“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η αρχή των “Συγκοινωνούντων δοχείων” !!!

Του Δημήτρη Χαντζόπουλου
Θ.Π.: Εγώ θα πρόσθετα και το επίθετο «ΟΛΑ» ανάμεσα στον υποθετικό σύνδεσμο «ΑΝ» και το οριστικό άρθρο «ΤΑ» ….

Ὁ Μέγας Ἀθανάσιος, γίγαντας τῆς Ὀρθοδοξίας

Ὁ Ἅγιος Ἀθανάσιος γεννήθηκε τὸ 295 μ.Χ. καὶ ἔζησε στὰ χρόνια του Μ. Κωνσταντίνου. Ἦταν παρών, σὰν Διάκονος στὴν Ἃ’ Οἰκουμ. Σύνοδο, ποὺ ἔγινε στὴν Νίκαια τῆς Μ. Ἀσίας τὸ 325 μ. Χ., ὅπου καὶ κατήσχυνε τὸν δυσσεβὴ ἄρειο μὲ λόγους σοφίας καὶ ἀποδείξεις τῶν Θείων Γραφῶν. Ὅταν ἐκοιμήθη ὁ Ἐπίσκοπός του Ἀλέξανδρος στὴν Ἀλεξάνδρεια, τὴ θέση τοῦ ἀνέλαβε ὁ Μ. Ἀθανάσιος καὶ ἐποίμανε τὴν ἐπισκοπὴ μὲ φόβο Θεοῦ.

Π. Τόμσεν : «Δεν εγγυόμαστε ότι δεν θα χρειαστούν άλλες μειώσεις»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Πολ Τόμσεν  στον Alpha ανέφερε: «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι Έλληνες δεν θα γίνουν φτωχότεροι» και συμπλήρωσε πως αν δεν «παταχθεί η φοροδιαφυγή, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική από νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις».

Μήνυση για κατασκοπεία στον Ε. Βενιζέλο!

ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!
Μήνυση στον Ευάγγελο Βενιζέλο για όσα ομολόγησε κατά τη χθεσινοβραδινή συζήτηση στη Βουλή αναφορικά με την διακράτηση απόρρητων σχεδίων άμυνας της χώρας στην κατοικία του, κατέθεσε ιατρός και κάτοικος Χαλκίδας, όπως πληροφορείται το defencenet.gr. Το κείμενο της μηνύσεως  έχει ως ακολούθως:

Ποια είναι η σκοπιμότητα του συνεδρίου "Εκκλησία και Αριστερά";

«ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» – ΒΙΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ
Διήμερο συνέδριο με θέμα «Εκκλησία και Αριστερά», διοργανώνει το τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ, σε συνεργασία με την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, την επόμενη εβδομάδα (Τρίτη και Τετάρτη, 22-23 Ιανουαρίου). Στο συνέδριο θα παραστεί και θα μιλήσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυµος, αλλά κανένας από τους επικεφαλείς της «άλλης πλευράς», (Τσίπρας, Κουβέλης και Παπαρήγα). Θα παραστούν και θα μιλήσουν επίσης, οι μητροπολίτες Θεσσαλονίκης Άνθιµος, ο μητροπολίτης Δηµητριάδος Ιγνάτιος, ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστοµος και ο Σιατίστης Παύλος.

ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

Ε.Βενιζέλος: Ποιους νόμους παραβίασε διακρατώντας απόρρητα σχέδια
Βαριές ποινικές ευθύνες προκύπτουν για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλο με βάση τα άρθρα 146, και 147 του Ποινικού Κώδικα έπειτα από την ομολογία του ότι ο πρώην ΥΠΕΘΑ εκτός από την λίστα Λαγκάρντ, κατ' ομολογίαν του ιδίου, είχε στο σπίτι του τα απόρρητα αμυντικά σχέδια της χώρας! Tεράστιο ζήτημα παράβασης στοιχειωδών κανόνων ασφάλειας της χώρας έθεσε από μόνος του δηλαδή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ομολογώντας ότι έχει "δανειστεί" και πιθανότατα έχει υπεξαιρέσει απόρρητα σχέδια άμυνας της χώρας: Είπε συγκεκριμένα ότι στο σπίτι του έχει αντίγραφα των σχεδίων άμυνας της χώρας. "Μου λέτε γιατί πήρα αντίγραφο της λίστας στο σπίτι μου. Γιατί να μην το πάρω; Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία μου στο Υπ. Άμυνας; Βεβαίως και έχω. Πώς πήγαινα στο ΚΥΣΕΑ και στο ΝΑΤΟ;" είπε σε ένα εμβρόντητο Κοινοβούλιο θέτοντας τις βάσεις για μια νέα διαδικασία παραπομπής, βάσει της ίδιας του της ομολογίας.

Με “Battle Stations” απειλούν οι Αντιεροπόροι !!!

Ξανά οι Τούρκοι οπλισμένοι στο Αιγαίο ... Αγρίεψαν οι ''Αντιαεροπόροι'' !
Αντιαεροπόρος στον Α/ΓΕΕΘΑ: Δεν ξέρω τι θα κάνετε εσείς Αρχηγέ, αλλά εμείς  θα τα κατεβάζουμε  τα Τούρκικα σαν παπιά ! 
Επέστρεψε στις πτήσεις με οπλισμένα μαχητικά η Τουρκία και προχώρησε σε 5 παραβιάσεις και 2 παραβάσεις σήμερα! Μαζί τους και το γνωστό με  ηλεκτρονικό  εξοπλισμό (CN-235) που καθημερινά βρίσκεται πλέον στον Ουρανό του Αιγαίου! Καταγράφει εκτός απο τις κινήσεις των Τούρκων πιλότων και  τις αντιδράσεις των Ελλήνων Πιλότων αλλά και την αντίδραση της Ελληνικής Αεράμυνας !

Μαγικές ευχές ξεματιάσματος σε Ορθόδοξη ιστοσελίδα

Θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα “ΑγιορείτικοΒήμα” Όλη η αλήθεια με ένα κλικ Περιττό να πούμε ότι αυτού του είδους οι “ευχές” είναι καθαρή μαγεία και ότι ευχή για βασκανία διαβάζει ΜΟΝΟ ο Ιερέας. Επειδή το ράσο δεν κάνει τον παπά…ΠΡΟΣΕΞΤΕ! 
πηγή&πηγή

«ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ από τον ίδιο τον Αρχιστράτηγο!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Αυστηρή προειδοποίηση προς την Τουρκία ότι θέτει σε κίνδυνο την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή με την εγκατάσταση κοντά στη σύνορα Συρίας Τουρκίας των πυραύλων, Patriot, την στιγμή που μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος στην Συρία, έκανε ο ίδιος ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας, αρχιστράτηγος, Valeri Gerasimov. Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Milliyet, (17/1), ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας, ήταν πολύ σαφής στο μήνυμα του προς την Άγκυρα, ότι με την εγκατάσταση αυτών των πυραύλων αυξάνεται η ένταση στην περιοχή και δημιουργείται ο κίνδυνος επέκτασης και διάχυσης των συγκρούσεων από την Συρία σε ένα πολύ μεγαλύτερο γεωγραφικό πεδίο.