“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Κεραυνοί για Ν.Αναστασιαδη: Η αποστολή του Μ.Σαρρή στη Μόσχα ήταν παγίδα
Σε αποκάλυψη βόμβα προχώρησε ο Ρώσος πρεσβευτής Βιατσεσλαβ Σιουμσκι, ότι ουδέποτε συζητήθηκε από την κυβέρνηση Αναστασιάδη η παρόχή δανείου για να αποφευχθεί η δήμευση των τραπεζικών καταθέσεων.  Στην αποκαλυπτική συνέντευξή του στο Σίγμα, ο Ρώσος Πρέσβης Βιατσεσλαβ Σιουμσκι, αποκάλυψε ότι τις κρίσιμες εκείνες μέρες του Μαρτίου, ο τέως Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, πήγε στη Μόσχα απροετοίμαστος, με αποτέλεσμα η όλη προσπάθεια να στεφθεί με αποτυχία.

Ο Νταβούτογλου δήλωσε ότι η Τουρκία θα πάρει Ελληνικά εδάφη

Στις 7 Απριλίου 2011 κατά τη διάρκεια ομιλίας του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών και θεμελιωτή του νέο-οθωμανικού οράματος, Αχμέτ Νταβούτογλου σε μέλη του κόμματος ΑΚΡ στο Ικόνιο της Μικράς Ασίας, αποκαλύφθηκε και αποδείχθηκε περίτρανα, τι σχεδιάζει η Τουρκία για το εγγύς μέλλον και τι επιφυλάσσει στους «γείτονες». 

ΕΡΧΕΤΑΙ το success story… του ΘΕΟΥ

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟY ΒΑΡΔΑΚΑ
Όλη την νύχτα δεν μπορούσε να κοιμηθεί, άλλαζε πλευρό και το μάτι του δεν έκλεινε. Ο λογισμός του επαναστατούσε “να ξεκινήσουν τέτοιο success story και να το βαλτώσουν! Τέτοιο έργο να πάει χαμένο! Θα πάω να ζητήσω τα πνευματικά δικαιώματα του έργου και θα το ξανασκηνοθετήσω, θα βάλω μέσα φρέσκους  πρωταγωνιστές!!  Ποιος Σουλτάνος και Βεζίρης? Αυτούς τους βαρέθηκε ο κόσμος. Έχω τόσες θεατρικές μουτσούνες από το ρεπερτόριο των Ευρωπαίων Εταίρων μας, του ΔΝΤ και των ντόπιων φρούτων της πιάτσας που η επιτυχία του έργου θα θεωρείται δεδομένη.
Ένα πράγμα μόνο πρέπει να κάνω, να πάω  στου Μαξίμου και να ζητήσω ακρόαση. Πιστεύω να με δεχθούν, άλλωστε είναι από χρόνια θαυμαστές  και μιμητές μου και ξέρουν πολύ καλά την αξία της  θεατρικής σκηνής και του πάλκου” !!!

Μητροπολίτης Πειραιώς προς βουλευτές: “Αν ψηφίσετε το νόμο για τις Κυριακές θα σας απαγορεύσω την είσοδο στις εκκλησίες”

Όποιος ψηφίσει υπέρ της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές θα έχει καταπατήσει το νόμο του Θεού. Και κατ' επέκταση, δεν θα έχει θέση στην εκκλησία. Αυτή την προειδοποίηση έστειλε προς τους βουλευτές ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, που τους επεσήμανε πως σε διαφορετική περίπτωση θα έχουν την πολιτική τύχη της Μαριέττας Κουτσίκου-Γιαννάκου και του Γεωργίου Καλού.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ: "Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ"

του Γιώργου Θεοχάρη
Με αφορμή τη συμπλήρωση των 19 χρόνων από τη Κοίμηση του γέροντα Παϊσίου του Αγιορείτη, ο  φωτισμένος Γέροντας Γαβριήλ μιλά στο "Αγιορείτικο Βήμα" για την ασκητική μορφή του και το έργο του. "Κάθε 300 χρόνια εμφανίζει ο Θεός μορφές σαν τον γέροντα Παΐσιο, η σκληρή άσκηση του και η αγάπη για τον Θεό και τους συνανθρώπους του τον ανέβασαν στον ουρανό. Είναι ΆΓΙΟΣ", είπε χαρακτηριστικά ο γέροντας Γαβριήλ.

Συγκλονιστική επιστολή καρκινοπαθή δημοτικού αστυνομικού: ''Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν''

Με μια συγκλονιστική επιστολή, ένας εργαζόμενος της Δημοτικής Αστυνομίας, από την Κρήτη,  περιγράφει την κατάσταση της υγείας του (καθώς πάσχει από καρκίνο) και εξηγεί πως θέλει να περάσει τις 77 μέρες που μένουν μέχρι...το θάνατο του! Ο Ν.Μ. (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση μας), αναφέρεται στην Ελλάδα με συγκλονιστικό τρόπο. Αξίζει να διαβάσετε την επιστολή.

«Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Πεθαίνω. Τόσο απλά. Από καρκίνο του ήπατος. Δυστυχώς, ο καρκίνος του ήπατος είναι συχνά ανεγχείρητος, επειδή ο όγκος μπορεί να είναι πολύ μεγάλος ή να έχει επεκταθεί σε μεγάλα αιμοφόρα αγγεία ή σε άλλες ζωτικές δομές. Η χειρουργική επέμβαση δεν είναι δυνατή στα περισσότερα από τα δύο τρίτα των ασθενών. Ανήκω σε αυτήν την κατηγορία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης "δεν κοιμάται πια τα βράδια" !!!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο αιώνιος…υπουργήσιμος. Σε κάθε ανασχηματισμό από το 2004 και μετά «πλησίαζε» σε κάποιο υπουργείο αλλά κάτι συνέβαινε και έμενε απ’ έξω. Διακαής πόθος του, λοιπόν, να προσφέρει στην πατρίδα ή ως γόνος της Αγίας Οικογένειας Μητσοτάκη, θεωρεί ότι έχει το…κληρονομικό δικαίωμα και χάρισμα να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πολιτικής σκηνής.