“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Βουλευτὴς καθυβρίζει ξεδιάντροπα τὴν ΑΣΠΕ καὶ ὅλους τούς Πολυτέκνους μὲ ἀφορμὴ τὸ σύμφωνο συμβίωσης ὁμοφύλων ζευγαριῶν!

www.orthodoxia-ellhnismos.gr

Ο ΤΖΑΜΠΑΣ Σουλτάνος ΤΕΛΟΣ

Μετράμε μέρες, η τουρκική αλεπού ετοιμάζεται να κάνει την εξυπνάδα… οι καιροί ήρθαν.
Μετά  την κατάρρευση του ρωσικού πολεμικού  Sukhoi-24  με τις κυρώσεις που επιβάλλει η Ρωσία στην Τουρκία , η τελευταία βλέπει αντί  για  Turkish stream να κατεβαίνει  WAR stream από την Μαύρη Θάλασσα.

Τουρκική φρεγάτα επιχείρησε να εμβολίσει κυπριακό ερευνητικό σκάφος εντός της κυπριακής ΑΟΖ

Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΒΑΖΕΙ "ΦΩΤΙΑ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
Τουρκική φρεγάτα περενόχλησε το υπο κυπριακή σημαία και κυπριακής ιδιοκτησίας ερευνητικό σκάφος "Flying Enterprises" το οποίο έπλεε 30 ναυτικά μίλια νότια της Πάφου και εντός της κυπριακής ΑΟΖ. Πρόκειται για μία σαφώς εχθρική ενέργεια με την οποία η Άγκυρα δείχνει εκ νέου τις προθέσεις της. 

ΤΡΙΤΗ «ΞΕΦΤΙΛΑ» ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Όπως είναι γνωστό στις 7 Δεκεμβρίου ένας Ρώσος αξιωματικός φωτογραφήθηκε να κρατά απειλητικά στα χέρια του ένα ρουκετοβόλο τύπου sam-stela-2, με βεληνεκές 4.200 μέτρα, την ώρα που ένα ρωσικό πολεμικό περνούσε τον Βόσπορο έξω από την Κωνσταντινούπολη. Η εικόνα αυτή του Ρώσου να σημαδεύει προς την τουρκική πλευρά θεωρήθηκε από τους Τούρκους σαν μεγάλη πρόκληση και σαν παραβίαση της συνθήκης του Μοντρέ.

Πούτιν προς Τουρκία: Αν έχετε κότσια, παραβιάστε τον εναέριο χώρο της Συρίας. Οι S-400 σας περιμένουν!

Με τους S-400 ο Πούτιν απειλεί ευθέως την Τουρκία
Δύσκολα θα εξομαλυνθούν οι ρωσοτουρκικές σχέσεις, σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο (φωτ. αρχείου) Πιο ξεκάθαρα δεν θα μπορούσε να έχει απειλήσει ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν την Τουρκία!

Το “σύμφωνο συμβίωσης” Ιερώνυμου – Τσίπρα έχει ημερομηνία λήξης;

Για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις με την φράση “σύμφωνο συμβίωσης” Ιερώνυμου – Τσίπρα εννοούμε τις αγαστές σχέσεις των δύο ανδρών σε κοινωνικό, πολιτικό - διοικητικό πιθανώς και οικογενειακό επίπεδο.
Και φυσικά αυτές οι καλές σχέσεις  βοηθούν και στην ομαλή- ειρηνική -συμβίωση  και  πορεία των  μεταξύ τους  εκκλησιαστικών και πολιτικών διαδρομών αντίστοιχα.