“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Όλη η Ελλάδα «θα κάνει» Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΑ στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Το κακό που μας βρήκε πριν ένα μήνα με την άδικη απαγωγή – αιχμαλωσία- και ομηρεία των δύο παλληκαριών μας στον Έβρο έχει παρελθόν – παρόν και μέλλον.
Ήταν ένα σημείο για να ξυπνήσουμε ΛΑΟΣ και ΣΤΡΑΤΟΣ από τον δαιμονικό εφησυχασμό που μας επέβαλλαν οι σκοτεινές δυνάμεις που μας έκαναν κουμάντο στα χρόνια της μεταπολίτευσης.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ στους γονείς των παλληκαριών μας

ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ότι αυτή την ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα βρίσκονται με τον τρόπο τους στις φυλακές της Αδριανούπολης δίπλα στον φυλακισμένο ΧΡΙΣΤΟ .

Άθεοι, Νίκος Φίλης και καθηγητές σε εκδήλωση όπου υβρίζεται το Άγιο Φως (ΒΙΝΤΕΟ)

Θ.Π. Εμετική ομιλία από Άθεους και πολέμιους της Ορθοδόξου πίστεως συγγραφείς και καθηγητές πριν καν αρχίσει η Μεγάλη Εβδομάδα των παθών του Κυρίου. Αν ζούσε ο μακαριστός Χριστόδουλος σε όλους αυτούς θα έριχνε αφορισμό μέχρι τρίτης γενεάς και θα απαγόρευε την είσοδο απ’ όλες τις εκκλησίες σε τέτοια πολιτικά ερπετά. Όμως η απουσία του μακαριστού Χριστόδουλου, που είναι πλέον εμφανής λόγω της ένοχης σιωπής και αδράνειας του νυν Αρχιεπισκόπου βαραίνει πλέον κάθε πιστό και κάθε Ορθόδοξο Έλληνα…
Το Πάσχα πλησιάζει και όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια τέτοιες ημέρες η Ενωση αθέων κάνει την εμφάνισή της. Αυτή τη φορά ασχολούνται και υβρίζουν το Αγιο Φως.
Την παραμονή του Ευαγγελισμού πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Του καρά Κοραή άγιο φως» και στην εκδήλωση συγκεντρώθηκαν διάφοροι πολέμιοι της Πίστης, όπως καθηγητές και συγγραφείς, αλλά και ο Νίκος Φίλης.