“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΤΗ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ …. «ΚΟΡΙΟΥΣ» !!!

Όπως μεταδίδει η συνάδελφος Μαρία Δεναξά από το Παρίσι, το σατιρικό περιοδικό «Titanic», στο εξώφυλλό του, κάνει μεγάλη πλάκα στη Γερμανίδα καγκελάριο με το θέμα της παρακολούθησης των Γερμανών από την αμερικανική NSA.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που έδωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η καλή συνάδελφος, εικονίζεται η Μέρκελ με φάτσα… έντρομη, με το πρόσωπο γεμάτο από… τσιμπήματα κοριών και μερικούς ακόμα ζωντανούς έτοιμους για δράση! defence-point.gr

ΕΤΣΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΤΟ «ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΛΙΤΑ» ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ;

Ο Σίμος Κεδίκογλου διόρισε το... αίσθημα του! Στην υγεία των...κορόιδων!
Πολύ ερωτευμένος είναι το τελευταίο διάστημα ο Σίμος Κεδίκογλου, με την 28χρονη οικονομολόγο Μαντώ Κόλλια. Η νεαρή Μεσσήνια στην καταγωγή, του έχει πάρει μάλιστα τόσο πολύ τα μυαλά, που ο υπουργός είπε να την βολέψει με έναν δωράκι- διορισμό, όπως διαβάσαμε στο parapolitika.gr. 

ΑΙΣΧΟΣ !!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ !!!

Αναγνώστης του «Ανεξάρτητου Παρατηρητή», μας έστειλε από τον Ωρωπό τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Δείτε και φρίξτε: Η Περιφέρεια Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής) σε συνεργασία με το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ ανακατασκευάζουν τον κεντρικό αγωγό δικτύου ομβρίων στον Ωρωπό. Έχουν αναρτήσει γι' αυτό το σκοπό και τεράστια ταμπέλα, στην οποία παρουσιάζονται όλοι όσοι συμμετέχουν στο συγκεκριμένο έργο. Διακρίνεται καθαρά ότι το έργο θα κοστίσει 1.633.500 ευρώ! Φαίνεται όμως και κάτι εξωφρενικό! Πάνω αριστερά στην ταμπέλα δεσπόζει παραποιημένη η ελληνική σημαία! 

Tο κούρεμα των ψευτοθεών και η εισαγωγή του Έθνους στην Ασκητική της Ρωμαίικης Παράδοσης

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟY ΒΑΡΔΑΚΑ
Η  ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ σε λίγο καιρό στις ζωές μας.
Επταετία -Κυπριακή τραγωδία- Μεταπολίτευση ήταν άραγε χρόνια εθνικού προβληματισμού και κοινωνικής αναβάθμισης? Και φυσικά δεν ήταν, φτάνοντας μάλιστα στις μέρες μας  βαθμιαία στην σκοτεινή πλευρά της εθνικής αποχαύνωσης και της κοινωνικής διάλυσης. Τις φταίει? ΤΟ ΞΕΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ αναμφίβολα.

Σχέδιο αμυντικής συνεργασίας προτείνουν στην Ελλάδα οι ΗΠΑ

To Βήμα, 28/07/2013
strategyreports.wordpress.com

ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