“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η επόμενη μέρα: σκοτάδι ή αναγέννηση;

Γράφει ο δρ. Μαρκεζίνης Βασίλειος
Παρότι ο προεκλογικός αγώνας πλησιάζει στο τέλος του, αποδεικνύεται δύσκολο να πει κανείς κάτι πραγματικά καινούργιο ή ενθαρρυντικό, καθώς οι (συνήθως ομιλητικότατοι) Έλληνες δείχνουν να είναι βαθιά βυθισμένοι, και όχι αδικαιολόγητα, στη θλίψη. Ο λόγος γι’ αυτό, όμως, σχετίζεται ενδεχομένως και με.....τα άτομα που διεκδικούν την πολιτική εξουσία. Πράγματι, μερικοί από τους πολιτικούς μας δυσκολεύονται να αποκρύψουν το γεγονός ότι αντιπροσωπεύουν το πρόσφατο, ένοχο παρελθόν. Μερικοί άλλοι (στα παρασκήνια) προέρχονται μεν από ένα πιο μακρινό παρελθόν, αλλά επιμένουν να τρέφουν την αβάσιμη ελπίδα ότι θα αναστηθούν… Κάποιοι άλλοι, πάλι, είτε παλιοί πολιτικοί είτε πρωτοεμφανιζόμενοι, αναζητούν τη σωτηρία μέσω της αναζωπύρωσης του φανατισμού και της εμφύλιας διαμάχης. Γεγονός όμως είναι ότι, όσο ευφυείς και αν είναι κατά τα άλλα αυτοί οι υποψήφιοι, τα προφίλ τους κανέναν δεν συναρπάζουν και κανέναν δεν εμπνέουν.

Ντ.Μπακογιάννη: Δεν είμαι μέλος της Μπίλντερμπεργκ!!!

Δεν υπήρξα ποτέ υπάλληλος κανενός, υπογράμμισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας στον Ενικό και τον Ν. Χατζηνικολάου. «Δεν είμαι μέλος της Μπίλντερμπεργκ. Με κάλεσαν μία φορά και παρευρέθηκαν στις εργασίες της Μπίλντερμπεργκ που έγιναν στο Παρίσι άκουσα δύο μέρες της διαλέξεις και μετά έφυγα. Είμαι όμως μέλος της γαλλικής ακαδημίας» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη. «Δεν υπήρξα ποτέ υπάλληλος κανενός πλην του ελληνικού λαού. Και μιλάτε με έναν άνθρωπο που το έχει αποδείξει και το έχει πληρώσει».

real

Αναίτια επίθεση Δ.Αβραμόπουλου σε Ρωσία: "Να μην επεμβαίνει στα εσωτερικά μας"!

Σε πρωτοφανή επίθεση κατά της Ρωσία την οποία κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς ότι "Επεμβαίνει στα εσωτερικά της Ελλάδας", προχώρησε πριν λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος σε διαδικτυακή συνέντευξή του. Απαντώντας σε ερώτημα για τις ελληνορωσικές σχέσεις, αρχικά είπε ότι "Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις με την Ρωσία", αλλά συνεχίζοντας και με αφορμή τα ρωσικά παράπονα για μη τήρηση των δεσμεύσεων εκ μέρους της Ελλάδας είπε: "Οι ξένες δυνάμεις πρέπει να καταλάβουν ότι πέρασε ο καιρός που παρενέβαιναν στα εσωτερικά μιας χώρας"! Προφανώς κατά τον Δ.Αβραμόπουλο ο Γερμανός επίτροπος της τρόϊκας, Ματίας Μόρς που ευχήθηκε νίκη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και απέστειλε επιστολή με την οποία είπε ότι "Δεν επιτρέπεται να νομοθετεί η ελληνική κυβέρνηση χωρίς να ενημερώνεται η τρόϊκα", δεν είναι "ξένη δύναμη" είναι ... εσωτερική ελληνική υπόθεση..

Πού το πάει ο Ερντογάν; Θέλει να "καταπιεί" το Καστελόριζο η Τουρκία;;

Πρωτοφανές και άκρως προκλητικό, ακόμη και για όσους είναι συνηθισμένοι να αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους τις τουρκικές υπερβολές, είναι το νέο σχέδιο της Άγκυρας. Με ωμό τρόπο η τουρκική κυβέρνηση χορηγεί στην κρατική πετρελαϊκή της εταιρεία άδειες(!) για εκτέλεση πετρελαϊκών εργασιών σε τρεις περιοχές ελληνικής κυριαρχίας νοτίως της Ρόδου και στο Καστελόριζο! Με μια εσωτερική νομοθετική πράξη δηλαδή, η Τουρκία παραβιάζει το διεθνές δίκαιο. αποφασίζει μονομερώς ότι η ελληνική υφαλοκρηπίδα φτάνει μέχρι τη Ρόδο και επιχειρεί να καρπωθεί το φυσικό πλούτο της περιοχής του νοτιοανατολικού Αιγαίου!

