“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ο Σκλαβενίτης έσκισε το μνημόνιο της Μάκρο!

Η Διοίκηση της ελληνικής εταιρείας Σκλαβενίτη ήρε όλα τα υφιστάμενα εμπόδια που είχε ορθώσει η τέως διοίκηση της γερμανικής εταιρείας ΜΑΚΡΟ αποκλείοντας την τοπική κοινωνία να επισκέπτεται για θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς λόγους τον Βυζαντινό Ναό του 12ου αιώνα των Εισοδίων της Θεοτόκου στο κτήμα Τράχωνες.

Η Τουρκία «ρηχαίνει» και το Ιράν «βαθαίνει» ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

Φώτο από www.pentapostagma.gr
κοτζάμ  ¨Στρατηγικό Βάθος¨ έγινε τόσο ρηχό που η Τουρκία δείχνει βαλτωμένη. Με νίκη-ήττα για το ΑΚP και μία μεγάλη επιτυχία, αν όχι έκπληξη, του κουρδικού κόμματος HDP πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή οι βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία.

Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ «ΟΡΓΑΝΑ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με ένα πολύ χαρακτηριστικό, (χαιρέκακο), άρθρο της η αντιπολιτευόμενη του Ερντογάν τουρκική εφημερίδα Cumhürriyet, ανέφερε πως ο μέχρι χτες παντοδύναμος σουλτάνος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερνοτογάν, ενώ έβγαινε κάθε μέρα στις πλατειές και στα κανάλια ουρλιάζοντας για να επιβάλλει στον κόσμο την απόλυτη κυριαρχία του, δεν τόλμησε μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των εκλογών να ξαναβγεί στο μπαλκόνι, αλλά αρκέστηκε σε μια λιτή γραπτή δήλωση καλώντας τα κόμματα να συμπεριφερθούν με σύνεση.