“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Πολιτευτής της ΝΔ γιορτάζει την Άλωση της Πόλης!

ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ;
Πολιτευτής της ΝΔ πανηγυρίζει για την άλωση της Πόλης!Από έναν, Τούρκο προφανώς στη συνείδηση, Έλληνα κατά τα άλλα υπήκοο και πολιτευτή της Ν.Δ. Ακόμα πιο απαράδεκτη βέβαια είναι η μηδενική αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. 
Ερχάν Ιμάμογλου ονομάζεται, κατέβηκε στις εκλογές με την "πατριωτική" Νέα Δημοκρατία στη Ροδόπη και ποστάρει από προχθες χαρούμενος στο Facebook την "είδηση" για την 560ή επέτειο από την “Κατάκτηση της Ισταμπούλ”. Έχουν καταλάβει στη ΝΔ τι ανθρώπους επεδίωξαν να βάλουν στη Βουλή; defencenet

4 ΒΙΝΤΕΟ “ΦΩΤΙΑ” ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ…

10 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης , Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Στην ομιλία που έκανε σήμερα το πρωί, 2/6, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταΐπ Ερντογάν στην Ένωση Ρουμελιωτών, (δηλαδή Τούρκων Βαλκάνιων),  και ενώ η Τουρκία είχε περάσει μια φρικτή νύχτα με διαδηλωτές να συγκρούονται με δυνάμεις ασφαλείας σε δώδεκα περίπου πόλεις σε όλη την χώρα, επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά της Ελλάδας που την κατέκρινε για την στάση της  στο αδελφό έθνος της «Μακεδονίας» και τόνισε πως προειδοποίησε τους Έλληνες πολιτικούς ότι η πολιτική τους κρατά όμηρο τους «Μακεδόνες». Δηλαδή μέσα στον τουρκικό ορυμαγδό θυμήθηκε να  καταγγείλει εμάς για «προκλητική»  συμπεριφορά.

Ερντογάν: "Δεν υποχωρώ, θα χτίσω και τζαμί στην πλατεία Ταξίμ!"

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δείχνει πως δεν υποχωρεί εναντίον των διαδηλωτών και αναφέρει πως το ομείωμα του Οθωμανικού Στρατοπέδου θα χτιστεί στο πάρκο Γκεζί στην πλατεία Ταξίμ και προανήγγειλε πως θα χτιστεί και τζαμί στην πλατεία αυτή. «Αυτό το κτίριο θα χτιστεί όπως το έχουμε σχεδιάσει. Εχει ιστορική αξία. Θα δημιουργήσουμε και χώρους αναψυχής. Θα κατεδαφίσουμε και το Κέντρο Πολιτισμού Αταοτούρκ να χτίσουμε κάτι πιο καλό και ναι όπως είπε και ένας εδώ θα χτίσουμε και τζαμί στην πλατεία Ταξίμ. Δεν θα ζητήσω την άδεια απο κάποια ρεμάλια που πήγαν στην πλατεία και ξεσήκωσαν τον κόσμο» δήλωσε ο τούρκος πρωθυπουργός.

Τρίζουν τὰ δοντιὰ τους οἱ Ρώσοι στὴν Τουρκία

Γράφει ὁ Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Ἐξοργισμένος μὲ τοὺς Τούρκους ἐμφανίστηκε ὁ Ρῶσος ὑπουργὸς Ἐξωτερικῶν, Σεργκέϊ Λαβρώφ, σὲ συνέντευξη τύπου ποὺ ἔδωσε στὴν Μόσχα μετὰ τὴν γνωστοποίηση ὅτι στὴν περιοχὴ τῶν Ἀδάνων τῆς Τουρκίας ἀνακαλύφθηκαν κρησφύγετα μὲ ἐπικίνδυνα χημικὰ ὄπλα ποὺ ἀνήκουν στὴν γνωστὴ ἐξτρεμιστικὴ ἰσλαμικὴ ὀργάνωση, El Nusra Cephesi ποὺ πολεμᾶ κατὰ τοῦ συριακοῦ στρατοῦ.
Ὅπως ἀποκαλύπτει ἡ τουρκικὴ ἐφημερίδα Vatan, ὁ Ρῶσος ὑπουργὸς τόνισε στὴν συνέντευξη τύπου ὅτι ὀργανώσεις τῆς Ἂλ Κάιντα ὅπως ἡ El Nusra, χρησιμοποιοῦν σὰν ὁρμητήριο τὴν Τουρκία γιὰ νὰ ὀργανώσουν τρομοκρατικὲς ἐπιθέσεις στὸ συριακὸ ἔδαφος ἐνῶ ἔχουν ἀποθῆκες μὲ πολὺ ἐπικίνδυνα χημικὰ ὄπλα σὲ τουρκικὸ ἔδαφος καὶ ἀπὸ ἐκεῖ τὰ διοχετεύουν γιὰ ἐγκληματικὲς ἐπιθέσεις κατὰ τοῦ καθεστῶτος Ἄσαντ. 

