“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Θέατρο Παραλόγου: Οι Τούρκοι θέλουν να εισβάλουν στη Συρία μαζί με τους Ρώσους

Το θέατρο του παραλόγου. Δύο χρόνια οι ΗΠΑ ζητούν από την Τουρκία να πολεμήσει το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), δηλαδή να το βομβαρδίσει, και οι Τούρκοι όλο το… αναβάλλουν.
Τώρα, εμφανίζονται πρόθυμοι να πολεμήσουν στο πλευρό των Ρώσων ενάντια στο ISIS, αλλά μόνο το ISIS. Γιατί αυτή την εποχή το αγαπημένο παιδί της Τουρκίας είναι η Αλ Κάιντα.

Το μήνυμα του ΟΥΡΑΝΟΥ και της ΑΝΝΑΣ: “μόλις εξαερωθεί η δαιμονική μπόρα η ΕΛΛΑΔΑ ότι στοχεύει θα το κτυπάει κέντρο”

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
“Σημάδια να θες, πρέπει να είναι κανείς βόδι ή να κοιμάται με τα τσαρούχια για να μην καταλαβαίνει τι έρχεται” συνήθιζε να λέει ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ πολλές φορές για να παρακινήσει τον προβληματισμό των προσκυνητών που τον επισκεπτόταν.

MΠΕΙΤΕ στο μυαλό του εκβιαστή σουλτάνου: “θέλετε ΣΟΥΜΕΛΑ φέρτε τους 8;”

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
¨Κόψε τα παραμύθια Ερντογάν¨.
Οι εργασίες αναστήλωσης του περιώνυμου οικοδομήματος της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο της Τραπεζούντας  τελείωσαν μέσα στα προκαθορισμένα χρονικά όρια που τέθηκαν και σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων που έχουν οπτική και φυσική πρόσβαση στο χώρο. Και ΔΟΞΑ τω ΘΕΩ είναι πολλοί αυτοί εκεί που θα πάνε φέτος να γιορτάσουν μυστικά την ΚΟΙΜΗΣΗ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ.

12χρονος ομολογεί Χ Ρ Ι Σ Τ Ο στην ισλαμική Τουρκία!!! – Θα συγκλονισθείτε….

ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΣΚΕΤΟ ‘ΧΑΣΤΟΥΚΙ’ ! 
Γι’ αυτό και υπάρχουν εκατομμύρια κρυπτοχριστιανοί, κυρίως ελληνογενείς και Αρμένιοι, οι οποίοι, φοβούμενοι τις συνέπειες της επιλογής του, λατρεύουν στα κρυφά τον Χριστό και τιμούν την Παναγία!

“ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ…!” ΜΕ… ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια πολύ αιχμηρή δήλωση της Γερμανίδας υπουργού Άμυνας, Ursula von der Leyen και για πολλούς διάδοχος της Μέρκελ στην γερμανική καγκελαρία, έχει εκνευρίσει τους Τούρκους καθώς σχολιάζοντας την συνάντηση Ερντογάν Πούτιν απέκλεισε προεξοφλώντας κάθε δυνατότητα η Τουρκία να αλλάξει στρατηγική πλευρά και να αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ.

Οι Τούρκοι δεν επιτρέπουν να γίνει λειτουργία στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα

Οι τουρκικές αρχές ειδοποίησαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο ότι ανακαλείται η άδεια
Έπειτα από πέντε συνεχή έτη κατά τα οποία επιτράπηκε από τις τουρκικές αρχές η λειτουργία στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα, φέτος η σχετική άδεια ανακλήθηκε, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση σε χιλιάδες Πόντιους ανά τον κόσμο και κυρίως στους Έλληνες οι οποίοι είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν στην περιοχή τις ημέρες αυτές.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ Η ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟΣ;