“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ρωσικά πολεμικά «έτοιμα να αποπλεύσουν για τη Συρία»

Στο συριακό λιμάνι της Ταρσούς πρόκειται να κατευθυνθούν ρωσικά πολεμικά πλοία, καθώς εγείρονται ανησυχίες για τους Ρώσους πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή, λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης στη Συρία. «Τα πληρώματα των Nikolay Filchenkov, Ceasar Kunikov και SB-15, μαζί με τις μονάδες που μεταφέρουν, είναι ικανά να προστατεύσουν τους Ρώσους πολίτες και να εκκενώσουν ένα μέρος της στρατιωτικής βάσης» που διατηρεί η Ρωσία στην περιοχή, δήλωσε μια πηγή του ρωσικού ναυτικού στο πρακτορείο Interfax. Ωστόσο, άλλη πηγή από το Στόλο της Μαύρης Θάλασσας δήλωσε ότι τα πολεμικά Nikolay Filchenkov και Ceasar Kunikov βρίσκονται ακόμη αραγμένα στην αποβάθρα της Σεβαστούπολης.

Δεν μπορεί, κάπου πρέπει να κάναμε κάποιο λάθος !!!

Είμαστε όμως πολύ περίεργος λαός... Σχεδόν 40 χρόνια ψηφίζουμε, ξαναψηφίζουμε, ματαξαναψηφίζουμε κάποιο κόμμα από το δίδυμο ΠΑΣΟΚ –Νέα Δημοκρατία. Και φθάσαμε στην χρεωκοπία. Και ανεβήκαμε στα κάγκελα, γεμίσαμε τις πλατείες, μας τσάκισαν στο ξύλο, μας έπνιξαν στα δακρυγόνα, μας έκοψαν μισθούς, μας λιάνισαν τις συντάξεις, μας φόρτωσαν κεφαλικούς φόρους. Και ήρθαν οι εκλογές. Δεν θέλαμε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, ούτε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Και αποφασίσαμε να στείλουμε το μήνυμά μας. Και το στείλαμε. Και τους τιμωρήσαμε.

Μήπως ψηφίσαμε ἰδιοτελῶς; Ἂν ναί, ἦρθε ἡ ὥρα νὰ πληρώσουμε τίς συνέπειες τῆς ἐπιλογῆς μας!

Δυστυχῶς, τὰ ἀποτελέσματα τῶν ἐκλογῶν δείχνουν πώς μεγάλη μερίδα τοῦ κόσμου ψήφισε γιὰ νὰ μὴ χάσει τὸν μισθουλάκο του (ὅσος ἀπέμεινε δηλαδὴ) καταδικάζοντας τὶς ἑπόμενες γενιὲς καὶ τὴν χώρα σὲ πολυετῆ εὐρωπαϊκὴ σκλαβιά. Ἡ Ἱστορία θὰ γράψει ὅτι στὴν ΠΡΟΔΟΣΙΑ ὑπῆρξε καὶ ἡ συναίνεση τοῦ λαοῦ ποὺ νικήθηκε ξανὰ ἀπὸ τὴν ἀδυσώπητη τρομολαγνεία τῶν μμέ. Φαντάζεστε νὰ σκεφτόταν μὲ τὸν ἴδιο τρόπο οἱ Ἕλληνες τὸ 1940;;;
Γέροντας Παΐσιος: Ὅποιος ψηφίζει ἰδιοτελῶς, θά ἐπιτρέψει ἡ θεία δικαιοσύνη νά τό πληρώσει. Ὅταν πλησίαζε ὁ καιρός γιά τίς ἐθνικές ἐκλογές, πολλοί προσκυνητές ἐρχόντουσαν καί τόν ρωτοῦσαν τόν Γέροντα ποιά ἦταν ἡ γνώμη του καί ποιόν ἐκεῖνος θεωροῦσε ἄξιο γιά νά ψηφίσουν. Ὁ Γέροντας ἔλεγε:

Πηνελόπη Δέλτα: Η προγιαγιά του Α.Σαμαρά αυτοκτόνησε όταν εισέβαλαν οι Γερμανοί στην Αθήνα...

