“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ερντογάν: «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει κανένα δικαίωμα να ασκεί κριτική στην Τουρκία...να ασχοληθεί με τα χάλια της Ελλάδας»

Σφοδρότατη επίθεση κατά της Κομισιόν με αιχμές κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
 «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει κανένα δικαίωμα να ασκεί κριτική στην Τουρκία», διεμήνυσε σήμερα ο κ. Ερντογάν, απαντώντας ουσιαστικά στις συστάσεις της ΕΕ για τη χρήση υπερβολικής βίας κατά την καταστολή των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων από την αστυνομία.

ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε.Δ.

Ξαφνική νυχτερινή επιχείρηση ανακατάληψης νήσου με τεράστια κινητοποίηση Αεροναυτικών Δυνάμεων ! (Γενικός Συναγερμός )
Με τα πανίσχυρα αρπακτικά της θάλασσας τα ZUBR να σπάνε κάθε ρεκόρ ταχύτητας πετώντας κυριολεκτικά πάνω από τα κύματα !  Τεράστια κινητοποίηση Αεροναυτικών Δυνάμεων και εφαρμογή σχεδίου ανακατάληψης νήσου με συνεργασία Ναυτικού Στρατού και Αεροπορίας με συμμετοχή όλων των Ειδικών Δυνάμεων της Ταχείας αντίδρασης του ΓΕΕΘΑ ! Σύμφωνα με το Σενάριο ! 

«Ἀνελήφθης ἐν δόξη ὁ τά σύμπαντα πληρῶν…»

Ἀρχ. Παύλου Δημητρακοπούλου,
Πρ. Ιεροῦ Ναοῦ Τιμίου Σταυροῦ Πειραιῶς
Ἡ ἐν δόξη ἀνάληψις τοῦ Κυρίου καὶ ἡ ἐν δεξιά τοῦ Θεοῦ καὶ Πατρὸς καθέδρα εἶναι τὸ τελευταῖο γεγονὸς στὴν ἐπὶ γῆς ζωὴ καὶ δράση του, εἶναι τὸ τέρμα τῆς συγκαταβάσεώς Του καὶ τῆς ἐνσάρκου Του θείας οἰκονομίας. Ἀποτελεῖ ὅμως ταυτόχρονα καὶ τὴν ἀπαρχὴ τῆς ἀνυψώσεώς Του, τῆς ἀνυψώσεως τῆς ἀνθρωπίνης φύσεώς Του σὲ θεία ἐξουσία καὶ δόξα καὶ βασιλεία. Ἐὰν ἡ ἐξ’ οὐρανοῦ κατάβασίς Του ἦταν κένωσις καὶ πτώχευσις καὶ ἄκρα ταπείνωσις, ἡ ἀνάληψίς Του στοὺς οὐρανοὺς ἐσήμανε τὴν ἐκ δεξιῶν τοῦ Θεοῦ καὶ Πατρὸς καθέδρα καὶ σ’ αὐτὴν βρίσκουν τὴν πλήρη πραγματοποίησή τους οἱ λόγοι τοῦ Κυρίου, τοὺς ὁποίους εἶπε κατὰ τὴν ἀρχιερατική Του προσευχὴ ὀλίγον πρὸ τοῦ πάθους: «Καὶ νῦν δόξασόν με Σὺ Πάτερ παρὰ σεαυτῶ τὴ δόξη ἢ εἶχον προτοῦ τὸν κόσμον εἶναι παρὰ σοῖ» (Ἰω. 17,5).

Πετάει η μαντίλα; Πετάει, και μάλιστα με ... μαχητικό !!!

Πακιστάν: Πανέτοιμη η πρώτη γυναίκα πιλότος μαχητικού
Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα και διαθεσιμότητα στους ανωτέρους της έχει τεθεί η πρώτη γυναίκα πιλότος μαχητικού αεροσκάφους στην Αεροπορία του Πακιστάν. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη εάν αναλογιστεί κανείς τον συντηρητικό και πουριτανικό χαρακτήρα μιας μουσουλμανική κοινωνίας σαν αυτή του Πακιστάν, που επιδεικνύει ενίοτε ακραίες συμπεριφορές…

Επικίνδυνο παραλήρημα του ψευδομουφτή Κομοτηνής!

Τα απερίγραπτα που ξέβρασε το στόμα του ψευδομουφτή Ιμπραήμ Σερήφ σχετικά με τον νόμο για τον διορισμό των ιμάμηδων… 
Μόλις προχτές σας λέγαμε εδώ στο «Προξενείο-Στοπ»για την κλιμάκωση των αντιδράσεων ενάντια στον λεγόμενο «νόμο των 240 ιμάμηδων» από τα όργανα της Άγκυρας στη Θράκη και για το τι γυρνούν και λένε μέσα στα τζαμιά των μειονοτικών οικισμών, με στόχο τη μη εφαρμογή του. Τα όσα όμως είπε προ ολίγων ημερών ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ μάλλον ξεπέρασαν κάθε όριο από κάθε άποψη – και ειλικρινά δεν γνωρίζουμε αν εκείνος που πρέπει πρώτα να ασχοληθεί με τα μούτρα του είναι πια ο εισαγγελέας ή ο…ψυχίατρος!

Έντονο το ενδιαφέρον των Ρώσων για τον προσκυνηματικό τουρισμό

Εικόνα από την επίσκεψη των Ρώσων στον Τάφο του Ευαγγελιστή Λουκά στη Θήβα
ΠΟΛΥΜΕΛΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ «ΣΑΡΩΣΕ» ΤΗ ΧΩΡΑ
Ταυτόχρονα με την επίσκεψη του Πατριάρχη της Ρωσίας στην Εκκλησία της Ελλάδος και το Άγιον Όρος, μια δεύτερη ομάδα Ρώσων εκκλησιαστικών αξιωματούχων και άλλων στελεχών πραγματοποίησε προσκυνηματική περιήγηση σε διάφορα σημεία της χώρας. Επικεφαλής της ομάδας των Ρώσων προσκυνητών ήταν ο Επίσκοπος Ποντόλσκ Τύχων, Διευθυντής της Οικονομικής Υπηρεσίας του Πατριαρχείου της Ρωσίας. 

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ;

Κουβέλης: «Άντε και καλό μας αγώνα!»
«Άντε και καλό μας αγώνα» φέρεται να είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φώτης Κουβέλης σε βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, αφήνοντας έτσι εμμέσως ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μιλώντας στα στελέχη του κόμματος, μετά τη συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο κ. Κουβέλης είπε ότι η ΔΗΜΑΡ επιθυμεί να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις, αλλά πάντα με συνεννόηση και ειλικρίνεια μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων.