“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Στην Αμερική δεν αντέχουν ούτε να ακούν το όνομα του Κυρίου Ιησού Χριστού ! Τους κόβουν στον αέρα !

Λες το όνομα του Ιησού Χριστού στην αμερικανική τηλεόραση; Κόβεσαι στον αέρα
Εν έτει 2014, με ψηφιακές κλπ τηλεοράσεις, συμβαίνουν...περίεργα πράγματα: Με το που θα τολμήσει κάποιος να πει το όνομα του Ιησού Χριστού στην αμερικανική τηλεόραση, ξαφνικά (!!!) κόβεται στον αέρα!!! 

Μετά το Χρηματιστήριο παίρνουν σειρά τα Εθνικά Θέματα;

Και όμως Έλληνα και Ελληνίδα πρέπει να αντέξεις εδώ και τώρα με πρωτόγνωρη λεβεντιά στο τσουνάμι  των εντυπώσεων που ξεκίνησαν να προκαλούν οι μέσα και οι έξω καραγκιόζηδες. 
Δίχως να θέλουμε να υποτιμήσουμε τον Καραγκιόζη φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν να μας δώσουν ακόμα περισσότερο πόνο και αγωνία  τέτοιες Άγιες μέρες που έρχονται.

Ανεπιθύμητο εις την Ευρώπη το πολιτικό σύστημα

Σχόλιο Θ.Π.: το πολιτικό μας σύστημα έγινε ανεπιθύμητο στην Ευρώπη, αφού χρησιμοποιήθηκε πρώτα από τους ευρωπαίους για να εξυπηρετήσει τα δικά τους συμφέροντα!!! Άρα, τελικά μήπως ο Ελληνικός λαός ήταν o εξ αρχής «επιθυμητός» στόχος -ένα πειραματόζωο- που θελαν να δουν αν μπορούν να κάμψουν το θρησκευτικό του και το πατριωτικό του φρόνημα;;;
-ο Εφιάλτης της εθνικής συμφοράς-
Ως γενικός ορισμός Διπλωματία σημαίνει την τέχνη και πρακτική διεξαγωγής διαπραγματεύσεων, την απόπειρα απόκτησης στρατηγικού πλεονεκτήματος, την εύρεση αποδεκτών λύσεων με την παράθεση επιχειρημάτων με ήπιο και ευγενικό τρόπο, χωρίς διαπληκτισμούς. Όμως, όπως η διπλή όψη ενός νομίσματος, την οποία  αποκρύπτει κάποιος για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, διπλωμάτης σημαίνει και το διπλό μάτι  το οποίο χρησιμοποιεί, για να βλέπει και να εκφράζει προς τα έξω επουσιώδεις λύσεις, και παράλληλα  να αποκρύπτει σοβαρές μυστικές διαπραγματεύσεις.

Η κατάργηση της αργίας Κυριακής και οι Προεδρικές εκλογές

Χιόνια στο καμπαναριό που “εκλογές” σημαίνουν… Προεδρικές και ότι άλλο προκύψει.
Τέρμα φέτος οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές, οι ζεστασιά των σαλέ , οι  κομματικές βόλτες και η ξενοιασιά. Εσείς που νομοθετήσατε την “περιορισμένη” κατάργηση της  αργίας Κυριακής, οι δανειστές με την σειρά τους αποφάσισαν να σας καταργήσουν τις αργίες- διακοπές των Χριστουγέννων και να ακούσετε τα κάλαντα μέσα στην Βουλή.

Στις 17 Δεκεμβρίου η πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την επίσπευση των διαδικασιών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αποφάσισαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά από συνάντηση που είχαν απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου, λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό ότι επιστρέφουν στην Αθήνα τα τενχικά κλιμάκια της τρόικας με στόχο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματος και μετά την χθεσινή ψήφιση του προϋπολογισμού. Διάγγελμα θα απευθύνει αύριο Τρίτη ο πρωθυπουργός, ο οποίος δεν αποκλείεται να ανακοινώσει το όνομα του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η μεταπολίτευση “βούλωσε” στο αδιέξοδο;

Φώτο από http://www.iefimerida.gr
Φωνάξτε τον “Αχόρταγο” για να καθαρίσει... Αυτό δεν κάνατε άλλωστε.
Καλέσατε το αχόρταγο τρίδυμο της Τρόικας- ΔΝΤ-ΕΕ να ξεφρακάρει το οικονομικό αδιέξοδο της άπληστης δανειοδότησης των χρόνων της μεταπολίτευσης   και αυτό βούλωσε πιο πολύ το ¨λούκι¨ της δημοκρατίας.