“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Η Τουρκία μας σέρνει στον όλεθρο: Το ΝΑΤΟ συμφώνησε στο τουρκικό αίτημα για εμπλοκή στην Συρία!

ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΚΟΙΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ CIA-MIT ΣΤΑ ΣΥΡΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ
του Βασίλη Καπούλα
Η Τουρκία πραγματοποιεί σταδιακά τον αρχικό της σκοπό να εμπλέξει το ΝΑΤΟ στην Συρία ενώ η Washington Post  αποκαλύπτει πως έχει συσταθεί κιόλας κοινό επιχειρησιακό κέντρο ΜΙΤ-CIA στα συροτουρκικά σύνορα με τον Ρ.Τ.Ερντογάν να επισκέπτεται την Ουάσιγκτον για επαφές με τον Μ.Ομπάμα με "μενού" την εισβολή στην Συρία.

Που είναι ο Σταυρός Αλέξη;;;

Τέλος και επίσημα ο Σταυρός από τη σημαία! Τι άλλο θα «δώσει» πια ο Δρ Αλέξης ;
Tην ώρα που ένα βίντεο από τα Σκόπια, με πρωταγωνιστές λαθρομετανάστες οι οποίοι αρνούνται πεισματικά τις προμήθειες και κάθε είδους βοήθεια από τον Ερυθρό Σταυρό εξαιτίας… του σήματος του, κάνει τον γύρω του διαδικτύου, ο Έλληνας πρωθυπουργός δείχνει να μην ενοχλείται καθόλου που οι ελληνικές σημαίες πίσω από αυτόν και τον Νταβούτογλου στην χθεσινή κοινή συνέντευξη τύπου, δεν είχαν τον Σταυρόστο πάνω μέρος του κονταριού.

Μας «δουλεύουν» οι Ρώσοι ή ΟΧΙ;

Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Σε χάρτη που παραθέτει το γνωστό ρωσικό ειδησεογραφικό δίκτυο Sputnik ονοματίζει ολάκερο τον γεωγραφικό χώρο του κρατικού μορφώματος των Σκοπίων με την λέξη  MACEDONIA κάτω από την λεζάντα  του άρθρου της 10 Μαρτίου 2016 με τον τίτλο

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ σύντομα θα διασταυρωθούν με τον υπό αναβίωση "South Stream"

Φώτο από http://sputniknews.com
Στην Φώτο  αναδεικνύονται  οι εναλλακτικές  προσφυγικές διαδρομές  μετά  το κλείσιμο των συνόρων  με τα Σκόπια.
Όμως  πριν το κλείσιμο –σφράγισμα  του  διάδρομου  των Δυτικών Βαλκανίων προηγήθηκαν  στην Ρώμη βαριές υπογραφές  για την αναβίωση   της κατασκευής του νότιου ενεργειακού διαδρόμου  "South Stream". 
Παράξενα πράγματα που όμως εξηγούνται .

Απογειωθείτε, ξεκολήστε από τη λάσπη!

«Ἄνω σχῶμεν τὰς καρδίας», μιὰ προτροπὴ ποὺ ταιριάζει μὲ τὴν Ἀνάληψι. 
Σὰ᾿ νὰ μᾶς λέῃ ἡ Ἐκκλησία· Ἄνθρωποι, ἀπογειωθῆτε! Μὴ μένετε κολλημένοι στὰ γήινα ὅπως τὰ στρείδια στὸ βράχο. Ἡ γῆ αὐτὴ δὲν εἶνε πατρίδα σας. Πατρίδα σας εἶνε ὁ οὐρανός, ἐκεῖ ποὺ εἶνε ὁ Χριστός, οἱ ἄγγελοι, οἱ ψυχὲς καὶ τὰ πνεύματα τῶν προγόνων σας.  Ἐμεῖς ὅμως ἔχουμε τὴ σκέψι μας, τὰ αἰσθήματά μας καὶ τὴ βούλησί μας στραμμένα διαρκῶς στὰ χαμηλά.