“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ

Α] Το βδέλυγμα της ερημώσεως είναι ο Αντίχριστος που θα καθίσει ως πολιτικός, στρατιωτικός και θρησκευτικός αρχηγός στο Ναό του Θεού, «εν τόπω αγίω».
«Βδέλυγμα όμως ερημώσεως είναι και ό,τι άλλο ακάθαρτο πρίν από τον ερχομό του Αντιχρίστου εισέρχεται και κάθεται σε άγιο τόπο και ερημώνει το όποιο ιερό περιβάλλον. Είναι η αίρεση και οι αιρετικοί που μολύνουν την ορθόδοξη κοινωνία και εισέρχονται με βέβηλα πόδια στην Αγία Ορθοδοξία μας.

Ελληνική διαστημική υπηρεσία: Η απάντηση Παπά στα σχόλια των sosial media

Θ.Π.: Υπάρχει πάντως και η λογική εξήγηση σε όσα λέει ο Υπουργός περί διαστημικής υπηρεσίας αφού έλυσε όλα τα θέματα εδώ στη γη. Σου λέει, αφού διορίσαμε όλο το σύμπαν εδώ στη γή κάποια στιγμή θα φρακάρει κι αυτός ο άμοιρος ο δημόσιος τομέας. Ας αφήσουμε τώρα παρακαταθήκη για την επόμενη φορά που θα ξαναβγούμε (γιατί τώρα φεύγουν), για να διορίζουμε και στο διάστημα !!! 
Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία
To πλήθος σχολίων που προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση για το Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Εφαρμογών, προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Παππά.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτοί είναι οι θρύλοι για την Αγιά Σοφιά – Ήρθε η ώρα της επαλήθευσης;

Του Χρήστου  Μαντζιάρη
Υπήρχε τότε προφητεία ότι η Πόλη κάποια στιγμή θα έπεφτε. Θα έπεφτε σε έκλειψη πανσελήνου, όπως και έγινε. Από τότε, πέρα από τις προφητείες για την επιστροφή της Πόλεως στους δικαιούχους, υπάρχουν και πολλοί θρύλοι που συντήρησαν επί αιώνες τις εθνικές προσδοκίες. Ας δούμε τους λαϊκούς θρύλους για την Αγιά-Σοφιά έναν-έναν.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ… ((ο σώζων ΠΛΗΣΙΟΝ σωθήτω)) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Τότε 26 Νοεμβρίου 2012 είχαμε μπει για τα καλά στο καμίνι των μνημονίων. Σήμερα 31 Ιανουαρίου 2017είμαστε καμένοι.
Η τεχνική επιβίωσης εξακολουθεί να είναι ίδια. Τότε γράφαμε, σήμερα κλαίμε και το φωνάζουμε. «Η επικαιρότητα δεν προλαβαίνει να καταγράφει τα πλέον παράλογα πράγματα. Τρομάζουμε με την ιδέα ότι λείπει από τον κόσμο, αυτό που λέμε κοινή λογική. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτά είναι προπομπός μίας επερχόμενης αλληλουχίας σαρωτικών και παγκόσμιων γεγονότων που θα αλλάξουν την μέχρι σήμερα διαμορφούμενη ισορροπία στον πλανήτη.

Μονή Βαρνάκοβας: Καταστράφηκε ολοσχερώς – Τι λέει ο Μητροπολίτης Φωκίδος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μονή Βαρνάκοβας
Τεράστιες ήταν οι ζημίες, που άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στην Ιερά Μονή Βαρνάκοβας, σύμφωνα με δηλώσεις του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φωκίδος κ.Θεόκτιστου.
Ολοσχερώς κάηκαν τόσο τα υπάρχοντα των αδελφών που διέμεναν στην Μονή, όσο και άλλα λείψανα και κειμήλια, καθώς και η βιβλιοθήκη με αρχαία βιβλία που διατηρούνταν στο ιστορικό μοναστήρι. Διασώθηκαν ευτυχώς κάποια λείψανα και η ιερή εικόνα της Παναγίας, γράφει το npress.gr.

Γιατί εκβιάζεις θείε Σόιμπλε ;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Στα χωριά τους λένε όλους θείους. Έτσι και το ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ της ΕΕ έχει τον θείο του, τον θείο Σόιμπλε.
Καταιγίδα  οι ερωτήσεις, χείμαρρος οι απαντήσεις και στην μέση ο ΦΟΒΟΣ της μετά ΤΡΑΜΠ Γερμανίας.