Απρίλης 1941. Στις 27 Απριλίου, τα γερμανικά στρατεύματα εισβάλλουν στην Αθήνα και η Πηνελόπη Δέλτα μπαίνει στη λίστα με τους «ιδανικούς αυτόχειρες». Παίρνει δηλητήριο και πέντε μέρες αργότερα, στις 2 Μαΐου, ξεψυχάει αφήνοντας ένα λιτό σημείωμα για τα παιδιά της. «Παιδιά μου, ούτε παπά, ούτε κηδεία. Παραχώστε με σε μια γωνιά του κήπου, αλλά μόνο αφού βεβαιωθείτε ότι δεν ζω πια. Φροντίστε τον πατέρα σας. Τον φιλώ σφιχτά. Π.Σ. Δέλτα». Στην ταφή της, στον κήπο της Κηφισιάς, ιερουργεί μόνος ο παλιός φίλος Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος. Επάνω στον τάφο της χαράχτηκε μόνο η λέξη «Σιωπή».

Σοκ: Τρεις αυτοκτονίες στην Κρήτη μέσα σε λίγες ώρες!

Παγωμένοι οι κάτοικοι της Κρήτης έπειτα από τις τρεις αυτοκτονίες που σημειώθηκαν σε διάστημα, μάλιστα, λίγων ωρών!
Ένας 45χρονος άνδρας στη Νεάπολη Λασιθίου σε μια πράξη απελπισίας ήπιε φυτοφάρμακο, κόβοντας με αυτό τον τραγικό τρόπο το νήμα της ζωής του. Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με το Cretalive.gr, μία 46χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην περιοχή των Καμινίων στο Ηράκλειο. Τη γυναίκα βρήκε ο αδερφός της, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο.

Εξαδέλφη της Κανέλλη η γυναίκα του Μιχαλολιάκου !!!

Εξαδέλφη της Λιάνας Κανέλλη είναι η Ελένη Ζαρούλια, βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Β’ Αθήνας και σύζυγος του αρχηγού του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου, όπως αποκάλυψε η ίδια στο ionio.fm. Η κυρία Ζαρούλια, μιλώντας στο protothema.gr, επιβεβαιώνει τη μακρινή συγγένεια που έχει από την μητέρα της με την γνωστή δημοσιογράφο και βουλευτή του ΚΚΕ λέγοντας συγκεκριμένα: "Θυμάμαι ότι παίζαμε μαζί στην άμμο με τα κουβαδάκια μας στην παραλία της Βουλιαγμένης" και προσθέτει: "Κάναμε αναγκαστικά παρέα γιατί είναι μακρινή συγγενής μου".

Στο πλευρό του Μιχαλολιάκου ένας συμβολικός αετός !!!

Έναν αετό όμοιο με εκείνον που χρησιμοποίησαν ως έμβλημα τους η Χούντα των Συνταγματαρχών οι Ναζί του Γ' Ράιχ τοποθέτησε στο γραφείο του ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, συνθέτοντας ένα σκηνοθετικό πλάνο αρκετά ανάλογο των πολιτικών του πεποιθήσεων. Είναι πάντως ένας εκ των θριαμβευτών των εκλογών. Μόνο λύπηση μπορεί να νιώθει κανείς για τους αμετανόητους Έλληνες πολίτες που γοητεύονται από χαστούκια και φιλοχουντικά τσιτάτα. newsbomb

Οι 40 ημέρες της ελληνικής πολιτικής "Άνοιξης" και η επάνοδος των μνημονιακών στην εξουσία