Ο παγκόσμιος έλεγχος των μέσων προπαγάνδας της Ουάσιγκτον από τον Τζορτζ Σόρος

Του Wayne Madsen

Ιστοσελίδα του ρωσικού ιδρύματος γεωπολιτικής Strategic Culture Foundation. Mια προσεκτική ματιά στον προϋπολογισμό για το 2013 του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου Κυβερνητών των ΗΠΑ (Broadcasting Board of Governors, BBG), που έχει και την εποπτεία του Διεθνούς Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (International Broadcasting Board, IBB) και καθορίζει τη γραμμή προπαγάνδας της αμερικανικής κυβέρνησης στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση, και (όλο και περισσότερο) στο διαδίκτυο, αρκεί για να αντιληφθούμε το εύρος της επίδρασης του Τζορτζ Σόρος και των συμφερόντων που κρύβονται πίσω από την "προβολή ήπιας δύναμης" των νεο-συντηρητικών στην διάχυση πληροφοριών όπως αυτές μεταδίδονται από επίσημα μέσα της κυβέρνησης των ΗΠΑ προς ένα παγκόσμιο ακροατήριο.

Mιχαλολιάκος: Ήταν καλύτερη η περίοδος της Χούντας

Ενδεικτικά του τι πραγματικά είναι η Χρυσή Αυγή είναι τα όσα δήλωσε χθες ο πρόεδρος της Νίκος Μιχαλολιάκος σε προεκλογική εκπομπή της ΝΕΤ. Ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής δεν δίστασε να εξηγήσει τη συμπάθεια του στο καθεστώς των συνταγματαρχών ενώ στη συνέχεια εξήγησε......το όραμα του το οποίο και περιλαμβάνει την ίδρυση εταιριών security οι οποίες και θα προστατεύουν τους πολίτες! Απολαύστε τον σε ένα προσεγμένο video που ετοίμασε για εσάς η Παραπολιτική.


Υ.Γ Αν βρήκατε ενδιαφέρον το video, προωθήστε το και στους φίλους σας, υπάρχει ακόμα χρόνος για να μείνει εκτός Βουλής αυτό το φασιστικό κόμμα.

parapolitiki

ΣΑΜΟΣ: Προεκλογική συγκέντρωση Α. Λοβέρδου με έντονο προβληματισμό και αποδοκιμασίες

Πετυχημένη θεωρούν την προεκλογική παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου στη Σάμο, με βάση τις τρέχουσες πολιτικές συνθήκες, τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στο νησί. Ο κ. Λοβέρδος τόσο στις δυο ομιλίες του στο Βαθύ και τον Μαραθόκαμπο όσο και στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, τόνισε την ανάγκη να προκύψει μια ισχυρή κυβέρνηση για την χώρα μετά τις εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στις 7 Μαϊου αυτή που λένε ψέματα στον Ελληνικό λαό θα συναντηθούν με την αλήθεια. Όπως και στην παρουσία του Δημήτρη Αβραμόπουλου την Παρασκευή στο Καρλόβασι έτσι και στην παρουσία Λοβέρδου, έντονη ήταν η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων τόσο στο Βαθύ όσο και στον Μαραθόκαμπο.

Δείτε που ψηφίζετε !!!

Από τη σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών συμπληρώστε τα στοιχεία σας και δείτε που ψηφίζετε… 
Η σελίδα του Υπουργείου βρίσκεται   ΕΔΩ 

Υποβρύχια χωρίς ... εκκινητές (μίζες)

Η απάντηση του Δ. Αβραμόπουλου στον Π. Καμμένο

Βολές εξαπέλυσε ο Πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» εναντίον του Ευ. Βενιζέλου και του Δ. Αβραμόπουλου για τις συμβάσεις των υποβρυχίων. « Δεν δώσαμε ούτε ένα ευρώ. Πρώτα θα παραδίδεται το έργο και μετά θα πληρώνονται» απάντησε κατηγορηματικά ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ. Ο Πάνος Καμμένος είπε χαρακτηριστικά. «Έπρεπε να είχε καταγγελθεί η σύμβαση των υποβρυχίων» είπε ο Π. Καμμένος στον ΣΚΑΙ και πρόσθεσε «Οι συμβάσεις που υπογράφουνε και ο Βενιζέλος και τώρα συνεχίζονται και πληρώνουν τα υποβρύχια, είναι προτάσεις που από πίσω έχουν μίζες.

Τελικά τό ΔΝΤ δέν ἦταν μονόδρομος... Ἡ Ρωσία προσφέρθηκε ἀλλά...


orthodoxia-ellhnismos