“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΑ 6 ΑΠΟ ΤΑ 11,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!
Αυτή είναι η Ευρώπη της αλληλεγγύης; Αυτοί είναι οι εταίροι της Ελλάδος; Ή μήπως πρόκειται για...κτήνη; Την απάντηση στο ερώτημα καλούνται να δώσουν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί που συνθέτουν την κυβέρνηση της χώρας. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, βρίσκονται ενώπιον ενός τοίχου που έχουν υψώσει μπροστά τους οι τροϊκανοί. Έχουν απορρίψει ούτε ένα ούτε δύο αλλά 6 συνολικά δισεκατομμύρια ευρώ από το πακέτο των 11,5 δις ευρώ που πρότεινε η κυβέρνηση Σαμαρά. Παρά τις νέες ραγδαίες οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, οι δανειστές δεν συμφωνούν με το πακέτο περιορισμού των δημοσίων δαπανών και ζητούν εν ψυχρώ νέες δραστικές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, αφήνοντας αποσβολωμένους τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς και τον Στουρνάρα.

Προετοιμαστείτε ! Έρχεται ο Φόρος … Πτυχίων !

Ερχεται φόρος....ακόμα και στα πτυχία!
Νομοσχέδιο που προβλέπει την φορολόγηση των πτυχίων των Ελλήνων πολιτών, ετοιμάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής. Μάλιστα, η φορολόγηση θα υπολογίζεται αθροιστικά. Για την ακρίβεια, ο πολίτης θα υποχρεούται να δηλώσει στην Εφορία τον πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών του ώστε να ορίζεται ως τεκμήριο εισοδήματος βάση του πτυχίου που κατέχει. Αυτό σημαίνει, ότι αφενός όσα πιο πολλά πτυχία έχει κάποιος, τόσο μεγαλύτερο φόρο θα πληρώσει και αφετέρου όποιος πτυχιούχος δεν το δηλώνει για να αποφύγει τη δυσβάστακτη φορολόγηση, θα θεωρείται παράνομος και υπόδικος για ψευδή δήλωση και απόκρυψη στοιχείων από την Εφορία και το Ελληνικό Δημόσιο, με λίγα λόγια για φοροδιαφυγή(!)

Μετά την Διαμαντοπούλου και τη Ντόρα, ένας ακόμα 'Έλληνας πολιτικός" προθυμοποιείται να συνεργαστεί με το …. ΔΙΑΒΟΛΟ!

Ο "υπερπατριώτης" Νίκος Μιχαλολιάκος, τονίζει πως "θα συνεργαστούμε και με τον Διάβολο για να φύγει το Μνημόνιο"! Σε όσους θεωρήσουν αυτή την έκφραση...τυχαία, τους θέτουμε το ερώτημα: ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ... ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ; Τόσο πολύ τους γοητεύει ο Σατανάς; Ή μήπως βγάζουν την...υποχρέωση από τη συμμετοχή τους σε διαβολικές λέσχες, στοές κλπ; Φαίνεται πως κάποιοι παραμένουν αμετανόητοι και δεν βλέπουν πως εξαιτίας ακριβώς αυτής της "συνεργασίας", φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!

Τρελάθηκε ο Ομπάμα: Πηρέ στο επιτελείο του τον ΓΑΠ!

Κάπως... έτσι μείναμε όταν διαβάσαμε ότι ο ένας και μοναδικός Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου ο νεότερος, εντάχθηκε στο επιτελείο του προέδρου των ΗΠΑ και υποψηφίου του κόμματος των Δημοκρατικών, Μπάρακ Ομπάμα. Μάλιστα, όπως έγραψε ο ΒΗΜΑτοδότης, ο ρόλος που έχει ανατεθεί στον πρώην πρωθυπουργό αυτό τον καιρό είναι να......προωθήσει τις θέσεις του Ομπάμα σε συνδικαλιστικές οργανώσεις και φορείς. Κι επειδή οι Αμερικανοί ψηφοφόροι δεν είναι Έλληνες, ικανό τον έχουμε τον Γιωργάκη να τον "κάψει" τον Ομπάμα.

De Facto AOZ: Οι Νορβηγοί έρχονται στην Ελλάδα

Ο Νορβηγικός κολοσσός PGS (Petroleum Geo-Services) μία από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στη διενέργεια σεισμικών ερευνών έρχεται στην Ελλάδα για να προχωρήσει σε έρευνες νότια της Κρήτης και όχι μόνο. Το γεγονός και μόνο της ταυτότητας αλλά και του μεγέθους του «παίχτη» που μπαίνει στη χώρα μας, καθώς και το παρελθόν της εταιρίας με τη περιοχή, ήταν αυτή η οποία διενέργησε τις έρευνες για λογαριασμό της Noble Energy στην Κύπρο θέτει νέα δεδομένα στην εξίσωση Ελλάδα-ΑΟΖ-Υδρογονάνθρακες. Το defence-point.gr παραθέτει μία ακόμη ενδιαφέρουσα ανάλυση του Νικου Λυγερού (http://www.lygeros.org/articles.php?n=10186&l=gr)με τίτλο «Από την επιλογή της PGS στη de facto AOZ» αναφορικά με το θέμα, η σημασία της οποίας κρίνεται σημαντική και αξίζει να διαβαστεί ως έχει: «Για αυτούς που θεωρούν ακόμα και τώρα την ελληνική ΑΟΖ μόνο ως ένα θεωρητικό κατασκεύασμα από ειδικούς, η επιλογή της νορβηγικής εταιρείας Petroleum Geo-Services (PGS) αποτελεί μία αλλαγή φάσης που πρέπει να παραδεχθούν και για πολλούς λόγους μάλιστα.

