“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Περιμένοντας τους άλλους…

Από την αρχή της κρίσης και της λαϊκής ολιγωρίας αυτό που καταφάνηκε έντονα είναι η ανευθυνότητα του Έλληνα ως πολίτη. Υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις μετά από καιρό υπό την οργάνωση της ξεπουλημένης ηγεσίας της ΓΣΕΕ κυρίως για απενεχοποίηση αλλά δεν επιδείχθηκαν τα κατάλληλα αντανακλαστικά απέναντι σε ένα τέτοιου μεγέθους ξεπούλημα. Λογικό αποτέλεσμα ήταν να ηττηθούμε... (δες άρθρο "ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ"). Ακόμη και τώρα που η πραγματική πείνα έχει αγγίξει αρκετούς, περιμένουμε από τους άλλους «που πεινάνε» - πιο πολύ; - να βγάλουν το φίδι από την τρύπα... Όμως οι άλλοι δεν θα έρθουν ποτέ γιατί κι αυτοί θα περιμένουν κάποιους άλλους...  hggiken

Ποια μέτρα δεν θα ψηφίσετε κ. Σκανδαλίδη; Αυτά που θα ενταχθούν στον προϋπολογισμό;

Το έχουμε ξαναγράψει: Τα νέα μέτρα υπό το φόβο για αντάρτες βουλευτές προφανώς θα μπουν στον προϋπολογισμό. Συνεπώς η καταψήφιση τους θα σημάνει και απόρριψη του προϋπολογισμού και τέλος, αρνητική ψήφος στην κυβέρνηση. Τώρα, ο Κ. Σκανδαλίδης λέει ότι θα καταψηφίσει τα μέτρα που αφορούν συντάξεις ΟΓΑ (ναι, αυτές που ακόμα και ο Στουρνάρας είπε ότι δεν θα αγγιχθουν) και τις αποδοχές ενστόλων. Μακάρι να το έλεγαν και άλλοι βουλευτές ότι θα καταψηφίσουν τα μέτρα και να το έκαναν πράξη, αφού είναι τα χειρότερα μέτρα που έχει βιώσει ποτέ λαός!

Η διπλωματία δεν θα διαρκέσει επ΄ αόριστον, προειδοποιεί ο Λευκός Οίκος το Ιράν

Ο Λευκός Οίκος προειδοποίησε σήμερα το Ιράν ότι η διπλωματία δεν θα διαρκέσει επ΄αόριστον, μετά τη δημοσίευση έκθεσης της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ), η οποία γνωστοποιεί ενίσχυση του πυρηνικού προγράμματος της Τεχεράνης.  Ο Τζέι Κάρνεϊ, εκπρόσωπος του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, υπενθύμισε επίσης ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είναι αποφασισμένος να εμποδίσει την Τεχεράνη να αποκτήσει πυρηνικό όπλο.  "Το παράθυρο για την επίλυση (του θέματος αυτού) παραμένει ανοιχτό (...) όμως δεν θα παραμείνει ανοιχτό επ΄αόριστον", σημείωσε ο Κάρνεϊ και πρόσθεσε: "Όπως φαίνεται από την έκθεση, εμείς είμαστε σε θέση να παρατηρούμε στενά το πρόγραμμα του Ιράν". 

ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ !!!

(Η Εικόνα  αυτή αποτελεί Αποδεικτικό Στοιχείο για το Έγκλημα που συντελείται  εις βάρος του Ελληνικού Λαού !!!)

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα από το greece-salonika
από athanasios
Mια φωτογραφία για τους (αν)εγκέφαλους…που επεξεργάζονται σενάρια νέων μειώσεων για τους χαμηλοσυνταξιούχους…Αν ήταν πατέρας σας θα του μειώνατε τη σύνταξη έστω και κατά ένα ευρώ; Όσο για αυτούς της πολιτικής που ακόμα επιμένουν πως «μαζί τα φάγαμε», θα πρέπει να αντιληφθούν επιτέλους πως τα χρήματα που χρειάστηκαν για να οργανώσουν κάποιοι απ’ αυτούς γαμήλια γλέντια στο Παρίσι με σαμπάνια και χαβιάρι…είναι τα χρήματα που τώρα κόβονται απ΄ τις πενιχρές συντάξεις κάποιων συνομήλικων τους, εξαθλιώνοντάς τους σε σημείο να ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγο φαγητό. Πηγή
logia-tou-aera

Κανένας Δεν Ξεχνά … Τίποτα Δεν Ξεχνιέται!

«… Άρχισε ο στρατός μας να φεύγει. Χτυπούσαν τις πόρτες μας και ζητούσαν ρούχα για να βγάλουν το χακί από πάνω τους. Πόσους δεν ντύσαμε! Οι μεγάλοι οι δικοί μας ξεκουμπιστήκαν και φύγανε κι αφήσαν τον κόσμο στο έλεος του Θεού. Έφταναν οι στρατιώτες ξυπόλητοι, γυμνοί, κουρελιασμένοι, πρησμένοι, νηστικοί. Οι Τούρκοι κατεβαίναν και σφάζαν τους Έλληνες. Το ίδιο έκαναν και οι δικοί μας. Παντού φωτιά και μαχαίρι άκουες και έβλεπες. Από τους κατοίκους του Μπουνάρμπασι έμειναν καμιά δεκαριά οικογένειες… Μερικοί κατάφεραν να φύγουν, σέρνοντας με την κοιλιά προς το Σικλάρι και από κει στη Σμύρνη. Τους άλλους όλους τους ατιμάσανε, τους σφάξανε, τους κρεμάσανε, τους κάψανε. Κι εκείνους που κατάφεραν από το Σικλάρι να φτάσουν στη Σμύρνη, όταν ήρθε ο Κεμάλ, τους έπιασε και τους έσφαξε.