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ “ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ” !!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ;

Ρωσικό αεροπλανοφόρο σε Αιγαίο-Α.Μεσόγειο - Έρχονται δραματικές εξελίξεις στην Συρία
Μια εξέλιξη που απλα δείχνει αυτό που έρχεται στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου τους επόμενους μήνες ανακοίνωσε ο αρχηγός του ρωσικού Ναυτικού, ναύαρχος Βίκτορ Τσιρκόβ: Το μοναδικό αεροπλανοφόρο της Ρωσίας το "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" διακόπτει το πρόγραμμα γενικού εκσυγχρονισμού του που έχει ξεκινήσει εδώ και οκτώ μήνες και κατεβαίνει στην Ανατολική Μεσόγειο επικεφαλής του ρωσικού "Στόλου της Μεσογείου".

Ο ηγέτης που δεν τον αμφισβητούσε κανείς "ΠΕΘΑΝΕ" !!!

Η τουρκική "εξέγερση" σε 90 δευτερόλεπτα - Ένα εκπληκτικό βίντεο
Αν τα όσα γίνονται στην Τουρκία θα εξελιχθούν σε μία πραγματική εξέγερση ίσως είναι ακόμη πάρα πολύ νωρίς να το υποστηρίξει κανείς. Το βέβαιο είναι ότι το κύμα της αντίδρασης είναι πολύ δυνατό και δεν περιορίζεται σε μία ή δύο πόλεις αλλά είναι γενικευμένο. Κι αυτό δείχνει ότι κάτι "σιγόκαιγε" εδώ και πολύ καιρό στην Τουρκία.

«Άδειασμα» Κουβέλη προς Ρεπούση !!!

«Διαφωνώ με την άποψη της Ρεπούση»
Φ. Κουβέλης: Είναι οφειλόμενη πράξη ο σεβασμός της γενοκτονίας των Ποντίων
Τη διαφωνία του με τη θέση της Μαρίας Ρεπούση για τη γενοκτονία των Ποντίων εκφράζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης. «Οι απόψεις της κυρίας Ρεπούση και όπως αυτή τις αναδεικνύει είναι ιστορικού – επιστημονικού χαρακτήρα. Είναι η άποψή της. Αλλά με την άποψη και τη θέση που διατυπώνει, διαφωνώ. Διαφωνεί η ΔΗΜΑΡ και με την ευκαιρία του ερωτήματος, σας λέω πάρα πολύ καθαρά ότι για εμάς υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων και είναι οφειλόμενη πράξη ο σεβασμός της γενοκτονίας των Ποντίων», ανέφερε στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Μήνυμα Πούτιν κομίζει ο Πατριάρχης Μόσχας στην Αθήνα

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης
Με εκκλησιαστικό μανδύα καλύπτεται μία βαθιά πολιτική επίσκεψη με έντονο παρασκήνιο, την πρώτη, του νέου Πατριάρχη Μόσχας στην χώρα μας. Οι Ρώσοι δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το ταξίδι αν αναλογιστεί κανείς ότι τον κ. Κύριλλο θα συνοδεύουν εκτός από τους Επισκόπους και περίπου 50 δημοσιογράφοι. Η Αθήνα κρατά χαμηλούς τόνους και την χαρακτηρίζει ως μια σημαντική, αλλά κυρίως θρησκευτικού περιεχομένου επίσκεψη. 

ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!!!