10 Σεπτεμβρίου - Η φρικιαστική δολοφονία του Χρυσόστομου, από τον όχλο!!!

Τα όσα διέπραξαν οι Τούρκοι με την είσοδό τους στη Σμύρνη ήταν απάνθρωπα. Δεν σεβάστηκαν τίποτα και κανέναν.Η βαρβαρότητά τους δεν χωράει στον ανθρώπινο νου. Ένας Γάλλος δημοσιογράφος ο Rene Puaux περιέγραψε με ανταποκρίσεις του τα όσα απίστευτα έγιναν μπροστά στα μάτια του. Όπως η δολοφονία του Χρυσόστομου. Διαβάστε πως την περιγράφει: Μέχρι τώρα δεν υπήρχε αμφιβολία ως προς την ακριβή ημερομηνία της δολοφονίας του επισκόπου της Σμύρνης, του σεβασμιότατου Χρυσοστόμου. Σήμερα φαίνεται επιβεβαιωμένο ότι η δολοφονία έγινε την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου, μεταξύ 4-5 μ.μ. Στις λεπτομέρειες που ένας αυτόπτης Γάλλος μάρτυρας μου είχε ήδη δώσει, μπορώ να προσθέσω τα εξής: Όταν ο μητροπολίτης παρουσιάστηκε μπροστά στο στρατηγό Νουρεντίν πασά, που είχε στείλει να τον φέρουν με γυμνές ξιφολόγχες, ο σεβάσμιος ιεράρχης του έτεινε το χέρι.

Ἕλληνες πολίτες ὑψώνουν Ἑλληνικές σημαίες στὴν Ἀκρόπολη παρὰ τὴν ἀπαγόρευσή τοῦ… νόμου!

Πρὶν μερικὲς ἡμέρες εἴχαμε δημοσιεύσει μία ἀνάρτηση μὲ ἕνα ἀπίστευτο περιστατικό.  Υπάλληλοι τῆς ἀσφάλειας τῆς Ἀκρόπολης ἀπαγόρευσαν φωτογράφηση με τὴν... Ἑλληνικὴ σημαία! Σὲ ἀπάντηση τῆς ἀπαγόρευσης σημαιῶν στὸν συγκεκριμένο χῶρο, πρωτοβουλία πολιτῶν ξεδιπλώνει περίπου 50 Ἑλληνικὲς σημαῖες καὶ τραγουδᾶ τῶν Ἐθνικὸ Ὕμνο στὸν βράχο τῆς Ἀκρόπολης ὡς πράξη ἀντίστασης καὶ ἀνυπακοῆς στοὺς ξένους καὶ ἐγχώριους κατακτητὲς τῆς ὑποδουλωμένης Ἑλλάδος.

"Οταν η Σμύρνη καίγονταν, o Κεμάλ έτρωγε σε μπαλκόνι σε άλλη γειτονιά"

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
90 χρόνια τα την κατάκτηση της Σμύρνης από τους Τούρκους και την καταστροφή της πόλης , η τουρκική εφημερίδα Radikal, δημοσιεύει ένα τολμηρό άρθρο, που προσπαθεί να αποδείξει πως οι ίδιοι οι Τούρκοι έκαψαν την πόλη και ο Κεμάλ ή ανέχτηκε ή ακόμη και συνεργάστηκε για την πυρπόληση της πόλης. Στην Τουρκία, ακόμη και σήμερα περιοδικά ιστορίας όπως το “Derin Tarih” ισχυρίζονται πως η πυρκαγιά της Σμύρνης προκλήθηκε από τους Αρμένιους!! Η έγκυρη ιστορικός Αϊσε Χούρ, αποκαλύπτει ντοκουμέντα τα οποία δείχνουν σημαντικές λεπτομέρειες. «Στην πυρκαγιά καταστράφηκε έκταση 2.6 εκατομμυρίων τετραγωνικών . μέτρων, κάηκαν 25.000 σπίτια, καταστήματα, εκκλησίες, αποθήκες. Μαζί με τους Έλληνες και Αρμένιους που έφτασαν στη Σμύρνη καθώς τους κυνηγούσαν οι δυνάμεις των Τούρκων, ο πληθυσμός τους είχε φτάσει τους 500.000. Αν λάβουμε υπ’όψη πως 380.000 άνθρωποι σώθηκαν με τα καράβια, και πως περίπου 180.000 άνθρωποι κάηκαν στην πυρκαγιά, η πόλη είχε «απελευθερωθεί» ήδη αυτόματα από τον πληθυσμό της» γράφει η Χούρ, που δείχνει ξεκάθαρα την αντίθεση της με την πολιτική αυτή.