“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Ο ΓΕΡΩΝ ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ

Η Γερμανία αντίπαλος της Ελλάδος και της Ευρώπης

Αλλεπάλληλα είναι τα κτυπήματα που δέχεται η Πατρίδα μας από τις ορδές της γερμανικής βαρβαρότητας. 
Από την έναρξη της κρίσης χρέους, πριν από 6½  και πλέον χρόνια, ο Ελληνικός Λαός ανέχεται αδιαμαρτύρητα τα ταπεινωτικά μνημόνια και τους εκβιασμούς του Βερολίνου που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Όμως η συμπεριφορά των εκφραστών μίας άθλιας πολιτικής απέναντι ενός Λαού με μεγάλο ιστορικό παρελθόν και τεράστια συνεισφορά εις τον παγκόσμιο πολιτισμό, αναγνωρισμένη διαχρονικά και διεθνώς, δημιουργεί σοβαρές ανησυχίες. 

Εικόνες από το “μέλλον” της Βόρειας Ελλάδος;

“Πώς τον λεν, πώς τον λεν τον ποταμό (ΑΓΩΓΟ); Ιλισσό, Ιλισσό. Να σου πω το μικρό μου μυστικό.”
Η έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα 17 Ιουνίου 2014 σε αγωγό φυσικού αερίου κοντά στην ουκρανική πόλη Πολτάβα, μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Και αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτει το Hellasforce, ο αρχηγός των ναζί της Ουκρανίας είχε προαναγγείλει την ανατίναξη του! www.hellasforce.com

ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΤΡAΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

-ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ; – ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ !
ΟΤΑΝ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΘΩΟΤΗΤΑ , ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ !
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΤ1 «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ»

«Η ΑΔΙΚΙΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΝ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ»

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ
Μεγάλη υπόθεση να έχει ο άνθρωπος την ευλογία του Θεού ! Πλούτος είναι ! Ό,τι έχει ευλογία, στέκει, δεν γκρεμίζεται. Ό,τι δεν έχει ευλογία, δεν στέκει. Η αδικία είναι μεγάλη αμαρτία. Όλες οι αμαρτίες έχουν ελαφρυντικά, η αδικία δεν έχει. Μαζεύει οργή Θεού. 
Φοβερό ! Αυτοί που αδικούν, βάζουν φωτιά στο κεφάλι τους. Από την μια μεριά βλέπεις να κάνουν μια αδικία και από την άλλη να πεθαίνουν δικοί τους άνθρωποι με τόσες αδικίες. Κάνουν αυτά που κάνουν, δίνουν δικαιώματα και στον διάβολο, γι΄ αυτό μετά περνούν δοκιμασίες, τους βρίσκουν αρρώστιες κλπ. και σου λένε : «κάνε προσευχή να γίνω καλά». Τα περισσότερα κακά που συμβαίνουν είναι από αδικία. 

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ 12 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια τελείως διαφορετική εικόνα για τον τουρκικό στρατό όπως θέλουν να μας την παρουσιάζουν οι διάφοροι «εδικοί» που… ρέπουν στην «τουρκολαγνεία», για μια ανερχομένη υπερδύναμη με ένα ισχυρότατο και άτρωτο στρατό που θα πρέπει να μην τον προκαλούμε, μας δίνει η ίδια η τουρκική εφημερίδα, Vatan, σε ένα πολύ αποκαλυπτικό της δημοσίευμα για τον τουρκικό στρατό που παρουσιάζει εικόνα τρομερής κατάθλιψης με μόνιμο φαινόμενο τις αθρόες και αυξανόμενες λιποταξίες.

Αιμοσταγείς μισθοφόροι κατσαπλιάδες...

Κανένας δεν δείχνει να απορεί πώς είναι δυνατόν οι «τζιχαντιστές» οι οποίοι συνετρίβησαν στρατιωτικά από το καθεστώς του Μπασάρ αλ - Ασαντ στη Συρία, ξαφνικά να καταλαμβάνουν διά περιπάτου το... μισό Ιράκ και να βαδίζουν κατά της Βαγδάτης! 
Ως διά μαγείας, οι «τζιχαντιστές» εμφανίζονται από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ως αυτόνομη ισλαμική εξτρεμιστική δύναμη, όταν είναι πασίγνωστο στους ειδικούς πως αυτό είναι ψέμα. Αιμοσταγείς μισθοφόροι κατσαπλιάδες είναι οι «τζιχαντιστές».