“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Έπεσε και η αμερικανική σημαία στους Ολυ-μπιακούς!

Πλέον έχει επικρατήσει, να γράφουμε καθημερινά στο planet-greece, την "γκάφα της ημέρας" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου! Αυτή τη φορά...κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ για το χρυσό μετάλλιο της Σερένα Γουίλιαμς στο τένις, ο δυνατός αέρας έριξε την αμερικανική σημαία! Οι Αμερικάνοι που βρίσκονταν στις εξέδρες του γηπέδου, με το που είδαν τη σημαία των ΗΠΑ να πέφτει έβγαλαν ομαδικά ένα επιφώνημα απογοήτευσης. Ο Μίστερ Μπιν δικαίως είναι ο εθνικός τους ήρωας....    planet-greece

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βαυαρός υπουργός Οικονομικών: «Έλληνες είναι ώρα να εγκαταλείψετε το ευρώ»

Ο Βαυαρός υπουργός Οικονομικών, Μάρκους Σέντερ επαναφέρει το κλίμα περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ αφού εκτιμά ότι είναι καιρός η χώρα να εγκαταλείψει το κοινό νόμισμα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Bild am Sonntag», ο υπουργός οικονομικών του κρατιδίου της Βαυαρίας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «σε μια δεδομένη στιγμή ο καθένας πρέπει να μετακομίσει από το σπίτι της μαμάς και οι Έλληνες βρίσκονται σε αυτό το σημείο». Ο κ. Σέντερ προέρχεται από τους συντηρητικούς του πλούσιου κρατιδίου οι οποίοι είναι σύμμαχοι των Χριστιανοδημοκρατών της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.

Στην Κωνσταντινούπολη η Χ. Κλίντον !!!

Στην Τουρκία θα μεταβεί την επόμενη εβδομάδα η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, για συνομιλίες με την τουρκική κυβέρνηση για τη Συρία, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. "Η ΥΠΕΞ Κλίντον πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη για διμερείς διαβουλεύσεις με την τουρκική κυβέρνηση για τη Συρία, καθώς επίσης και για άλλα επίκαιρα θέματα", σημειώνει η Βικτόρια Νάλαντ σε ανακοινωσή της στους δημοσιογράφους. Οι συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη θα πραγματοποιηθούν στις 11 Αυγούστου, πρόσθεσε. ethnos

Τα Πρωτόκολλα Της Νέας Τάξης Πραγμάτων !!!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.
«...Αλλά ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και προετοιμασμένος να δεχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα».
(David Rockefeller, πρόεδρος ιδρυτής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής, πρόεδρος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων. Εισήγηση που έκανε κατα τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Μπάντεν Μπάντεν το 1991).
«Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση, είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ζήτημα θα είναι να ξέρουμε αν θα προκύψει απο κατάκτηση ή απο συγκατάθεση». (Paul Warburg, Χρηματιστής, μέλος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων).
Ο ιστορικός του μέλλοντος είναι πολύ πιθανόν ότι θα γράφει για την εποχή μας: «Στο ξεκίνημα του 21ου μ.Χ. αιώνα, ένα πανίσχυρο παγκόσμιο καθεστώς άρχισε να αιχμαλωτίζει με τα ορατά και αόρατα πλοκάμια του ολόκληρο τον πλανήτη. Η Γη μεταμορφώθηκε σταδιακά σε μία πλανητικών διαστάσεων αόρατη φυλακή με τις πιο εξελιγμένες και εκλεπτυσμένες μεθόδους καταστολής».

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την Ελληνική γλώσσα όταν εμείς την σκοτώνουμε

Την ώρα που οι Έλληνες επιστήμονες συμφωνούν να απλοποιήσουν την ελληνική γλώσσα και να μειώσουν τα σύμφωνα τα φωνήεντα και να αλλάξουν τα όσα μαθαίναμε στην ελληνική γραμματική ως τώρα, το... CNN η APPLE και ξένοι επιστήμονες θαυμάζοντας τον πλούτο της τονίζουν ότι αν δεν υπήρχε η ελληνική γλώσσα δεν είχαμε πολιτισμό. Αξίζει πραγματικά να διαθέσετε λίγο χρόνο και να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο για να κατανοήσετε τι θησαυρό κρύβει η ελληνική γλώσσα και πως άρχισαν οι ξένοι που προφανώς είναι πιο έξυπνοι από μας να την χρησιμοποιούν για το συμφέρον της ανθρωπότητας. Hellenic Quest λέγεται ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής εκμάθησης της Ελληνικής που το CNN άρχισε να διανέμει παγκοσμίως και προορίζεται σε πρώτο στάδιο για τους αγγλόφωνους και ισπανόφωνους.  Η μέθοδος διδασκαλίας συνίσταται στην προβολή πληροφοριών στην οθόνη του Η/Υ με ταυτόχρονη μετάδοση ήχου και κινούμενης εικόνας.. Το πρόγραμμα παράγεται από τη μεγάλη εταιρία Η/Υ Apple, o Πρόεδρος της οποίας Τζον Σκάλι είπε σχετικά: Αποφασίσαμε να προωθήσουμε το πρόγραμμα εκμάθησης της Ελληνικής, επειδή η κοινωνία μας χρειάζεται ένα εργαλείο που θα της επιτρέψει ν' αναπτύξει τη δημιουργικότητά της, να εισαγάγει καινούριες ιδέες και θα της προσφέρει γνώσεις περισσότερες απ' όσες ο άνθρωπος μπορούσε ως τώρα να ανακαλύψει.