“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Θρίλερ ανοικτά της Εύβοιας - Ρεσάλτο του ΠΝ σε ύποπτο καράβι

ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΛΙΒΥΗ
Σκηνές από επιχειρήσεις νηοψίας στον Κόλπο του Άντεν εκτυλίχτηκαν ανοικτά της Εύβοιας όταν από σήμα που εδόθη στο ΠΝ για ύποπτο φορτηγό πλοίο το οποίο ερχόταν από Λιβύη πραγματοποιήθηκε έφοδος αποσπάσματος της ΜΥΚ προκειμένου να διαπιστωθεί το φορτίο του. Πιο συγκεκριμένα το φορτηγό σκάφος Σαλάχ Αλ  Ντιμ με σημαία Σιέρα Λεόνε εντοπίστηκε από την φρεγάτα του ΠΝ «Αιγαίο» να πλέει ανοικτά της Ευβοίας.

Στό Βίτσι καί στό Γράμμο νίκησε ἡ Ἐλλάδα

Κατά τά τέλη Αὐγούστου τοῦ 1949 ἔληξε ὁ ἀδελφοκτόνος πόλεμος
Τήν Κυριακὴ 1 Σεπτεμβρίου, τιμήθηκαν τὰ παληκάρια ποὺ ἔσωσαν τὴν Ἑλλάδα ἀπὸ τὸ "σιδηροῦν παραπέτασμα" καὶ προσευχηθήκαμε γιὰ τὴν ἀνάπαυση τῶν ψυχῶν ὅλων τῶν θυμάτων τοῦ πολέμου μὲ τὴν ἐλπίδα ὅτι θὰ ἔρθει ἡ ἡμέρα ποὺ οἱ Ἕλληνες θὰ ὁμονοήσουν πρὸς ὄφελος τῆς πατρίδος. Σὲ λίγες ὧρες (ἐλπίζουμε τουλάχιστον ἂν μᾶς ἐπιτραπεῖ ἀπὸ τὶς διαδικτυακὲς ὑπηρεσίες) θὰ ἔχει ἀναρτηθεῖ ὀπτικοακουστικὸ ὑλικὸ ἀπὸ τὴν ἐκδήλωση ποὺ πραγματοποιήθηκε στοὺς πρόποδες τοῦ Γράμμου.

«Ποτέ δεν είναι αργά για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» !!!

Ενώπιον του δικαστηρίου στην πόλη Χάγκεν στη Γερμανία, θα βρεθεί ένας 92χρονος, πρώην μέλος των SS. Η κατηγορία που βαραίνει τον Σιρτ Μπρούινς είναι για το φόνο, το 1964, ενός μέλους της ολλανδικής αντίστασης. Ο γεννημένος στην Ολλανδία Μπρούινς, κατηγορείται ότι υπηρέτησε εθελοντικά στις δυνάμεις Waffen SS, τον στρατιωτικό βραχίονα του ναζιστικού κόμματος, στη συνέχεια μετατέθηκε στην γερμανική συνοριακή αστυνομία και ήταν ένας από τους δύο δράστες της δολοφονίας του Αλντερτ Κλας Ντικέμα στις 22 Σεπτεμβρίου του 1944.

ΟΛΟΙ "ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ"

Η Μόσχα στέλνει πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου στις ακτές της Συρίας
To πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου και συλλογής πληροφοριών (κατάλληλο για αποστολές ELINT, ESM, ECM, ECCM κλπ) Priazovye (CCB 201) του ρωσικού Ναυτικού απέπλευσε για την Ανατολική Μεσόγειο με αποστολή να "σκανάρει" τις κινήσεις του αμερικανκού και πιθανώς του γαλλικού στόλου στην επικείμενη επιδρομή κατά της Συρίας.

Ξυπνήστε! Οι Χριστιανοί... θυσιάζονται στη Συρία...

