“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Το σκίτσο της ημέρας !!!

του Δημήτρη Χαντζόπουλου

Ανατριχιαστική διαφήμιση της Ατζέντας 21

Εφόσον φτάσαμε στο σημείο ένας διεθνής οργανισμός όπως τα Ηνωμένα Έθνη να βγάζει διαφήμιση για την Ατζέντα Απομείωσης του Πληθυσμού (Ατζέντα 21).. τα πράγματα έχουν λάβει άσχημη τροπή...Στο ανατριχιαστικό βίντεο που ακολουθεί μία ηλικιωμένη γυναίκα αναφέρει ότι η ανθρωπότητα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην αύξηση του πληθυσμού της γης και πιο συγκεκριμένα στον «αριθμό των νέων ανθρώπων που γεννιούνται». Ως πρόφαση για τη δικαιολόγηση της προώθησης της Ατζέντας 21 είναι να «δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά μας να ζήσουν μία καλή ζωή» (σ.σ. pentapostagma.gr με τι κόστος και αντάλλαγμα όμως;).

Ο Σαμαράς αυτοανακηρύχθηκε επαναστάτης επικαλούμενος τον… Λένιν !!!

Πριν από λίγο ο Α. Σαμαράς μιλώντας από το βήμα της Βουλής δήλωσε πως η τρικομματική κυβέρνηση αποτελεί την… “επανάσταση που χρειάζεται η Ελλάδα”. Επικαλέστηκε μάλιστα ένα ρητό του… Λένιν ο οποίος είχε πει πως πολλά χρόνια μπορεί να περνούν χωρίς να γίνεται τίποτα και μέσα σε λίγο χρόνο να αλλάξουν τα πάντα. Ο συνειρμός του πρωθυπουργού ήταν πως αφού και τώρα αλλάζουν πράγματα καθιερωμένα για δεκαετίες, αποτελεί και αυτή η κυβέρνηση… επανάσταση. Ευτυχώς δεν έκλεισε τραγουδώντας τον ύμνο της “Τρίτης Διεθνούς”. ΠΗΓΗ 

Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ» ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ !!!

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση επέμεινε στην άποψη της περί συνωστισμού στο λιμάνι της Σμύρνης την περίοδο του διωγμού, όπως είπε απο το βήμα της Βουλής. Τα όσα είπε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων τόσο από τον υπουργό παιδείας όσο και από τους βουλευτές της ΝΔ.  Η Μαρία Ρεπούση κλείνοντας την ομιλία της έκανε λόγο για «παλαιοκομματικές πρακτικές και για εθνικολαϊκιστικά μαθήματα» και τόνισε ότι βουλευτές επενδύουν στα φοβικά συναίσθημα που έχει μερίδα των πολιτών.