“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Στην Β. Ελλάδα βρέθηκαν λουκάνικα από "Nostima" ... άλογα!

Αποσύρεται από την αγορά με εντολή του ΕΦΕΤ ένα εγχώριο προϊόν, στο οποίο ανιχνεύθηκε να περιέχει κρέας αλόγου! Πρόκειται για το «Λουκάνικο Χωριάτικο» με την εμπορική επωνυμία «Nostima» με ημερομηνία παραγωγής 23/2/2013 και ημερομηνία ανάλωσης 25/3/2013.

Iσχυρές αστυνομικές δυνάμεις "έσωσαν" τον Βενιζέλο από τους μικροομολογιούχους έξω από το MEGA

Τον Μάρτιο του 2012 ο Βαγγέλης Βενιζέλος ως υπουργός Οικονομικών «κούρευε» στο μισό την αξία των ομολόγων που είχαν στα χέρια τους οι μικροαποταμιευτές. Προχθές ο ίδιος, ως άλλος δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ, παραδέχθηκε συνεντευξιαζόμενος στην εκπομπή «Ανατροπή» του MEGA ότι δεν συμφωνεί με το «κούρεμα» εκείνο, το οποίο χαρακτήρισε άδικο...

ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΖ! ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Απεβίωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβεζ, μετά από μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 58 ετών: Ακόμα μία δυνατή φωνή εναντίον της σιωνιστικής παγκόσμιας δικτατορίας χάνεται, με τρόπο παρόμοιο  με αυτόν του Μακαριστοού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, του Τάσσου Παπαδόπουλου και όσων ενοχλούν τα σκοτεινά σχέδια της νεοταξικής «ελίτ»!

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ RFID CHIP ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ RFID CHIP ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η Τράπεζα EUROBANK ανακοίνωσε εδώ και λίγο καιρό στην ιστοσελίδα της (http://www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=1027&mid=961&lang=gr) (για να σας ανοίξει η σελίδα θα πρέπει να αντιγράψετε το λινκ στο πρόγραμμα περιήγησης) τις νέες πιστωτικές κάρτες της τεχνολογίας PayPass ή στα ελληνικά «ανέπαφων συναλλαγών».

Πριν από το άνοιγμα της έβδομης σφραγίδας

Πρόλογος
Ο κάθε πατέρας όταν δει ότι κάποιο κακό έρχεται στο σπίτι του ή στα παιδιά του, παίρνει τα μέτρα του. Προετοιμάζει το σπίτι, προετοιμάζει τα παιδιά του! Και τώρα σε όλο τον κόσμο σε πολλούς απλούς ανθρώπους ο Θεός αποκαλύπτεται και λέει το θέλημά Του.       Με απλά λόγια τους φανερώνει, τι πρέπει να κάνουν τα παιδιά Του, για να είναι έτοιμα σε αυτό που ο Εωσφόρος ετοιμάζει. Κάποιοι αυτά τα πιστεύουν και κάποιοι άλλοι δεν τα πιστεύουν. Ας μην τα πιστεύουν οι άπιστοι. Τα πιστεύουν όμως τα παιδιά του Θεού. Εξάλλου ο Θεός, όλους μας θέλει δικά Του παιδιά. Όλους μας αγαπάει και μας λατρεύει. Αλλά λίγοι άνθρωποι όμως Τον πιστεύουν και Τον αγαπούν σαν Πατέρα τους, σαν Μητέρα τους, σαν Φίλο, σαν Αδελφό τους, σαν το παν γι’ αυτούς.