“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η κοινωνία ζητούσε το "πόθεν έσχες" των πολιτικών και αυτοί εξετάζουν το "πόθεν έσχες" της κοινωνίας !!!

Είναι γνωστό ότι σύσσωμη η ελληνική κοινωνία ζητούσε μετ΄ επιτάσεως  να ελεγχθούν τα «πόθεν έσχες» των ανθρώπων του πολιτικού συστήματος. Μάλιστα ο ίδιος ο κ. Σαμαράς είχε υποσχεθεί ότι θα ελεγχθεί το ουσιαστικό «πόθεν έσχες» όλων των πολιτικών από το 1974 μέχρι σήμερα. Τελευταία όμως πληροφορούμαστε από τα κατοχικά ΜΜΕ ότι στο στόχαστρο των φορολογικών ελέγχων μπαίνουν 8.500.000 Έλληνες. Προφανώς εξαιρούνται μόνο οι ανήλικοι που δεν διαθέτουν περιουσιακό στοιχείο. 

Η Γερμανική Τράπεζα DEUTSCHE BANK ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΑΠΑΤΗ ….... λες και δεν το ξέραμε ότι είναι απατεώνες!

Από τον ΑΝΤΙ300

exomatiakaivlepo

Καλούνται οι Αθηναίοι, μέσω facebook, στην Ακρόπολη με σημαίες

«Ο Παρθενώνας είναι… ευρωπαϊκή κληρονομιά» και απαγορεύονται οι ελληνικές σημαίες! Με αφορμή την απαγόρευση σε Ελληνίδα (άσχετη με κόμματα και οργανώσεις) να φωτογραφηθεί στην Ακρόπολη με την ελληνική σημαία, μέσω facebook καλούνται οι Αθηναίοι να ανεβούν στον Ιερό Βράχο με ελληνικές σημαίες στα χέρια. Όπως είναι γνωστό, φύλακες της Ακρόπολης απαγόρευσαν σε νεαρή κοπέλα τη φωτογράφηση, χωρίς όμως να της πουν ποια διάταξη το απαγορεύει. Της είπαν ότι ο Παρθενώνας είναι… Ευρωπαϊκή κληρονομιά!... Κάποιοι πολίτες, καλούν όσους επιθυμούν να βρεθούν στην Ακρόπολη με ελληνικές σημαίες την Κυριακή, στις 10.30 το πρωί.  liako

Πετρελαϊκοί κολοσσοί σε Ιόνιο και Νότια Κρήτη

Εταιρείες με τεράστια εμπειρία στην εξόρυξη και εκμετάλευση υδρογονανθράκων αλλά κυρίως με  κρίσιμη επιρροή σε κυβερνήσεις που ορίζουν τις γεωπολιτικές εξελίξεις σε όλο τον κόσμο, είναι έτοιμες να κονταροχτυπηθούν για τις έρευνες των ελληνικών θαλασσών σε Ιόνιο και Νότια Κρήτη, σχετικά με την ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου. Εκτός από την αμερικανική Noble και την ισραηλινή Delek, οι οποίες ανακάλυψαν τα κοιτάσματα φυσικού αερίου σε Κύπρο και Ισραήλ αντίστοιχα, πετρελαϊκοί κολοσσοί όπως η αμερικανική EXON, η γαλλική Τotal και η νορβηγική Statoil, φέρονται να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες, ενώ η λίστα συνεχώς διευρύνεται καθώς φτάνουν συνεχώς καινούριες αιτήσεις ενδιαφέροντος από μεσαίες και μεγάλες εταιρείες. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ο πρώτος γύρος παραχωρήσεων για άδειες ερευνών θα ξεκινήσει μέσα στο 2014, ενώ δεν αποκλείεται την ίδια χρονιά να πραγματοποιηθεί και η πρώτη γεώτρηση. Στόχος της ελληνικής πλευράς είναι η ανακάλυψη τεσσάρων «Πρίνων» που θα αποδώσουν σε βάθος 20ετίας μισό εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου τα οποία θα αποφέρουν συνολικά έσοδα στο ελληνικό δημόσιο 15 δισ. ευρώ.

Σκηνές Αποκάλυψης στην Κίνα !!!

Ο ποταμός Yangtze στην Κίνα γίνεται κόκκινος σαν αίμα
Το κόκκινο χρώμα άρχισε να εμφανίζεται στον ποταμό Yangtze τον μακρύτερο στην Κίνα και τον τρίτο σε μήκος ποταμό στον κόσμο, την περασμένη Τέταρτη κοντά στην πόλη της Chongquing, όπου ο πόταμος Yangtze συνδέεται με τον ποταμό Jialin. Ο Yangtze, που ονομάζεται "χρυσή κοίτη", λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που δέχεται όλο το χρόνο, περνά μέσα από Chongqing, το μεγαλύτερο βιομηχανικό και εμπορικό κέντρο Southwest της Κίνας, επίσης γνωστό ως η «πόλη βουνό", λόγω των λόφων και των κορυφών πάνω στα οποία πολλά κτίρια και εργοστάσια εχουν κτιστει. Υπάρχει μεγάλη αμηχανία αυτή την εβδομάδα από τους κατοίκους της νοτιοδυτικής πόλης της Κίνας Chongqing σχετικά με αυτό το πολύ παράξενο θέαμα .

Επίκυψη ή υπόκλιση;


Από το συνέδριο των Δημοκρατικών.....
filotimia

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ:ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

«Παλιά, όταν γινόταν ένας πόλεμος, ήταν εν αμύνη κανείς και πήγαινε να αγωνισθή, να πολεμήση, για να υπερασπίση την Πατρίδα του, το έθνος του. Τώρα δεν πάμε να υπερασπίσουμε την Πατρίδα μας ή να αγωνισθούμε , για να μην μας κάψουν οι βάρβαροι τα σπίτια μας ή να μη μας πάρουν την αδελφή μας και μας ατιμάσουν, ούτε πάμε για ένα έθνος ή για μια ιδεολογία. Τώρα πάμε ή για τον Χριστό ή για τον διάβολο. Είναι καθαρό μέτωπο. Στην κατοχή γινόσουν ήρωας, γιατί δεν χαιρετούσες έναν Γερμανό. Τώρα γίνεσαι ήρωας, γιατί δεν χαιρετάς τον διάβολο. Πάντως θα δούμε φοβερά γεγονότα. Θα δοθούν πνευματικές μάχες. Οι Άγιοι θα αγιασθούν περισσότερο και οι ρυπαροί θα γίνουν ρυπαρώτεροι.

Γέρων Γαβριήλ: “Ο Θεός θα δώσει ευλογία, δεν θα μας αφήσει”







Κελί Άγιου Χριστοδούλου του εν Πάτμω της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου. Ομιλεί ο γέρων Γαβριήλ !!!

Το απαγορευμένο ρώσικο ντοκιμαντέρ: "Τουρκία - η κατάρα του κόσμου"

Ρωσικό ντοκιμαντέρ το οποίο είχε τίτλο  "Τουρκία - Η Κατάρα του Κόσμου" και το οποίο ξεκίνησε να προβάλεται με μεγάλη επιτυχία στις ρωσικές κινηματογραφικές αίθουσες, μετά από διαμαρτυρία της Τουρκίας τελικά κρίθηκε από ρωσικό δικαστήριο ότι προσβάλει το Ισλάμ και τους Τούρκους και απαγορεύθηκε η προβολή του. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ θα τεθεί σε ισχύ σε ένα μήνα μετά την επικύρωση της απόφασης από το yπουργείο Δικαιοσύνης της Ρωσίας.