“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

“Στώμεν καλώς” επί των “Επάλξεων” της επιβίωσης μας σαν Έθνος

Η Σπίθα του “Γενικού Πολέμου” στον Κήπο της Εδέμ
Πανικός στο χώρο της  Ενέργειας, πανικός στην Μ. Ανατολή, πανικός στις ζωές  χιλιάδων συνανθρώπων μας  μέσα στην γεωγραφική έκταση  που προσδιορίζεται στον Βιβλικό  χώρο του ¨Κήπου της Εδέμ¨ και οριοθετείται στο πρώτο βιβλίο της Γένεσης στην περιοχή της Μεσοποταμίας ανάμεσα στους ποταμούς Τίγρη και Ευφράτη.

Η Ελλάδα και ο μαϊντανός

-η βαριά ευθύνη του Σημίτη και Γκίκα Χαρδούβελη-

Γεώργιος Εμ. Δημητράκης
Η πρωτόγνωρη σε μέγεθος κρίση που διέρχεται η χώρας μας αντικατοπτρίζει την αθλιότητα του πολιτικού συστήματος το οποίο εδώ και δεκαετίες έχει μετατρέψει την Ελλάδα και τους Έλληνες σε οικογενειακά φέουδα και υπηρέτες. Οι πολίτες αυτής της χώρας πλήττονται εδώ και 6 χρόνια ανηλεώς από τα απάνθρωπα, επαχθή και εξοντωτικά μέτρα της οικονομικής πολιτικής ενός πολιτικού συστήματος το οποίο σε ολόκληρο το εύρος του, και χωρίς εξαιρέσεις,  ευθύνεται για την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση της χώρας. 

Διορισμοί από το Βερολίνο με δηλώσεις… από την Αθήνα

Σχόλιο Θ.Π.: Είναι δηλαδή αυτό που λεει ο λαός μας: «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι»
Νέος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ο Γιάννης Στουρνάρας
Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον απερχόμενο κεντρικό τραπεζίτη Γ. Προβόπουλο «για τις υπηρεσίες που προσέφερε» και εξήρε το έργο του για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών «στην πιο δύσκολη μεταπολεμική περίοδο» της χώρας Επιβεβαιώθηκε κι επίσημα η μετακίνηση του Γιάννη Στουρνάρα στη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλαδος, καθώς ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας όπου επικυρώθηκε η μετακίνηση.

Γέροντας Παΐσιος: "Σε μια εποχή που ο Σατανάς οργιάζει, οι Έλληνες βρίσκονται σε νάρκη"

Ο Γέροντας Παΐσιος στα θέματα της Πατρίδος δεν ήθελε οι Χριστιανοὶ να είναι αδιάφοροι. Πολὺ λυπόταν που έβλεπε πνευματικοὺς ἀνθρώπους νὰ επιζητούν να βολευθούν οι ίδιοι και να μην ενδιαφέρωνται για την Πατρίδα.
Έλεγε: «Σε μια εποχή που ο Σατανάς οργιάζει και οι άνθρωποί του οργανώνονται, οι Έλληνες βρίσκονται σε νάρκη. Τον εαυτό του μόνο κοιτάει να βολέψη ο καθένας και τίποτε περισσότερο. Και ό,τι να τους κάνεις, όσο κι αν τους κουνήσης, με τίποτε δεν ξυπνούν».

Το παραδέχονται μέχρι και οι υπάλληλοι των παγκοσμιοποιητών…

Τόμσεν: Υπερβολικά υψηλοί οι βασικοί φορολογικοί συντελεστές στην Ελλάδα
Τα «σημαντικά βήματα» που έχουν γίνει στην ελληνική οικονομία, υπογράμμισε ο επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ στην Ελλάδα Πολ Τόμσεν, με αφορμή τη γνωστοποίηση της έκθεσης του Ταμείου, στο πλαίσιο της 5ης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, παραπέμποντας, ωστόσο, αρκετά ζητήματα, όπως αυτά της ελάφρυνσης του χρέους, του «χρηματοδοτικού κενού» 2015-2016, της «πιθανότητας νέου δανείου», των κεφαλαιακών αναγκών των τραπεζών, στην επόμενη αξιολόγηση.

ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ !!! ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ;;;

Πατήστε πάνω στη εικόνα και γράψτε την διεύθυνση σας
Ο “Μεγάλος Αδερφός” ήρθε και στην Ελλάδα.
Μπαίνοντας... ΕΔΩ, πληκτρολόγησε την διεύθυνσή σου στα ελληνικά και ο δρόμος του σπιτιού σου θα εμφανιστεί μπροστά στην οθόνη σου. 

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ
ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΒΙΟΣ
Ο Άγιος αρχιεπίσκοπος Λουκάς, κατά κόσμον Βαλεντίν του Φέλιξ Βόινο-Γιασενέτσκι, γεννήθηκε στις 14/27 Απριλίου 1877 στο Κέρτς της χερσονήσου της Κριμαίας. Το οικογενειακό περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγάλωσε ήταν ιδιόμορφο, καθώς ο πατέρας του ήταν ρωμαιοκαθολικός, ενώ η μητέρα του, αν και ορθόδοξη, περιοριζόταν σε καλές πράξεις χωρίς να συμμετέχει ενεργά στη λατρευτική ζωή της Εκκλησίας.