“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ερντογάν: " Γιατί βοηθήσατε την Ελλάδα και οχι την Αίγυπτο; "

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταδίκασε το στρατιωτικό πραξικόπημα στην Αίγυπτο.
«Η λαϊκή βούληση δεν μπορεί να ανατρέπεται με αντιδημοκρατικές πρακτικές… Η κάλπη είναι η τιμή της δημοκρατίας. Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Αίγυπτο είναι η βία της μειοψηφίας προς την πλειοψηφία». Ο τούρκος πρωθυπουργός κατηγόρησε τις δυτικές χώρες και ανέφερε πως «ακόμη η Δύση δεν κατάφερε να περιγράψει αυτό το γεγονός ως πραξικόπημα. Η Ε.Ε. δεν μίλησε για πραξικόπημα και ποδοπάτησε τις αρχές της. Δεν υπάρχει δημοκρατικό πραξικόπημα».

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ "ΠΟΛΕΜΟΥ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην περιοχή πάνω από τον ποταμό Αχέροντα πετάνε εδώ και λίγη ώρα ελικόπτερα γεγονός που σημαίνει ότι οι έρευνες πλέον γίνονται και από αέρος. Σύμφωνα με το pamepreveza.gr τα ελικόπτερα χτενίζουν όλη την περιοχή από το Καναλάκι έως την Γλυκή ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δραπέτες κινούνται πεζοί.

Δίνουν το λιμάνι της Ύδρας σε Τούρκους - "Τρίζουν τα κόκκαλα" του ναυάρχου Α. Μιαούλη

Δύο τουρκικές εταιρείες είναι μεταξύ των συνολικά 11 επενδυτικών σχημάτων που προκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για τη λειτουργία, τη διαχείριση και την εκμετάλλευση του λιμανιού της Ύδρας, του τουριστικού καταφυγίου του Πόρου, της μαρίνας Αλίμου και του τουριστικού αγκυροβολίου της Νέας Επιδαύρου.

ΑΙΣΧΟΣ: ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ Ο ΤΟΜΣΕΝ ….. ΒΕΡΥΚΟΚΑ

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ;
Ντροπή: Έκλεισαν το κέντρο της Αθήνας για να ψωνίσει ο Πολ Τόμσεν ... βερύκοκα!
Η κατάντια μιας χώρας που έχει απωλέσει την εθνική της κυριαρχία: Κυκλοφοριακό έμφραγμα υπέστη το κέντρο της Αθήνας σήμερα το μεσημέρο όταν ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ ένιωσε την ανάγκη να φάει ... βερύκοκα. Όπως γινόταν επί κατοχής όταν έβγαινε βόλτα ο φρούραρχος της Αθήνας έκλεισαν όλοι οι δρόμοι που οδηγούσαν στην Πατριάρχου Ιωακείμ που ήταν το μανάβικο που ήθελε να ψωνίσει ο "πολύς" Πολ Τόμσεν.

«Αλλού βαρούν τα όργανα και αλλού χορεύει η νύφη»

ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ
Του Μάνου Χατζηγιάννη
Υπάρχει μια φράση που χρησιμοποιεί ο θυμόσοφος λαός και λέει “τα λέει στη νύφη για να τα ακούει η πεθερά”. Αυτή η φράση, λοιπόν, ταιριάζει απόλυτα με τη χθεσινή ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τις καμπάνες. Ανακοίνωση στην οποία καλούνται οι ιερείς να κάνουν....λελογισμένη χρήση της καμπάνας γιατί...ενοχλούν!

Π. Ελπίδιος: “2013 - Έτος πολέμου, πείνας και εξαθλίωσης”