“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

☦ Είδα μαύρα σύννεφα. Η οργή του Θεού (η δικαιοσύνη του Θεού) κατέβαινε στον κόσμο. Σιγά - σιγά κατεβαίνουν, σιμώνουν... και όταν αγγίξουν στη γη, τότε θα γίνει ο πόλεμος»

Η Αγία Σοφία της Κλεισούρας, που αγιοκατατάχθηκε το 2012 και γιορτάζει στις 6 Μαΐου, ενημερώνει τους πιστούς για την προειδοποίηση της Παναγίας σε όλο τον κόσμο να είναι έτοιμοι και με μετάνοια για την Κρίση (κατά τον θάνατο και την 2α Παρουσία) αλλά και για τον επερχόμενο 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο που θα καταστρέψει τα 3/4 της ανθρωπότητας! «Είδα μαύρα σύννεφα. Η οργή του Θεού (η δικαιοσύνη του Θεού) κατέβαινε στον κόσμο. Σιγά - σιγά κατεβαίνουν, σιμώνουν... και όταν αγγίξουν στη γη, τότε θα γίνει ο πόλεμος»!

Πηγή:https://www.imdleo.gr/diaf/2018/agSofia.html

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

☦ Επίσκεψη Πομπέο και ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

(φώτο η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ από την υπό βεβήλωση  ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τα βλέπει όλα)  

Βαρύγδουπες οι δηλώσεις του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ για επενδύνσεις στην Βόρειο Ελλάδα (εννοείται Μακεδονία και  Δυτική Θράκη). 

Καλοδεχούμενες αν έχουν καλοπροαίρετο υπόστρωμα συνεργασίας και αποτελεσματικότητας υλοποίησης. Η Ελλάδα θα γίνει διεθνής κόμβος ενέργειας , δηλώνουν σε όλους τους τόνους και φυσικά δεν λένε τίποτε σπουδαίο, όταν η γεωγραφική θέση της χώρας μας την αναγορεύει αυτόματα σε αξιακό γεωπολιτικό κόμβο.

Όμως τι επενδύνσεις και σκέψεις να κάνεις όταν δίπλα σου καραδοκεί βαρύς λύκος που λέγεται τουρκία , που στοχεύει στην καταπάτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας που πρόκειται να γίνουν οι προαναγγελθείσες επενδύνσεις;