγική του. Εἶναι γνωστὴ ἡ σφοδρὴ πολεμικὴ τῶν ἑλλήνων νεοπαγανιστῶν καὶ τὸ ἀβυσσαλέο μῖσος τους κατὰ τῆς Ἐκκλησίας μας καὶ ἡμῶν τῶν Χριστιανῶν. Ἂν εἶχαν τὴ δυνατότητα, θὰ ἔγειραν διωγμοὺς χειρότερους καὶ ἀπὸ ἐκείνους τῶν πρωτοχριστιανικῶν χρόνων, γιὰ νὰ μᾶς ἀφανίσουν ἀπὸ προσώπου γῆς!

Συρία-σφαγή: Χιλιάδες εγκλωβισμένοι Έλληνες ζητούν βοήθεια…

Κι όμως, το έδαφος της Συρίας φιλοξενεί χιλιάδες Έλληνες με τη στενή ή και την ευρεία έννοια του όρου, οι οποίοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε κατάσταση ομηρίας λόγω του πολέμου, ο οποίος μέρα με την ημέρα παίρνει όλο και περισσότερο διαστάσεις μίας θρησκευτικής και πολιτισμικής σύγκρουσης. Τη περίπτωση των χιλιάδων αραβόφωνων ελληνορθόδοξων, μουσουλμάνων και μπεκτασήδων ελληνόφωνων και φυσικά των ελληνόφωνων χριστιανών ορθόδοξων της Συρίας την αναδεικνύει με ένα μεστού νοήματος και σημασίας άρθρο του, ο Δρ. Ευάγγελος Βενέτης, υπεύθυνος του Ερευνητικού Προγράμματος Μέσης Ανατολής του ΕΛΙΑΜΕΠ.

ΝΕΟ «SUCCESS STORY» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΧΑΛΚΟ !!!

Κλυδωνίζει το επενδυτικό κλίμα η μεταφορά της Βιοχάλκο στο Βέλγιο
Η κίνηση αυτή επαναφέρει την ανησυχία για αποχώρηση και άλλων ομίλων
Ο Όμιλος Στασινόπουλου υλoποίησε τελικά την προειδοπoιήσή του για μεταφορά της έδρας του εκτός Ελλάδος και της μετοχής στο Euronext. Ο πρόεδρος και βασικός μέτοχος, κ. Νίκος Στασινόπουλος, εξέφραζε τον τελευταίο χρόνο, σε όλους τους τόνους, την έντονη δυσαρέσκειά του για την κυβερνητική πολιτική στον τομέα της υπερφορολόγησης, αλλά και το υψηλό ενεργειακό κόστος.

ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ «ΑΦΕΝΤΙΚΑ» ΣΑΣ !!! ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ !!!

ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ (ΒΙΝΤΕΟ)
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ! 
Ένας Γερμανός πολιτικός, μια αφίσα της Μέρκελ στο background και μια τρύπια ελληνική σημαία, συνθέτουν το σκηνικό τηλεοπτικής εκπομπής.
Όχι, δεν είναι φάρσα. Τυλιγμένος με την ελληνική σημαία εμφανίζεται σε εκπομπή που θα προβληθεί απόψε από το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Tele-5, ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος "Εναλλακτική για την Γερμανία" (AfD), Μπερντ Λούκε.

Φωτιά βάζει η Τουρκία - Μαχητικά της κατέρριψαν ελικόπτερο της Συρίας

Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας της Τουρκίας κατέρριψαν ένα συριακό ελικόπτερο αφού αυτό παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς.
«Το ελικόπτερο παραβίασε τα σύνορα της Τουρκίας σε απόσταση δυο χιλιομέτρων. Υπήρξαν διαδοχικές προειδοποιήσεις για να απομακρυνθεί. Η παραβίαση συνεχίστηκε και το ελικόπτερο καταρρίφθηκε με πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από τα μαχητικά αεροσκάφη μας που απογειώθηκαν από τη βάση της Μαλάτιας.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΕΙΣΜΟΣ 5,2 R Β.Δ. ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ! ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ!

“…αυτός ο Αγιασμός βγάζει ΑΓΙΑΣΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…”

ΣΤΑΥΡΟΣ… των μνημονίων το τραύμα
ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ
“Παλιά όταν έβλεπα τους Δεσποτάδες μέσα στην Βουλή να ρίχνουν Αγιασμό στις επίσημες τελετές ορκωμοσιών μου φαινόταν καλό πράγμα. Σήμερα όμως μου φαίνεται πολύ κακό.”
“Μα τι λες Θείε- Γιάννη? Αυτό είναι μέσα στα πλαίσια των σχέσεων πολιτείας-εκκλησίας” Είπα στον ηλικιωμένο Θείο μου και του ζήτησα να μου εξηγήσει πως του ήρθε ξαφνικά αυτός ο λογισμός.
Μα παιδάκι μου φοβάμαι ότι αυτός ο Αγιασμός βγάζει ΑΓΙΑΣΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…”

Αντώνης καλεί Πούτιν !!!

Πρόσκληση στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να επισκεφτεί την Ελλάδα απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνάντηση που είχε με την πρόεδρο του Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσίας Βαλεντίνα Ματβιένκο. 

Ο Γέροντας Γαβριήλ απαντάει σε επισκέπτες για το Χρήμα και πως αυτό καθορίζει τη ζωή μας..

ΠΗΓΗpentapostagma.gr

Οι Αμερικανοί κάνουν δημοψήφισμα για να δώσουν στον Πούτιν το Νόμπελ ειρήνης του… Ομπάμα!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