Ισοπεδώνουν… την Χριστιανοσύνη στη Συρία και η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί παθητικά τις εξελίξεις…
Του Γιώργου Θεοχάρη
Που είναι ο ΟΗΕ; Που είναι η προηγμένες  χώρες που ΄΄προασπίζουν ΄΄την ανθρωπότητα από επικίνδυνες ομάδες   και από τη λαίλαπα  φανατισμένων και άρρωστων εξτρεμιστών να απλώσει δίχτυ προστασίας, όπως κάνει εκεί που επιθυμεί ; Οι πληρωμένοι σφαγιάδες  μέχρι πότε θα δρουν ανενόχλητη;

Ποιος είναι ο εκλεκτός του Αρχιεπισκόπου για την Μητρόπολη Αργολίδος (ΒΙΝΤΕΟ)

“Παπούτσι από τον τόπο σου…" λέει ο θυμόσοφος λαός και φαίνεται πως ο Αρχιεπίσκοπος γνωρίζει καλά αυτήν την παροιμία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να καταλήγει όσον αφορά στο πρόσωπο που θα στηρίξει για την χηρεύουσα Μητρόπολη Αργολίδος σε έναν γνωστό του από τη Μητρόπολη Θηβών, τον Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Αντωνόπουλο. 

200 Τόμαχωκ έτοιμοι για Συρία - Αεροπλανοφορο και 10 πολεμικά εν πλω - Ποιο έφυγε απο Σουδα

200 πύραυλοι Τόμαχωκ στοχεύουν ήδη τη Συρία την ώρα που στην Ουάσινγκτον παίζεται παιχνίδι με την έγκριση της επίθεσης απο το Κονγκρέσο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Reuters το αεροπλανοφόρο ΝΙΜΙΤΣ συνοδευόμενο απο τέσσερα ακόμη πολεμικά πλοία έχουν διαταχθεί να πλέουν προς την Ερυθρα Θάλασσα ώστε να είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν για την επίθεση κατα της Συρίας.

Τι πρέπει να κάνετε για να ανακουφιστείτε από τον πόνο στην μέση;

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, 
Η καλοκαιρινή χαλάρωση από την καθημερινή ρουτίνα, το κουβάλημα αποσκευών, πολλές φορές με αρκετό βάρος, δουλειές του σπιτιού και τακτοποίηση πραγμάτων με την ευκαιρία της άδειας, σε συνδυασμό με την διακοπή του γυμναστηρίου που μπορεί να πηγαίνατε τον χειμώνα, φέρνει πόνους στην μέση.
Oκτώ στους δέκα ενηλίκους θα πονέσουν κάποια στιγμή της ζωής τους στη μέση, θα εκδηλώσουν δηλαδή οσφυαλγία. Πιο ευάλωτοι είναι οι παχύσαρκοι και όσοι κάνουν βαριές εργασίες, αλλά η οσφυαλγία παρουσιάζεται ακόμη και σε λεπτούς ή γυμνασμένους ανθρώπους. Συνήθως ο πόνος στη μέση εμφανίζεται απροειδοποίητα, π.χ. την ώρα που ανοίγετε το παράθυρο, μεταφέρετε τα ψώνια, σηκώνεστε από το κρεβάτι ή δένετε τα κορδόνια σας

ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ: ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ!

ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ! - ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;
"Οι Φράγκοι.... Έρχονται οι Φράγκοι! Τρεχάτε Χριστιανοί! Θα μας πάρουν τις Εκκλησιές, τα σπίτια, τα παιδιά, την Πατρίδα μας! Τρεχάτε με ψυχή στα Τείχη! Στις Επάλξεις! Πιάστε τα σπαθιά της τιμής! Τα σκουτάρια της δικαιοσύνης! Σημάνετε τις καμπάνες! Παπάδες, ψάλλετε την Παράκληση στην Υπέρμαχο Στρατηγό μας! Τώρα είναι που πολεμάμε για τα πάντα! Εμπρός Έλληνεεεες! Για την Πίστη και την Πατρίδα!