“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Απαγορεύτηκε ο δημόσιος εορτασμός των Χριστουγέννων σε περιοχή του Βερολίνου

Πρόσφατα, απαγορεύτηκαν τα χριστιανικά σύμβολα κατά τον δημόσιο εορτασμό των Χριστουγέννων στη γερμανική πόλη του Solingen. Τώρα, ο ιός εξαπλώθηκε και στο Βερολίνο. Παρακολουθείστε πως εξελίχτηκε η ιστορία και δείτε πως δουλεύει η αριστερά. Η πολυπολιτισμικότητα είναι το φυτώριο κάθε αντιχριστιανικής αριστερής κίνησης.
Τα Χριστούγεννα απαγορεύονται στην περιοχή Kreuzberg του Βερολίνου - τουλάχιστον όσον αφορά τον εορτασμό σε δημόσιους χώρους. Τα Χριστούγεννα επιτρέπονται πλέον, μόνο στο σπίτι, έτσι ώστε να μην «τραυματίζονται» τα θρησκευτικά συναισθήματα των «άλλων».

Το Spiegel κάνει την Μέρκελ ...αυτοκράτειρα και την επικρίνει δριμύτατα

Την χαρακτηρίζει την ούτε λίγο ούτε πολύ «αλαζόνα και αυταρχική» που ενδιαφέρεται μόνο για το πως θα χαλιναγωγήσει τους ψηφοφόρους και πως θα αποφύγει να μιλήσει για τα κρίσιμα ζητήματα. 
Όπως τονίζει «μόλις βρεθεί στη σκηνή, ρίχνει στο κοινό μία ματιά για να δει αν την παρακολουθούν και αναζητώντας αριστεριστές που πιθανόν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Μετά υψώνει το χέρι χαιρετίζοντας, μία χειρονομία που θυμίζει τη βασίλισσα της Αγγλίας». Πηγή 

Τα συμπτώματα του "πρωτο-φασισμού" όπως τα κατέγραψε ο Ουμπέρτο Έκο

Η φωτογραφία θα μπορούσε να είναι μία απ΄ αυτές τις σπαζοκεφαλιές "βρείτε τις διαφορές". Μπορείτε να το κάνετε αν θέλετε ή να διαβάσετε τι έχει γράψει ο Ουμπέρτο Έκο:
Τα 14 τυπικά χαρακτηριστικά του "Πρωτο-φασισμού" σύμφωνα με τον Ουμπέρτο Έκο:

1. Η λατρεία της παράδοσης.

2. Η απόρριψη του ορθολογισμού και του μοντερνισμού.

3. Η καχυποψία απέναντι στη διανόηση, την κριτική σκέψη, την κουλτούρα