Το Υπουργείο ζητά από τις υπηρεσίες να πουν για πλαστά δικαιολογητικά παράνομων προσλήψεων στο Δημόσιο!!!!! Τα ζητά δηλαδή από επίορκες διοικήσεις, που με πλήρη γνώση έκαναν παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου!!!! Προφανώς και θα απαντήσουν ότι δεν υπάρχουν πλαστά δικαιολογητικά, αφού αντιθέτως θα αυτοκαρφώνονται, θα βρεθούν να έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος. Πρέπει να σταλούν επιτόπου επιθεωρητές. Δεν το κάνουν!!!!!! Στο τέλος θα μας πουν ότι έγινε έρευνα (για το θεαθήναι), για να μας κοροϊδέψουν πάλι. Θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι μόνον τα πλαστά πτυχία, η μεγάλη κομπίνα έχει γίνει με ψεύτικες προϋπηρεσίες στο Δημόσιο, βάσει των οποίων προσλήφθηκαν ως αορίστου χρόνου συγγενείς τους. Τούτο εντέχνως αποσιωπάται, διότι εκεί είναι το πραγματικό πρόβλημα. Αν θέλουν πραγματικά να τους πιάσουν, να δουν τι ασφάλιση είχαν με την ψεύτικη προϋπηρεσία τους!!!

Εξέγερση στη Τουρκία κρίση στο Αιγαίο; "Είμαστε έτοιμοι για όλα" λεει η Αθήνα που ανησυχεί

“Παρακολουθούμε τα πάντα, περιμένουμε οτιδήποτε, είμαστε έτοιμοι για όλα”. Η απάντηση από κορυφαίο αξιωματούχο που βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της ηγετικής πυραμίδας των Ενόπλων Δυνάμεων. Και η ερώτηση ήταν αν ανησυχεί ότι η κρίση που αντιμετωπίζει το καθεστώς Ερντογάν στο εσωτερικό της Τουρκίας μπορεί να εξαχθεί στο Αιγαίο. Το σενάριο αυτό πάντα προκύπτει όταν η Τουρκία έχει θέμα. Ωστόσο αφήνοντας τα σενάρια και κοιτώντας πίσω την πραγματικότητα και την ιστορία ,διαπιστώνουμε ότι η Τουρκία έκανε την κίνηση της κλιμάκωσης όταν η Ελλάδα είχε σοβαρό πρόβλημα. Θα πείτε δεν έχει; Έχει αλλά μάλλον δεν εννοούμε το ίδιο.

«Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ», ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ;

Όταν λέγαμε εδώ και καιρό πως η Τουρκία δεν είναι το πανίσχυρο και "πρότυπο" κράτος που μας παρουσιάζουν διάφοροι, αλλά ένα εκρηκτικό μείγμα διαφόρων συστατικών (ισλαμιστών, κεμαλιστών, αλεβιτών, Κούρδων κλπ) που ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί, κάποιοι μας χλεύαζαν! Ακόμα χειρότερα, όταν αναφέραμε τις Προφητείες Γερόντων της Ορθοδοξίας που έχουν προβλέψει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που θα συμβούν στους γείτονες, δεκαετίες πριν!

Απίστευτο ρεπορτάζ μετέδωσε το ABC AUSTRALIA: Στημένο το σκηνικό στην Τουρκία - Στόχος είναι η Ελλάδα!!!

Απίστευτο το ρεπορτάζ του αυστραλέζικου καναλιού, αναλύει με εκπληκτικό τρόπο τα γεγονότα στη Τουρκία! "Στόχος είναι η Ελλάδα και ο ενεργειακός της πλούτος", απάντησε ο Ντέιβιντ Κοβάλσκι, απεσταλμένος του ABC Australia στη Κων/πολη, σε ερώτηση της Αλισον Μαδερς, κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων του σταθμού! Αναλυτικά, το ρεπορτάζ του Κοβάλσκι έχει ως εξής:
"Από πολλά μέτρα μακριά μυρίζει οτι το σκηνικό που λαμβάνει χώρα από προχτές το βράδυ, μυρίζει προβοκάτσια του Στρατού προς τη κυβέρνηση Ερτογάν! 

ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ Νο2;

Τουρκική "εξαγωγή" της κρίσης: Δύο πολεμικά τους ανοικτά της Αττικής - Οι ΕΔ σε επιφυλακή
Σε κατάσταση αυξημένης επιτήρησης της κατάστασης στο Αιγαίο σε συνδυασμό με τα γεγονότα στην Τουρκία είχαν τεθεί από τα ξημερώματα τα ελληνικά Επιτελεία όταν ξαφνικά η Άγκυρα επιχείρησε κάτι το οποίο κάνει για πρώτη φορά: Μία φρεγάτα η Yildirim (κλάση MEKO 200TN) και μία πυραυλάκατος Zipkin (κλάση Kilic), ξεκίνησαν ανατολικά της Ρόδου και σε σχηματισμό περιπολίας μάχης έφτασαν ανοικτά των παραλίων της Ανατολικής Αττικής.