“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

“Αντρίζου Κύπρο, εσύ θα ανοίξεις τον χορό, εσύ θε να τον κλείσεις”

Από τον Φεβρουάριο  η καμπάνα κτύπησε  τον Οκτώβριο στην Κύπρο.
Έπρεπε να ανοίξει πρώτα το θέμα της Ρωσο-Ουκρανικής κρίσης και  να εμφανισθεί  στο προσκήνιο ο γεωπολιτικός δολοφονικός  Έμπολα της  ISIS.

Οι Κούρδοι έκαψαν το άγαλμα του γενοκτόνου Κεμάλ στην Κωνσταντινούπολη - Έτσι θα καούν όλοι οι γενοκτόνοι

Κούρδοι διαδηλωτές έβαλαν φωτιά και έκαψαν το άγαλμα του Μουσταφά Κεμάλ στο Εσενλέρ της Κωνσταντινούπολης.
Την ίδια τύχη θα έχουν όλοι εκείνοι οι οποίοι συνεχίζουν να αρνούνται την αναγνώριση της γενοκτονίας, διαπράττοντας την ίδια στιγμή άλλες γενοκτονίες. infognomonpolitics.blogspot.gr

Εκβιάζει τις ΗΠΑ ο Αχμέτ Νταβούτογλου και μέσω του CNN…

Τουρκικά στρατεύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους, μόνο αν υπάρξει μια ευρύτερη στρατηγική κατά του Σύριου πρόεδρου Άσαντ, δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Νταβούτογλου στο CNN, στην εκπομπή της διάσημης δημοσιογράφου Κριστιάν Αμανπούρ.

«Θα συμμετάσχουμε στην κατά του ΙΚ συμμαχία μόνο αν επιβληθεί ζώνη απαγόρευσης πτήσεων και ζώνες ασφαλείας στη Συρία», ανέφερε ο δημοσιογράφος πως της είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός, στον προσωπικό της λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο.

Ο Αχμέτ Νταβούντογλου θέλει το κεφάλι του Άσσαντ επί πινακίου για να μπει στην Συρία

Η Τουρκία είναι πρόθυμη να εισβάλλει στην Συρία αν οι άλλοι (Δυτικοί) κάνουν το καθήκον τους.
Μήπως ο τίτλος θα ήταν ολοκληρωμένος ως  “Αν οι άλλοι «τάξουν» στην Τουρκία, τότε η Τουρκία θα εισβάλλει στην Συρία.” Αυτά δήλωσε  στο CNN σήμερα  Δευτέρα 6 Οκτωβρίου ο prime minister Αχμέτ Νταβούντογλου και στην Κριστιάν Αμανπούρ και  ενημέρωσε  τι στρατηγική στάση θα κρατήσει η Τουρκία στο θέμα της Συρίας.