“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΑΝΙΑ: Τζαμί δηλώνει ανοικτά την υποστήριξή του στην ISIS

Σχόλιο ΚΟ: Σημειωτέον, ότι στο χάρτη του ισλαμικού κράτους της ISIS περιλαμβάνεται και η Ελλάδα. Ανήσυχοι οι κυβερνώντες της χώρας αυτής, νομοθετούν εσπευσμένα «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια και προχωρούν στην ανέγερση τζαμιών.
Ένα τζαμί στην πόλη του Aarhus της Δανίας που από καιρό έχει κατηγορηθεί ότι φανατίζει τα νεαρά μέλη του, βγήκε πλέον ανοικτά να υποστηρίξει τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS). 

Τζιχαντιστές βαλαντώνουν στο κλάμα όταν τους συλλαμβάνουν (βίντεο)

Το βίντεο αυτό δείχνει την άλλη πλευρά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.
Οι στυγνοί τρομοκράτες που αποκεφαλίζουν, σταυρώνουν, κόβουν χέρια και απειλούν τον κόσμο όταν συλλαμβάνονται από τον αντίπαλο, κλαινε και τρέμουν από τον φόβο.
Οι Ιρακινοί που τους έχουν πιάσει, τους κλωτσάνε και τους ρίχνουν μερικές μπουνιές και χαστούκια αλλά το πιθανότερο είναι πως φοβούνται ότι θα τους κάνουν ότι θα έκαναν και ίδιοι.

Με κατάπτυστους νόμους, τρομοκρατία & φυλακίσεις επιβάλλουν τους ανώμαλους ως φυσιολογικούς!!!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα εμφανιστεί πάλι στη Γη μετά από την πλήρη καταρράκωση των ηθικών αξιών και αρχών, μην έχετε καμία αμφιβολία ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και αυτό συμβαίνει πολύ απλά γιατί είναι στη φύση του ανθρώπου να κάνει τα ίδια πράγματα.

40 τζιχαντιστές στην Ελλάδα - Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική

Σε κόκκινο συναγερμό έχει τεθεί η Αντιτρομοκρατική λόγω των τζιχαντιστών. Αποδεδειγμένα η χώρα μας είναι ενδιάμεσος σταθμός εξτρεμιστών που από διάφορες χώρες της Ευρώπης μετακινούνται προς Συρία και Ιράκ, ενώ τώρα αποκαλύπτονται και στοιχεία που δείχνουν υπάρχουν και στην Ελλάδα τζιχαντιστές

Γέροντας Παϊσιος: "Η Παναγία απαντά αμέσως στην προσευχή μας"

–Γέροντα, γιατί η Παναγία άλλοτε µου δίνει αµέσως αυτό που της ζητώ και άλλοτε όχι;
–Η Παναγία, όποτε έχουµε ανάγκη, απαντά αµέσως στην προσευχή µας• όποτε δεν έχουµε, µας αφήνει, για να αποκτήσουµε λίγη παλληκαριά.

Ο Ρώσος θα μαζέψει τα "σκουπίδια" των Δυτικών στην Μέση Ανατολή;

Και όταν λέμε “σκουπίδια” εννοούμε ότι “καλύτερο” σε διαστροφή  έχει να δώσει η Δύση στην Μέση Ανατολή  μέσω γραφείων “εξυπηρέτησης” ισλαμοφασιστών- τζιχαντιστών δολοφόνων  “Ευρωπαϊκής κοπής και κουλτούρας”.
Η αλήθεια μέρα με την μέρα αποκαλύπτεται και αναδεικνύει την οργάνωση IKIL ή ISIS σαν το καλύτερο γεωπολιτικό εργαλείο καταδυνάστευσης λαών από τα στρατηγικά κέντρα της νέας εποχής.

Εξευτέλισαν την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ - "Μακεδονία" τα Σκόπια