“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

☦ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ; - Η ΑΓΙΑ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ - ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Βήμα βήμα τα σκοτεινά πλάνα της Νέας Τάξης προχωράνε γοργά και ήρθε η επιβολή εκ νέου της μάσκας στα καταστήματα και τις δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες κλπ. Η Θρησκεία της μάσκας επιβάλετε αργά αλλά σταθερά, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Οικουμένης, από τα δυσώνυμά πρόσωπα τα οποία κινούν τα νήματα πίσω από τις κουρτίνες του πλανήτη.
Ο νέος "Θεός" είναι ο ιός, ιερατείο οι λοιμωξιολόγοι και λοιποί ιατροί, κεντρικό σύμβολο η μάσκα. Μέσω επιβολής και διάδοσης η διαρκής προπαγάνδα από τα μέσα επικοινωνίας, η τρομοκρατία και τα πρόστιμα. "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ". Όλα όσα σχετίζονται με τον ιό έχουν λάβει τελετουργική διάσταση, όπως είναι αναγκαίο σε κάθε θρησκευτικό μόρφωμα όπως η αποφυγή χειραψίας, το πλύσιμο των χεριών, οι αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων. Να μην ξεχάσουμε και τις σουβλερές θανατηφόρες ματιές των οποίων γίνονται αποδέκτες όσοι αποφεύγουν τη χρήση της. αποσυνάγωγοι.

☦ΠΑΝΑΓΙΑΣ με μάσκες, άντε να το επιβάλλεται, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ με μάσκες και αποστάσεις μπορεί να γίνει;

Τους καλάρεσε που έκλεισαν τις εκκλησίες την Μεγάλη Εβδομάδα και τώρα θέλουν να «φιμώσουν» με μάσκα την ίδια την ΠΑΝΑΓΙΑ; Ακόμα να καταλάβουμε πως λειτουργεί ο πνευματικός νόμος;
Οι εκκλησίες στην Ελλάδα κλειστές την Μεγάλη Εβδομάδα και σε δύο μήνες η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ανοίγει ως τζαμί. Ποιος δίνει δικαιώματα στον πονηρό;

☦ Διαπραγματεύσεις με την τουρκία – το τέλος της λογικής.

Άραγε πως κυττάζει τα γενόμενα ο  ΑΓΓΕΛΟΣ μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ πίσω από τις κουρτίνες; Κάπως έτσι και εμείς ήδη παρακολουθούμε συνομιλίες – διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν στο παρασκήνιο πίσω από την ανέκαθεν βαριά ιστορική  καμαρίλα που στοίχισε στην Ελλάδα και την Κύπρο πολλά.
 Ένα γνωρίζουμε ότι ο εχθρός καραδοκεί και όταν θα νομίζουμε ότι υπάρχει ησυχία, ξάφνου θα σκάσει μύτη και θα μας επιτεθεί αίφνης. Για αυτό και πολλοί πατέρες  ομιλούν για αιφνιδιαστικές κινήσεις των τούρκων, αφού βρουν αποσταθεροποίηση μέσα εδώ.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
« Μεγάλη επιτυχία του Ερντογαν. Ενώ ήτανε με την πλάτη στον τοίχο για κυρώσεις, λόγο της Αγιάς Σοφιάς.
Γύρισε το παιχνίδι με τη φοβέρα ότι θα βγάλει το Ρους ρέις για έρευνες και μας σέρνει σε διαπραγματεύσεις, για μοιρασιά της περιουσίας μας. Και γλυτώνει και τις όποιες κυρώσεις.» γράφει εύστοχα ένας σχολιαστής

☦ Η ΕΙΚΌΝΑ ΤΟΥ ΡΑΚΌΒΙΤΣ ΤΗΣ ΑΓΊΑΣ ΘΕΟΤΌΚΟΥ

Στην εκκλησία προς τιμήν της Γεννήσεως της Αγίας Θεοτόκου στο χωριό Ρακόβιτσι υπάρχει μια θαυματουργή εικόνα της Μητέρας του Θεού που ονομάζεται «Ρακόβιτσι». Όπως πολλές άλλες εικόνες, πήρε το όνομά του από τον τόπο κατοικίας του - το χωριό Ρακόβιτσι.

☦ Η εικόνα της Παναγίας «Η χαρά των θλιβομένων» (με νομίσματα)

Η εικόνα της Παναγίας «Η χαρά των θλιβομένων» (με νομίσματα) βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη και γιορτάζει στις 23 Ιουλίου. Έγινε γνωστή ως θαυματουργή το 1888 όταν, στην Αγία Πετρούπολη, ένας κεραυνός χτύπησε την εκκλησία όπου βρισκόνταν η εικόνα της Παναγίας. Ο ναός κάηκε ολοσχερώς. Η εικόνα της Παναγίας «Η χαρά των θλιβομένων» βρέθηκε άθικτη, κάτω στο πάτωμα, και πάνω της είχαν κολλήσει 12 μικρά νομίσματα (μισό καπίκι)

☦ Σαν κερί που λιώνει

Ο άνθρωπος με τη σάρκα του ομοιάζει με αναμμένο κερί. Το κερί είναι προορισμένο να λιώσει και ο άνθρωπος να πεθάνει.
Η ψυχή του όμως είναι αθάνατη, γι’ αυτό και η μέριμνά μας πρέπει να στρέφεται περισσότερο για την ψυχή παρά για το σώμα: