“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

“τα χαλιά και τα χάλια της Ευρώπης δεν θα στρώνουν πια”

Μετά το σκάνδαλο  με   διαστάσεις χιονοστιβάδας  που αφορούσε την παραποίηση στις μετρήσεις ρύπων των πετρελαιοκίνητων οχημάτων της Volkswagen στις Ηνωμένες Πολιτείες η Ευρώπη φαίνεται να αποφασίζει να μας μοιράσει μάσκες ασφαλείας όχι για να αποφύγουμε τους ρύπους των καυσαερίων αλλά για να γλυτώσουμε από τα  ενδεχόμενα τρομοκρατικά  χημικά κτυπήματα των τζιχαντιστών στην καρδιά  της οικονομίας της.

Ρωσικός τύπος: Οι Νεοπαγανιστές θα ξεκινήσουν «πόλεμο» εναντίον των Χριστιανών στην Ελλάδα

Το έγγραφο επισημαίνει «την πρωτοφανής ριζοσπαστικοποίηση ορισμένων νεοπαγανιστικών οργανώσεων», οι περισσότερες εκ των οποίων «υπερβαίνουν την δικαία οργή των κανόνων της ευπρέπειας».
Μέσα από τις σελίδες τους στο Διαδίκτυο οι νεοπαγανιστές βλασφημούν τον Χριστό και τους Ορθόδοξους Αγίους, απειλούν τους ιερείς και τους ορθοδόξους πιστούς. «Δηλώνουν ανοιχτά τον σχηματισμό των ένοπλων ομάδων, οι οποίες αποκαλούνται « «πολεμιστές των θεών», και οι οποίες , υπό την διεύθυνση Παγανιστών Ιερέων(!), θα ξεκινήσουν μια ένοπλη εξέγερση, έτσι ώστε να «ελευθερώσουν» τους Έλληνες από την «χριστιανική σκλαβιά».