“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ρωσσία: «θα έχουν συνέπειες τα κράτη που θα παραδώσουν πυραύλους stinger η άλλο παρόμοιο σύστημα στους ισλαμιστές»

ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΥΠΕΞ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ''ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ'', ΤΑ ΣΥΝΟΡΕΥΟΝΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ STINGER H'ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!!''
ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΟΥΝ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ'' ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΥΠΕΞ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Oleg Syromolotov.

Η συνδιαχείριση του Αιγαίου με τους Τούρκους στα γερμανικά λέγεται... "συντεταγμένη κατάσταση"

Παίζοντας με τις λέξεις το Βερολίνο “βαφτίζει” τη συνδιαχείριση του Αιγαίου που ανοιχτά και επίμονα πλέον επιδιώκει με την “σύασταση” περί… “συντεταγμένης κατάστασης” στο Αιγαίο!
Το γερμανικό “παραμύθι” ανέλαβε να το συντηρήσει ζωντανό ο ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ. Είπε ότι είναι ανάγκη να αποκατασταθεί επειγόντως μια «συντεταγμένη κατάσταση» στην περιοχή μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο, ώστε να μην δρουν εκεί ανενόχλητοι οι διακινητές προσφύγων.

Το Admiral Kuznetsov έρχεται για να ¨αναδομήσει¨ το ΑΙΓΑΙΟ και τα Στενά.

Μην το γελάτε καθόλου, έρχεται να αναλάβει τις υποτιθέμενες κοινές Ελληνοτουρκικές περιπολίες  που μας πρότεινε ατυχώς η ΕΕ.
Μόλις εχθές η Pravda.Ru ανακοίνωσε με πηχυαίους τίτλους ¨τέρμα οι επισκευές του Admiral Kuznetsov¨ είναι έτοιμο να σαλπάρει σε μέρη ¨ξωτικά¨ για να αντιπαρατεθεί στα διεθνή ξωτικά βλ.ISIS  και στον κατ εξοχή  πάτρωνα του.