“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Φανατικός οπαδός της Αλ Κάϊντα ήταν πάντα ο Ερντογάν

Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Ένθερμος οπαδός από την νεανική του ηλικία σε μια οργάνωση παρακλάδι της Αλ Κάιντα φέρεται ότι είναι ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταΐπ Ερντογάν, o οποίος εμφανίζεται σε μια αποκαλυπτική φωτογραφία  δίπλα σε ένα από τους πιο ακραίους ισλαμιστές ηγέτες της. Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύτηκε στην τουρκική εφημερίδα, Aydınlık και δείχνει τον νεαρό τότε, Ταΐπ Ερντογάν, να στέκεται στα δεξιά του Gilbeddin Hikmetyar, αρχηγού της ακραίας ισλαμικής οργάνωσης, Hizb-i İslami, παρακλάδι της Αλ Καιντα και η οποία ευθύνεται για πολλές δολοφονίες και ακρότητες στο Αφγανιστάν  και αλλού.

Τι κρύβεται στο σπήλαιο της του Θεού Σοφίας;

ΣΤΑ ΨΙΛΑ, Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ «ΑΓΩΝΙΣΤΗ» ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ !!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ : Ο "αγωνιστής" του ΠΑΣΟΚ της Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ, έγινε χθες έμμισθος πρόεδρος του ΕΟΦ με 4.239€ μισθό!
Στα ψιλά πέρασε σήμερα ο διορισμός του π. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, Δήμητρη Λιντζέρη στη θέση του προέδρου του ΕΟΦ από τον Άδωνι Γεωργιάδη. 
Να θυμηθούμε ότι πριν λίγο καιρό, ο   τότε Βουλευτής  του ΠΑΣΟΚ είχε ψηφίσει ΟΛΑ τα μνημόνια που εξαθλίωσαν τον Λαό της Β΄ Πειραιά... που τον έστειλε στο σπίτι του στις εκλογές του 2012...Μάλιστα ο κ. Λιντζέρης χαρακτήριζε στο παρελθόν ως φασίζοντες τους κ.κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και ΠΛΕΥΡΗ που άνηκαν στο ΛΑΟΣ..