Τελικά, η ελληνική πολιτική άνοιξη κράτησε ακριβώς 40 ημέρες: Από την επαύριο των εκλογών της 6ης Μαϊου μέχρι χθες. Περίπου όσο και η Άνοιξη της Πράγας (φωτό) που κατεστάλη από τα σοβιετικά άρματα το 1968. Τώρα τα άρματα τα έχουν αντικαταστήσει τα ΜΜΕ και η οικονομική ελίτ των τραπεζιτών. Από σήμερα επιστρέφει ακριβώς στο ίδιο σκηνικό με αυτό που προϋπήρχε από το Νοέμβριο μέχρι τις 6 Μαϊου: Μια μνημονιακή κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με μία ενίσχυση από το "ΛΑΟΣ της Αριστεράς", την ΔΗΜΑΡ. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και άξιο πολιτικής μελέτης και ανάλυσης πως το εκλογικό σύστημα σε συνδυασμό με μια απίστευτη προπαγάνδα από το σύνολο των ΜΜΕ, πλην διαδικτύου, τόσο πριν από τις εκλογές του Μαΐου, όσο και τις χθεσινές, κατάφεραν με μικρές σχετικά απώλειες σε επίπεδο εδρών, να φέρουν τα πράγματα εκεί που θέλουν οι ξένες δυνάμεις που έχουν αναλάβει τον έλεγχο της χώρας.
Παρά το γεγονός ότι η δύναμη των Μνημονιακών και της "ουράς" τους, της ΔΗΜΑΡ έχει μειωθεί περί το 48% από το 85% που είχε αρχικά η κυβερνηση Παπαδήμου, εν τούτοις η κοινοβολευτική πλειοψηφία είναι ισχυρή με 179 βουλευτές.

Δείτε ποιοι είναι οι 300 της νέας Βουλής των Ελλήνων !!!

Μέρκελ προς Σαμαρά: Η Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της !!!

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά συνεχάρη η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ για την νίκη του στις εκλογές, όπως μεταδίδει το CNBC. Παράλληλα, στο μήνυμά της η Γερμανίδα καγκελάριος τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της για τη διάσωση της χώρας.      naftemporiki

Πως το είχε πει ο Κολοκοτρώνης;;;

Δεν εννοούσε φυσικά την χώρα σαν ιδέα, μα τα λαμόγια, τα προσκυνημένα παλιοτόμαρα, που την απαρτίζουν... Ο κυρίαρχος(;;;) Ελληνικός λαός αποφάσισε... Πως θέλει να τον κυβερνά η Μέρκελ, ο Σόι-μπλέ, ο Ολοι Ραιν, ο Ρόμπα-ι, ο σφαγέας των Πορτογάλων Μπαροσο, ο Πωλ Τόμσεν, που δεν μπορεί να μιλήσει, ο Σερβάζ Ντερούζ, Ο Χορστ ΡΑ'ΙΧ-εν-μπαχ. ο Φούχτελ, μαζί...με τις εδώ μαριονέτες τους, τους ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ, ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ, ΙΕΡΟΣΥΛΟΥΣ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΠΗΛΙΟΓΟΥΣΗΔΕΣ, ΛΑΔΕΜΠΟΡΟΥΣ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΕΡΠΕΤΑ... Γ.Α.Π., Τούρκογλου, Κομανεντση, Λοβερδο, Χρυσοχοίδη, Κουτρουμανη, Πρωτοπαπα, Χατζηδακη, Μητσοτακη, Θοδωρα, Καραμαν-αλή και άλλους που θέλουν χώρο και πολύ ώρα να γραφούν...

Σόϊμπλε: “Δόθηκε ψήφος στο μνημόνιο” !!!

“Ψήφο” στο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων θεωρεί ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τα αποτελέσματα των ελληνικών εκλογών. “Το πρόγραμμα που έγινε αντικείμενο επεξεργασίας και που συμφωνήθηκε μαζί με την Ελλάδα έχει έναν μόνο στόχο, δηλαδή να επιστρέψει η χώρα στον δρόμο της ευημερίας και της σταθερότητας” δήλωσε. “Ο δρόμος προς τον στόχο αυτό δεν είναι ούτε σύντομος, ούτε εύκολος. Είναι ωστόσο αναπόφευκτος και ανοίγει στον ελληνικό λαό τον δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον” κατέληξε.    (πηγή:nooz)  kartesios

Θ.Π.: Το άκουσες αυτό, "Κυρίαρχε" Ελληνικέ Λαέ;;;;