“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Τα σενάρια που εξετάζει η Τουρκία για το ενδεχόμενο στρατιωτικό χτύπημα στη Συρία

Του Σάββα Καλεντερίδη
Στο άρθρο μας της Παρασκευής αναφερθήκαμε στο γεωπολιτικό πλαίσιο και τους κινδύνους που ελλοχεύουν εξ αιτίας των εξελίξεων στη Συρία, ενός παγκοσμίου πολέμου μη εξαιρουμένου. Στο σημερινό μας άρθρο θα κλείσουμε λίγο τον «φακό» και προσπαθήσουμε να περιγράψουμε την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, με κέντρο βάρους την Τουρκία και πώς αυτή μπορεί να επηρεαστεί από τις πιθανές εξελίξεις στη Συρία.

ΕΚΤΑΚΤΟ:Η ΣΥΡΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΟΠΛΑ. ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΦΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ !!!

Η Συρία μόλις αποδέχτηκε την έξυπνη πρόταση της Ρωσίας, να θέσει υπό Διεθνή Έλεγχο τις αποθήκες χημικών της!
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Ουάλιντ αλ Μουάλεμ, μετά τη συνάντησή του με τον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στη Μόσχα και την ρωσική πρόταση να τεθούν υπό Διεθνή Έλεγχο οι Αποθήκες Χημικών Όπλων της Συρίας, με στόχο να καταστραφούν τελικά και η Συρία να συνδεθεί έτσι με τον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων, δήλωσε πριν από λίγο:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!

ΡΙΓΟΣ! Θα δούμε τον Τρίτο Ναό του Σολομώντα μετά τον πόλεμο στη Συρία;

Μην παραξενευτούμε αν στον πόλεμο με τη Συρία δούμε το τέμενος του Ομάρ να γκρεμίζεται από υποτιθέμενο πύραυλο του Άσαντ ή του Ιράν. Το καταχθόνιο σχέδιο του σιωνισμού στο φτιαχτό ραντεβού με την ιστορία του.
Ο εν Χριστώ τω Θεώ αδελφός Νικήτας Κορφιάτης μοιράστηκε μαζί μας εμπεριστατωμένες πληροφορίες, που για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να αναφερθεί η πηγή.
του Γιώργου Θαλάσση
Μην παραξενευτούμε αν στον πόλεμο με τη Συρία δούμε το τέμενος του Ομάρ να γκρεμίζεται από υποτιθέμενο πύραυλο του Άσαντ ή του Ιράν. Το καταχθόνιο σχέδιο του σιωνισμού στο φτιαχτό ραντεβού με την ιστορία του.

Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΩΝ 1700 ΨΗΦΩΝ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ

Του Γιώργου Θεοχάρη
Η πειραιώτισσα Βουλευτίνα της ΔΗΜ.ΑΡ, εκλεγμένη από 1700 ψηφοφόρους, φαίνεται να βρήκε τον τρόπο για να διατηρείται στην επικαιρότητα…Μάλιστα εμφανίζεται ενοχλημένη όταν τα όσα λεει προκαλούν αντιδράσεις. Όπως έγινε με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Τι περίμενε η Κ. Ρεπούση ; Μήπως χειροκροτήματα; «Δεν καταλαβαίνω την εμπάθεια του εκπροσώπου Τύπου της Εκκλησίας, όταν απαντά έτσι. Δεν χρειάζεται αυτό. Και δεν σημαίνει ότι η ορθόδοξη εκκλησία, επειδή παίζει ένα σημαντικό ρόλο και γενικώς η Ορθοδοξία στην πρόοδο του ελληνισμού, θα πρέπει να γίνεται κατήχηση. Αυτό δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο. Θα ταίριαζε περισσότερο ένα μάθημα θρησκειολογίας», είπε  δήθεν έκπληκτη!

Πάπας προς Πούτιν: "Μην δημιουργήσεις πρόβλημα στο σχέδιο της χιλιετίας" !!!

«Τον πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία», είχε πει ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός, όταν θέλησε να αναφερθεί σε μία σκοτεινή περίοδο της ανθρωπότητας, στην οποία η Ελλάδα θα υπέφερε…Και όπως φαίνεται, ο νέος Πάπας παρουσιάζει ιδιαίτερα «χαρακτηριστικά», αφού είναι –τουλάχιστον- διπρόσωπος και για πολλούς εκφραστής του σκοταδισμού, του νεοταξισμού και της παγκοσμιοποίησης.