“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Να λέμε την ευχή που έλεγε ο Άγιος Γέροντας Παϊσιος (ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Αυτές τις ημέρες είναι απαραίτητο να λέμε καθημερινά την ευχή που έλεγε ο Άγιος Γέροντας Παϊσιος διότι “πολλά σύννεφα μαζεύτηκαν. Αν μπορέσουμε να τα διώξουμε”. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ…

ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ISIS; ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ “ΧΑΡΑΓΜΑ”; Έρχονται τα βιομετρικά διαβατήρια με chip !

Τσιπάρισμα των Ευρωπαίων αποφάσισαν σε έκτακτη σύνοδο στις Βρυξέλλες μετά το #ParisAttacks
Μια εβδομάδα μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, οι ευρωπαίοι υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης συνεδρίασαν στις Βρυξέλλες, έπειτα από αίτημα της Γαλλίας, για να συντονίσουν μια ευρωπαϊκή απάντηση μπροστά στην τρομοκρατική απειλή.

Οι πρόσφυγες φέρνουν το ΜΗΝΥΜΑ της διάλυσης της ΕΕ και της σύγκρουσης Ελλάδος-Τουρκίας

Οι εξαθλιωμένες προσφυγικές ροές  θέλοντας να γλυτώσουν από τον εφιάλτη του πολέμου  ¨αρδεύουν¨ ήδη την Ευρώπη   με τον ίδιο εφιάλτη δίχως να το θέλουν τις περισσότερες φορές.
Δίχως να το γνωρίζουν έγιναν στα χέρια των ισχυρών  γεωπολιτικών  παικτών εύχρηστο εργαλείο χάραξης στρατηγικών σχεδίων απάνθρωπης υφής.

Καλοί άνθρωποι υπάρχουν παντού. Όμως, Αγίους δεν έχει πουθενά αλλού, παρά μόνο στην Ορθοδοξία μας

Δεν ισχυρίζομαι ότι όλοι οι Χριστιανοί είναι... Άγιοι. Θέλουν όμως να γίνουν!! Δεν ισχυρίζομαι ότι οι Χριστιανοί δεν έχουν... ελατ­τώματα ή κακίες. Προσπαθούν όμως να τα αποβάλουν!!
Πράγματα που δεν τα κάνουν οι «άλλοι», οι εχθροί της εκκλησίας. Δεν ισχυρίζο­μαι ότι δε γίνονται σκάνδαλα στο χώρο της εκκλησίας, αλλά και πού δε γίνονται;
Δε γίνονται στα πολιτικά κόμματα; δε γίνονται στις εται­ρείες; δε γίνονται στις ποδοσφαιρικές ομάδες; στους συλλόγους; Παντού όπου υπάρχουν άνθρωποι γίνονται και θα γίνονται τέτοια πράγματα.

Συγκλονιστική επιστολή Τούρκου «αποστάτη»: Καταστρέψτε μας, για να σωθεί η ανθρωπότητα

Του Serkan Engin  
Συγκλονιστική επιστολή Τούρκου «αποστάτη»: Καταστρέψτε μας, για να σωθεί η ανθρωπότητα!  Είμαι ένας άθεος συγγραφέας και ποιητής, έζησα για 23 χρόνια από τη γέννησή μου ως Σουνίτης και σήμερα εξακολουθώ να ζω σε μια μουσουλμανική χώρα, την Τουρκία.  Οι γονείς μου και όλοι οι συγγενείς μου είναι ακόμα Μουσουλμάνοι. Επομένως, η κριτική μου για το Ισλάμ προέρχεται από ιδία γνώση.  Πρώτα απ “όλα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για το Ισλάμ εάν είστε «αμύητος», μη-μουσουλμάνος, για παράδειγμα Χριστιανός, άθεος, βουδιστής, Εβραίος ή οτιδήποτε άλλο, όλοι οι μουσουλμάνοι έχουν το «δικαίωμα» να σας σκοτώσουν και να σας βιάσουν, να αρπάξουν την περιουσία σας, τη χώρα σας, τη γη, τα χρήματα και οτιδήποτε άλλο.  

Deutsche Welle: Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν σοβαρά το ISIS

Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, η Ουάσιγκτον αποφάσισε να κάνει την Τουρκία εταίρο της,  κατά του ISIS, προκειμένου να σταματήσει η συνεχής ροή όπλων και μαχητών στα τουρκο-συριακά σύνορα.
Αλλά προφανώς,  αυτές οι ‘σοβαρές προθέσεις, του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα,  για την απώθηση των τρομοκρατών  έχει τελειώσει, γράφει η  Φωνή της Γερμανίας (Deutsche Welle).